Koeka wikkeldoek

 

Kleur spektakel
In onze vestigingen en online op Babypark.nl vind je de heerlijk zachte Koeka wikkeldekens. Babypark heeft deze in veel verschillende kleuren zodat je altijd een mooie en passende Koeka wikkeldeken kunt kopen. De Koeka wikkeldoek is met de handige lus op te hangen in de kinderkamer.

Lekker ingewikkeld
Alle Koeka wikkeldekens hebben een opgestikte muts zodat het hoofdje van je kindje lekker warm blijft. Maar daar blijft het niet bij want met een Koeka wikkeldeken kun je de beentjes van je kindje ook warm inpakken door gebruik te maken van de opgestikte zak. Op deze manier is je kindje lekker van top tot teen ingepakt. De zachte badstof zal voor een heerlijk aangenaam gevoel zorgen.

Nog veel meer
Naast de wikkeldekens heeft Babypark nog veel meer artikelen van Koeka in de aanbieding zoals badjassen, slaapzakken en trappelzakken. Ze zijn allemaal gemaakt van dezelfde hoge kwaliteit stof en in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo kun je ervoor kiezen om alles in dezelfde kleur nemen of juist leuke kleurcombinaties maken.

Lees meer...
14 Resultaten
 • Quick view

  Koeka Antwerp Wikkelcape Wafel

  Met deze Koeka Antwerp Wikkelcape Wafel blijft je kindje heerlijk warm als het uit bad komt. De wikkelcape is geschikt voor de wipstoel, autostoel of box en uitgerust met opening voor veiligheidsgordel.
  39,95
 • Quick view

  Koeka Sabba Wikkelcape

  In deze Koeka Sabba Wikkelcape kan je de kleine lekker inwikkelen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De cape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en uitgerust met een speciale opening.
  29,95
 • Quick view

  Koeka Sabba Wikkelcape Warm White

  In deze Koeka Sabba Wikkelcape Warm White kan je de kleine lekker inwikkelen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De cape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en uitgerust met een speciale opening.
  29,95
 • Quick view

  Koeka Vik Wikkelcape Teddy

  In deze Koeka Vik Wikkelcape Teddy kan je de kleine lekker inwikkelen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De cape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en uitgerust met een speciale opening.
  49,95
 • Quick view

  Koeka Vik Wikkelcape

  In deze Koeka Vik Wikkelcape kan je de kleine lekker inwikkelen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De cape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en uitgerust met een speciale opening.
  44,95
 • Quick view

  Koeka Riga Wikkelcape

  In deze Koeka Riga Wikkelcape kan je de kleine lekker inwikkelen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De cape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en uitgerust met een speciale opening.
  44,95
 • Quick view

  Koeka Dijon Daily Wikkelcape Earth Rose

  In deze Koeka Dijon Daily Wikkelcape Earth Rose kan je de kleine lekker inwikkelen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De cape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en uitgerust met een speciale opening.
  29,95
 • Quick view

  Koeka Cairo Wikkelcape

  In deze Koeka Cairo Wikkelcape kan je de kleine lekker inwikkelen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De cape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en uitgerust met een speciale opening.
  44,95
 • Quick view

  Koeka Sabba Wikkelcape Sand

  In deze Koeka Sabba Wikkelcape Sand kan je de kleine lekker inwikkelen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De cape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en uitgerust met een speciale opening.
  29,95
 • Quick view

  Koeka Sabba Wikkelcape Soft Earth

  In deze Koeka Sabba Wikkelcape Soft Earth kan je de kleine lekker inwikkelen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De cape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en uitgerust met een speciale opening.
  29,95
 • Quick view

  Koeka Elba Wikkelcape

  In deze Koeka Elba Wikkelcape kan je de kleine lekker inwikkelen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De cape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en uitgerust met een speciale opening.
  39,95
 • Quick view

  Koeka May Wikkelcape Milky

  In deze Koeka May Wikkelcape Milky kan je de kleine lekker inwikkelen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De cape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en uitgerust met een speciale opening.
  29,95
 • Quick view

  Koeka May Omslagdoek Milky Newborn

  Met de stijlvolle Koeka May Omslagdoek Milky Newborn blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. De omslagdoek heeft ook een capuchon.
  27,95
 • Quick view

  Koeka Dijon Daily Omslagdoek Newborn

  Met de Koeka Dijon Daily Omslagdoek Newborn blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. De omslagdoek beschikt ook over een capuchon.
  27,95
14 Resultaten
Trustpilot