Bamboom voedingskussen

Een Bamboom voedingskussen geeft zowel jou als je kindje veel comfort tijdens het voeden. Je legt de uiteinden van het kussen onder je armen. Het gewicht van je kindje drukt hierdoor niet volledig op je armen, maar op het kussen. Zo kunnen jij en je kindje een houding aannemen waarbij je je allebei prettig voelt tijdens het voeden.

Lees meer...

Ook te gebruiken tijdens zwangerschap

Een Bamboom voedingskussen is ook heel fijn om te gebruiken tijdens de zwangerschap. Je kunt tegen het kussen aanliggen of met het kussen je rug ondersteunen. Veel zwangere vrouwen hebben veel plezier van een Bamboom voedingskussen. Ben je van plan om een Bamboom voedingskussen aan te schaffen voor je kindje? Doe dat dan al voor de geboorte, want zo heb je er extra lang plezier van.

Over Bamboom

Bamboom is een merk van beddengoed, babykleding, accessoires en andere textielproducten voor baby’s. Bamboom heeft een voorkeur voor het gebruik van biologische materialen. De meeste producten zijn gemaakt van biologisch katoen en voelen heerlijk zacht aan.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Bamboom Voedingskussen

    Het Bamboom Voedingskussen is een veelzijdig kussen dat je kunt gebruiken als ondersteuning tijdens het geven van borstvoeding. Verder is het stijlvolle kussen gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal.

    Normale prijs: 79,95

    Special Price 76,36

1 Resultaten
Trustpilot