Koeka wikkeldoek

 

Kleur spektakel
In onze vestigingen en online op Babypark.nl vind je de heerlijk zachte Koeka wikkeldekens. Babypark heeft deze in veel verschillende kleuren zodat je altijd een mooie en passende Koeka wikkeldeken kunt kopen. De Koeka wikkeldoek is met de handige lus op te hangen in de kinderkamer.

Lekker ingewikkeld
Alle Koeka wikkeldekens hebben een opgestikte muts zodat het hoofdje van je kindje lekker warm blijft. Maar daar blijft het niet bij want met een Koeka wikkeldeken kun je de beentjes van je kindje ook warm inpakken door gebruik te maken van de opgestikte zak. Op deze manier is je kindje lekker van top tot teen ingepakt. De zachte badstof zal voor een heerlijk aangenaam gevoel zorgen.

Nog veel meer
Naast de wikkeldekens heeft Babypark nog veel meer artikelen van Koeka in de aanbieding zoals badjassen, slaapzakken en trappelzakken. Ze zijn allemaal gemaakt van dezelfde hoge kwaliteit stof en in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo kun je ervoor kiezen om alles in dezelfde kleur nemen of juist leuke kleurcombinaties maken.

Lees meer...
9 Resultaten
 • Quick view

  Koeka Antwerp Wikkelcape Wafel

  Met deze Koeka Antwerp Wikkelcape Wafel blijft je kindje heerlijk warm als het uit bad komt. De wikkelcape is geschikt voor de wipstoel, autostoel of box en uitgerust met opening voor veiligheidsgordel.

  Normale prijs: 39,95

  Special Price 27,97

 • Quick view

  Koeka Runa Wikkelcape

  In deze Koeka Runa Wikkelcape kan je de kleine lekker inwikkelen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De cape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en uitgerust met een speciale opening.
  44,95
 • Quick view

  Koeka Oaky Badcape Warm White

  De Koeka Oaky Badcape Warm White zorgt er voor dat je kindje heerlijk warm blijft als het net uit bad komt! De stijlvolle badcape met mooie print heeft een capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  34,95
 • Quick view

  Koeka Vik Wikkelcape

  In deze Koeka Vik Wikkelcape kan je de kleine lekker inwikkelen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De cape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en uitgerust met een speciale opening.

  Normale prijs: 40,46

  Special Price 38,21

 • Quick view

  Koeka Vik Wikkelcape Teddy

  In deze Koeka Vik Wikkelcape Teddy kan je de kleine lekker inwikkelen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De cape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en uitgerust met een speciale opening.

  Normale prijs: 39,95

  Special Price 38,21

 • Quick view

  Koeka Portobello Wikkelcape

  In deze Koeka Portobello Wikkelcape kan je de kleine lekker inwikkelen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De cape met capuchon is gemaakt van zacht en hoogwaardig materiaal. Geschikt voor de wasmachine.

  Normale prijs: 49,95

  Special Price 34,97

 • Quick view

  Koeka Riga Wikkelcape

  In deze Koeka Riga Wikkelcape kan je de kleine lekker inwikkelen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De cape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en uitgerust met een speciale opening.
  34,95
 • Quick view

  Koeka Dijon Daily Omslagdoek Newborn

  Met de Koeka Dijon Daily Omslagdoek Newborn blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. De omslagdoek beschikt ook over een capuchon.
  27,95
 • Quick view

  Koeka Dijon Omslagdoek

  Met de Koeka Dijon Omslagdoek Steel Grey blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. De omslagdoek beschikt ook over een capuchon.
  21,21
9 Resultaten
Trustpilot