Done by Deer wikkeldoeken

Done by Deer wikkeldoeken zijn ideaal voor dagelijks gebruik. Je kunt je kindje hier heerlijk mee inwikkelen, bijvoorbeeld na het badderen. Verder is de doek ideaal als lakentje voor in de wieg, als spuugdoek of als speelkleed. Een Done by Deer wikkeldoek komt altijd wel van pas. De doeken zien er ook nog eens heel erg leuk en hip uit. Hierdoor zijn deze ook heel leuk om weg te geven als kraamcadeau.

Lees meer...

Lekker zacht

Done by Deer wikkeldoeken hebben een bijzondere eigenschap: hoe vaker je deze doeken wast, hoe zachter ze worden. Naarmate je de wikkeldoek langer hebt, voelt deze dus fijner aan. Maar ook aan het begin voelt de doek al lekker zacht aan. Verder laat deze heel goed lucht door.

Gemakkelijk uitwasbaar

Het voordeel van een Done by Deer wikkeldoek is dat je deze heel goed kunt uitwassen. Veel Done by Deer wikkeldoeken zijn zelfs wasbaar op 60°C. Voor deze en andere gedetailleerde informatie verwijzen wij je naar de productbeschrijvingen.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Done By Deer Contour Wikkeldoek 2 Stuks

  De Done By Deer Contour Wikkeldoek 2 Stuks bestaat uit een lekkere zachte en ademende stof wat heerlijk aanvoelt op de babyhuid. Ze hebben een afmeting van 120 x 120 cm en hebben een vrolijk motief. Wasbaar op 60 C°.
  24,95
 • Quick view

  Done by Deer Sea Friends Wikkeldoeken 2 Stuks

  De stijlvolle Done by Deer Sea Friends Wikkeldoeken 2 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken nemen goed vocht op. Daarnaast zijn de doeken gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 2 stuks.
  24,95
 • Quick view

  Done By Deer Wally Wikkeldeken

  De stijlvolle Done By Deer Wally Wikkeldeken bestaat uit een lekkere zachte en ademende stof wat heerlijk aanvoelt op de babyhuid. De wikkeldeken heeft een afmeting van 100 x 100 cm en heeft een vrolijk motief.

  44,95

  19,95

 • Quick view

  Done By Deer Sea Friends Wikkeldeken Beige

  De Done By Deer Sea Friends Wikkeldeken Beige bestaat uit een lekkere zachte en ademende stof wat heerlijk aanvoelt op de babyhuid. De wikkeldeken heeft een afmeting van 100 x 100 cm en heeft een vrolijk motief.
  44,95
4 Resultaten
Trustpilot