Laessig wikkeldoeken

 

Een Laessig wikkeldoek is handig als omslagdoek of bijvoorbeeld om je kindje mee in te bakeren. Een wikkeldoek is multifunctioneel. Je kunt deze voor verschillende doeleinden gebruiken. Zo is een Laessig wikkeldoek ook ideaal als speelkleed.

Lees meer...

 

In de kinderwagen of autostoel

Ook als dekentje is een Laessig wikkeldoek heel goed te gebruiken, bijvoorbeeld in de kinderwagen of in de autostoel. Mocht de zon wel heel fel zijn, dan hang je de doek over de zonnekap om je kindje tegen de zon te beschermen.

 

Handig om bij je te hebben

Een Laessig wikkeldoek is ideaal om altijd bij de hand te hebben. Er zijn altijd wel situaties waarin je even snel een doek nodig hebt. Zit je bijvoorbeeld op je vakantieadres en heb je niet genoeg handdoeken? Een Laessig wikkeldoek neemt heel goed vocht op en is dus ook perfect om je kindje na het badderen mee af te drogen. Heb geen aankleedkussenhoes meer? Leg dan gewoon een Laessig wikkeldoek over het aankleedkussen.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Laessig Swaddle 3 Stuks

  De Laessig Swaddle 3 Stuks zijn gemaakt van super zacht en absorberend materiaal. De swaddles zijn gemaakt van katoen, kunnen worden gewassen op 60 °C en worden geleverd in een set met verschillende patronen.
  27,95
 • Quick view

  Laessig Lela Swaddle Poeder Blauw 85 x 85 cm

  De schattige Laessig Lela Swaddle Poeder Blauw 85 x 85 cm zijn gemaakt van zacht en absorberend materiaal. De swaddles zijn gemaakt van katoen en kunnen in de wasmachine. Wordt geleverd in een set van 3.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Swaddle 2 Stuks

  De Laessig Swaddle 2 Stuks zijn gemaakt van super zacht en absorberend materiaal. De swaddles zijn gemaakt van katoen, kunnen worden gewassen op 60 °C en worden geleverd in een set met verschillende patronen.
  27,95
3 Resultaten