Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Wikkeldoeken

Koeka wikkeldoek

 

Kleur spektakel
In onze vestigingen en online op Babypark.nl vind je de heerlijk zachte Koeka wikkeldekens. Babypark heeft deze in veel verschillende kleuren zodat je altijd een mooie en passende Koeka wikkeldeken kunt kopen. De Koeka wikkeldoek is met de handige lus op te hangen in de kinderkamer.

Lekker ingewikkeld
Alle Koeka wikkeldekens hebben een opgestikte muts zodat het hoofdje van je kindje lekker warm blijft. Maar daar blijft het niet bij want met een Koeka wikkeldeken kun je de beentjes van je kindje ook warm inpakken door gebruik te maken van de opgestikte zak. Op deze manier is je kindje lekker van top tot teen ingepakt. De zachte badstof zal voor een heerlijk aangenaam gevoel zorgen.

Nog veel meer
Naast de wikkeldekens heeft Babypark nog veel meer artikelen van Koeka in de aanbieding zoals badjassen, slaapzakken en trappelzakken. Ze zijn allemaal gemaakt van dezelfde hoge kwaliteit stof en in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo kun je ervoor kiezen om alles in dezelfde kleur nemen of juist leuke kleurcombinaties maken.

Lees meer...

Filters

Prijs
Filteren

6 producten

Populariteit
 • Koeka Antwerp Wikkelcape Wafel
  35,96 Adviesprijs 0,-
 • Koeka Dijon Daily Omslagdoek Newborn
  24,99 Adviesprijs 0,-
 • Koeka Elba Wikkelcape
  39,95 Adviesprijs 0,-
 • Koeka Vik Wikkelcape
  44,99 Adviesprijs 0,-
 • Koeka Vik Wikkelcape Teddy
  42,49 Adviesprijs 0,-
 • Filteren

  6 producten

  Populariteit
  Oval loader