Bamboom wikkeldoeken

 

Bamboom wikkeldoeken voelen heel fijn aan voor de kwetsbare babyhuid. Dit komt doordat de doeken zijn gemaakt van biologisch bamboe. Hieronder lees je meer over de voordelen van bamboe.

Lees meer...

 

Voelt fijn aan

Biologisch bamboe neemt drie tot vier keer meer vocht op dan katoen. Daarnaast laat het veel lucht door. Net als wol, blijft bamboe lekker koel als de omgeving warm is en andersom. Deze eigenschappen zorgen natuurlijk voor meer comfort. In een Bamboom wikkeldoek zal je kindje bijvoorbeeld minder snel transpireren. Verder voelt biologisch bamboe lekker zacht aan. Voor mensen die snel last hebben van huidproblemen, is bamboe een aanrader. De stof is heel prettig voor de huid.

 

Antibacterieel

Bamboe heeft antibacteriële eigenschappen. Dat betekent dat dit materiaal nauwelijks bacteriën aantrekt. Hierdoor blijft een Bamboom wikkeldoek vrij lang hygiënisch. Dat is natuurlijk ideaal!

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Bamboom Wikkeldoek XL Streep

  De Bamboom Wikkeldoek XL Streep Grijs / Grijs is een multifunctionele deken dat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. De doek is extra groot met afmetingen van 120 x 120 cm.
  19,95
 • Quick view

  Bamboom New Vintage Wikkeldeken White

  De Bamboom New Vintage wikkeldeken White is een multifunctionele deken dat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. De wikkeldeken met capuchon is gemaakt van zacht en hoogwaardig bamboe stof.
  66,95
 • Quick view

  Bamboom Soft Stone Wikkeldeken

  Het Bamboom Soft Stone Wikkeldeken is een handig item dat je op verschillende manieren kan gebruiken. Het wikkeldeken is gemaakt van zacht materiaal, voorzien van gordelopeningen en geschikt vanaf de geboorte.
  66,95
 • Quick view

  Bamboom Muslin Wikkeldoek Stripe 3 Stuks

  De Bamboom Muslin Wikkeldoek Stripe 3 Stuks is een multifunctionele doek die voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden. De doeken hebben een afmeting van 80 x 80 cm en worden geleverd in een set van 3 stuks.
  39,95
 • Quick view

  Bamboom Muslin Wikkeldoek XL Stripe

  De Bamboom Muslin Wikkeldoek XL Stripe is een multifunctionele deken dat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. De doek is extra groot met afmetingen van 120 x 120 cm.
  19,95
5 Resultaten