Bébé-Jou wikkeldoeken

Koop een heerlijke, zachte Bébé-Jou wikkeldoek voor je kindje. De stof van deze wikkeldoek wordt steeds zachter naarmate je deze vaker uitwast. De wikkeldoek wordt dus steeds comfortabeler. Verder ziet de stof er heel vrolijk en hip uit. Alleen al daarom is een Bébé-Jou wikkeldoek heel leuk om weg te geven als kraamcadeau.

Lees meer...

Multifunctioneel

Het leuke van een Bébé-Jou wikkeldoek is dat je deze voor allerlei dingen kunt gebruiken. De doek kan bijvoorbeeld heel goed dienst doen als speelkleed of als plaid. Een Bébé-Jou wikkeldoek komt altijd wel van pas.

Over Bébé-Jou

Bébé-Jou is een vertrouwd Nederlands merk dat al dertig jaar bestaat. Van Bébé-Jou verkopen wij collecties bad- en verzorgingsproducten. Het is leuk om producten van één collectie te kiezen, zodat alles mooi bij elkaar past. Een Bébé-Jou wikkeldoek kun je echter ook heel goed combineren met producten van andere Bébé-Jou collecties.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Paper Planes Multidoek

  De Bebe-Jou Fabulous Paper Planes Multidoek is een multifunctionele doek dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De multidoek is gemaakt van ademend materiaal dat na iedere wasbeurt steeds zachter wordt.

  24,99

  19,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Multidoek

  De Bebe-Jou Ollie Multidoek is een multifunctionele doekdat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De multidoek is gemaakt van ademend materiaal dat na iedere wasbeurt steeds zachter wordt.
  17,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Pure Cotton Multidoek

  De Bebe-Jou Pure Cotton Multidoek is een multifunctionele doek dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. Deze stijlvolle multidoek is gemaakt van ademend materiaal en beschikt over een ruim formaat.

  Normale prijs: 27,99

  Special Price 23,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Leopard Multidoek Pink

  De Bebe-Jou Leopard Multidoek Pink is een multifunctionele doek dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De multidoek is gemaakt van ademend materiaal dat na iedere wasbeurt steeds zachter wordt.

  17,99

  14,39

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Multidoek

  De Bebe-Jou Fabulous Multidoek is een multifunctionele doek dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De multidoek is gemaakt van ademend materiaal dat na iedere wasbeurt steeds zachter wordt.
  24,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Multidoek Wish Pink

  De Bebe-Jou Fabulous Multidoek Wish Pink is een multifunctionele doek dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. Deze multidoek is gemaakt van ademend materiaal en beschikt over een ruim formaat.

  24,99

  19,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Multidoek Wish Grey

  De Bebe-Jou Fabulous Multidoek Wish Grey is een multifunctionele doek dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. Deze stijlvolle multidoek is gemaakt van ademend materiaal en beschikt over een ruim formaat.

  24,99

  19,99

7 Resultaten
Trustpilot