Bamboom wikkeldoeken

Bamboom wikkeldoeken voelen heel fijn aan voor de kwetsbare babyhuid. Dit komt doordat de doeken zijn gemaakt van biologisch bamboe. Hieronder lees je meer over de voordelen van bamboe.

Lees meer...

Voelt fijn aan

Biologisch bamboe neemt drie tot vier keer meer vocht op dan katoen. Daarnaast laat het veel lucht door. Net als wol, blijft bamboe lekker koel als de omgeving warm is en andersom. Deze eigenschappen zorgen natuurlijk voor meer comfort. In een Bamboom wikkeldoek zal je kindje bijvoorbeeld minder snel transpireren. Verder voelt biologisch bamboe lekker zacht aan. Voor mensen die snel last hebben van huidproblemen, is bamboe een aanrader. De stof is heel prettig voor de huid.

Antibacterieel

Bamboe heeft antibacteriële eigenschappen. Dat betekent dat dit materiaal nauwelijks bacteriën aantrekt. Hierdoor blijft een Bamboom wikkeldoek vrij lang hygiënisch. Dat is natuurlijk ideaal!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Bamboom Swaddle Wikkeldoek

    De Bamboom Swaddle Wikkeldoek is een stijlvolle deken dat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. De deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal wat comfortabel aanvoelt. Geschikt voor alle seizoenen.
    26,95
1 Resultaten