Baby’s Only wikkeldoeken

Geef je kindje een lekkere warme Baby’s Only wikkeldoek. In deze doek voelt je kindje zich heerlijk geborgen. Zoek op deze pagina een leuk exemplaar uit en bestel deze vandaag nog online via onze webshop.

Lees meer...

Over Baby’s Only

Van Baby’s Only verkopen wij allerlei producten, van wiegdekens tot kussens en kruikenzakken. Het is leuk om naast een Baby’s Only wikkeldoek ook nog andere producten van Baby’s Only te kopen. De meeste Baby’s Only producten passen heel goed bij elkaar. Je zorgt er dan voor dat de verzorgingsproducten mooi met elkaar matchen.

Traditioneel breiwerk

Wikkeldoeken en veel andere producten van Baby’s Only zijn over het algemeen gebreid. Het traditionele breiwerk is uitgevoerd in hippe kleuren. Hierdoor zien de producten er heel eigentijds uit. Breiwerk blijft lang mooi, geeft veel warmte en ziet er natuurlijk ook heel sfeervol uit.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Baby's Only Classic Badcape

  Met de Baby's Only Classic Badcape blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. De badcape beschikt ook over een capuchon.
  25,46
 • Quick view

  Baby's Only Swaddle 60 x 70 cm

  De Baby's Only Swaddle is een veelzijdige doek dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. Deze hydrofiele doek is gemaakt van 70% bamboe en 30% katoen en heeft een afmeting van 60 x 70 cm.

  Normale prijs: 19,95

  Special Price 15,26

 • Quick view

  Baby's Only Swaddle 120 x 120 cm

  De Baby's Only Swaddle is een veelzijdige doek dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. Deze hydrofiele doek is gemaakt van 70% bamboe en 30% katoen en heeft een afmeting van 120 x 120 cm.

  Normale prijs: 16,99

  Special Price 16,96

3 Resultaten
Trustpilot