Bamboom wikkeldoeken

Bamboom wikkeldoeken voelen heel fijn aan voor de kwetsbare babyhuid. Dit komt doordat de doeken zijn gemaakt van biologisch bamboe. Hieronder lees je meer over de voordelen van bamboe.

Lees meer...

Voelt fijn aan

Biologisch bamboe neemt drie tot vier keer meer vocht op dan katoen. Daarnaast laat het veel lucht door. Net als wol, blijft bamboe lekker koel als de omgeving warm is en andersom. Deze eigenschappen zorgen natuurlijk voor meer comfort. In een Bamboom wikkeldoek zal je kindje bijvoorbeeld minder snel transpireren. Verder voelt biologisch bamboe lekker zacht aan. Voor mensen die snel last hebben van huidproblemen, is bamboe een aanrader. De stof is heel prettig voor de huid.

Antibacterieel

Bamboe heeft antibacteriële eigenschappen. Dat betekent dat dit materiaal nauwelijks bacteriën aantrekt. Hierdoor blijft een Bamboom wikkeldoek vrij lang hygiënisch. Dat is natuurlijk ideaal!

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Bamboom Swaddle XL Dandelion

  De Bamboom Swaddle XL Dandelion komt altijd van pas als je onderweg bent. De stijlvolle en praktische doek is bijvoorbeeld te gebruiken als onderlegger tijdens het verschonen, slab, spuugdoek of wikkeldoek.
  23,95
 • Quick view

  Bamboom Swaddle XL Coniglio

  De Bamboom Swaddle XL Coniglio komt altijd van pas als je onderweg bent. De stijlvolle en praktische doek is bijvoorbeeld te gebruiken als onderlegger tijdens het verschonen, slab, spuugdoek of wikkeldoek.
  23,95
 • Quick view

  Bamboom Salice Swaddle Wikkeldoek

  De Bamboom Salice Swaddle Wikkeldoek is een stijlvolle deken dat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. De deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal wat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt.
  26,95
 • Quick view

  Bamboom Swaddle XL Pantera

  De Bamboom Swaddle XL Pantera komt altijd van pas als je onderweg bent. De stijlvolle en praktische doek is bijvoorbeeld te gebruiken als onderlegger tijdens het verschonen, slab, spuugdoek of wikkeldoek.
  23,95
 • Quick view

  Bamboom Clinica Primavera Swaddle Wikkeldoek

  De Bamboom Clinica Salice Swaddle Wikkeldoek is een stijlvolle deken dat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. De deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal wat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt.
  26,95
 • Quick view

  Bamboom Hydrofieldoek 3 Stuks

  De Bamboom Hydrofieldoek 3 Stuks komt altijd van pas als je onderweg bent. De stijlvolle doek is bijvoorbeeld te gebruiken als onderlegger tijdens het verschonen, slab, spuugdoek of wikkeldoek.
  39,95
 • Quick view

  Bamboom Swaddle XL Fiori

  De Bamboom Swaddle XL Fiori komt altijd van pas als je onderweg bent. De stijlvolle en praktische doek is bijvoorbeeld te gebruiken als onderlegger tijdens het verschonen, slab, spuugdoek of wikkeldoek.
  23,95
 • Quick view

  Bamboom Swaddle Wikkeldoek

  De Bamboom Swaddle Wikkeldoek is een stijlvolle deken dat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. De deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal wat comfortabel aanvoelt. Geschikt voor alle seizoenen.
  28,95
 • Quick view

  Bamboom Swaddle 2 Stuks

  De Bamboom Swaddle 2 Stuks komt altijd van pas als je onderweg bent. De stijlvolle en praktische doek is bijvoorbeeld te gebruiken als onderlegger tijdens het verschonen, slab, spuugdoek of wikkeldoek.
  39,95
 • Quick view

  Bamboom Swaddle XL

  De stijlvolle Bamboom Swaddle XL komt altijd van pas als je onderweg bent. De stijlvolle en praktische doek is bijvoorbeeld te gebruiken als onderlegger tijdens het verschonen, slab, spuugdoek of wikkeldoek.
  23,95
10 Resultaten
Trustpilot