Laessig wikkeldoeken

Een Laessig wikkeldoek is handig als omslagdoek of bijvoorbeeld om je kindje mee in te bakeren. Een wikkeldoek is multifunctioneel. Je kunt deze voor verschillende doeleinden gebruiken. Zo is een Laessig wikkeldoek ook ideaal als speelkleed.

Lees meer...

In de kinderwagen of autostoel

Ook als dekentje is een Laessig wikkeldoek heel goed te gebruiken, bijvoorbeeld in de kinderwagen of in de autostoel. Mocht de zon wel heel fel zijn, dan hang je de doek over de zonnekap om je kindje tegen de zon te beschermen.

Handig om bij je te hebben

Een Laessig wikkeldoek is ideaal om altijd bij de hand te hebben. Er zijn altijd wel situaties waarin je even snel een doek nodig hebt. Zit je bijvoorbeeld op je vakantieadres en heb je niet genoeg handdoeken? Een Laessig wikkeldoek neemt heel goed vocht op en is dus ook perfect om je kindje na het badderen mee af te drogen. Heb geen aankleedkussenhoes meer? Leg dan gewoon een Laessig wikkeldoek over het aankleedkussen.

Lees minder...
12 Resultaten
 • Quick view

  Laessig Little Forest Swaddle 3 Stuks

  De Laessig Little Forest Swaddle 3 Stuks zijn gemaakt van zacht en absorberend materiaal. De swaddles kunnen gewassen worden op 60 °C en worden geleverd in een set van 3 stuks met verschillende printjes.
  26,95
 • Quick view

  Laessig Swaddle Olive/Milky/Rust 3 Stuks

  De Laessig Swaddle Olive/Milky/Rust 3 Stuks zijn gemaakt van zacht en absorberend materiaal. De swaddles kunnen gewassen worden op 60 °C en worden geleverd in een set van 3 stuks met verschillende kleuren.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Little Forest Rabbit Swaddle 3 Stuks

  De Laessig Little Forest Rabbit Swaddle 3 Stuks zijn gemaakt van zacht en absorberend materiaal. De swaddles kunnen gewassen worden op 60 °C en worden geleverd in een set van 3 stuks met verschillende patronen.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Little Forest Fox Swaddle 3 Stuks

  De Laessig Little Forest Fox Swaddle 3 Stuks zijn gemaakt van super zacht en absorberend materiaal. De swaddles kunnen gewassen worden op 60 °C en worden geleverd in een set van 3 stuks met verschillende patronen.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Tiny Farmer Explorer Flowers Swaddle 3 Stuks

  De Laessig Tiny Farmer Explorer Flowers Swaddle 3 Stuks zijn gemaakt van super zacht en absorberend materiaal. De swaddles kunnen gewassen worden op 40 °C en worden geleverd in een set met verschillende patronen.
  27,95
 • Quick view

  Laessig Swaddle 3 Stuks

  De Laessig Swaddle 3 Stuks zijn gemaakt van super zacht en absorberend materiaal. De swaddles zijn gemaakt van katoen, kunnen worden gewassen op 60 °C en worden geleverd in een set met verschillende patronen.

  Normale prijs: 27,95

  Special Price 25,80

 • Quick view

  Laessig Tiny Farmer Explorer Speckles Swaddle 3 Stuks

  De Laessig Tiny Farmer Explorer Speckles Swaddle 3 Stuks zijn gemaakt van super zacht en absorberend materiaal. De swaddles kunnen gewassen worden op 40 °C en worden geleverd in een set met verschillende patronen.
  27,95
 • Quick view

  Laessig Swaddle 2 Stuks

  De Laessig Swaddle 2 Stuks zijn gemaakt van super zacht en absorberend materiaal. De swaddles zijn gemaakt van katoen, kunnen worden gewassen op 60 °C en worden geleverd in een set met verschillende patronen.
  27,95
 • Quick view

  Laessig Swaddle Tractor 2 Stuks

  Deze stijlvolle Laessig Swaddle Tractor 2 Stuks zijn multifunctionele, hydrofiele doeken van katoen. De swaddles worden geleverd in een set van 2 stuks, welke zijn voorzien van een verschillende print en / of kleur.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Swaddle Dragonfly 2 Stuks

  Deze stijlvolle Laessig Swaddle Dragonfly 2 Stuks zijn multifunctionele, hydrofiele doeken van katoen. De swaddles worden geleverd in een set van 2 stuks, welke zijn voorzien van een verschillende print en / of kleur.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Swaddle Rose / Red / Mustard

  De leuke Laessig Swaddle Rose / Red / Mustard zijn gemaakt van zacht en absorberend materiaal. De swaddles zijn wasbaar in de wasmachine. Wordt geleverd in een set van 3.

  20,95

  17,90

 • Quick view

  Laessig Gots Autostoel Omslagdoek

  Deze Laessig Gots Autostoel Omslagdoek houd je kindje heerlijk warm. De wikkelcape is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  53,95
12 Resultaten
Trustpilot