Bamboom voedingskussen

 

Een Bamboom voedingskussen geeft zowel jou als je kindje veel comfort tijdens het voeden. Je legt de uiteinden van het kussen onder je armen. Het gewicht van je kindje drukt hierdoor niet volledig op je armen, maar op het kussen. Zo kunnen jij en je kindje een houding aannemen waarbij je je allebei prettig voelt tijdens het voeden.

Lees meer...

 

Ook te gebruiken tijdens zwangerschap

Een Bamboom voedingskussen is ook heel fijn om te gebruiken tijdens de zwangerschap. Je kunt tegen het kussen aanliggen of met het kussen je rug ondersteunen. Veel zwangere vrouwen hebben veel plezier van een Bamboom voedingskussen. Ben je van plan om een Bamboom voedingskussen aan te schaffen voor je kindje? Doe dat dan al voor de geboorte, want zo heb je er extra lang plezier van.

 

Over Bamboom

Bamboom is een merk van beddengoed, babykleding, accessoires en andere textielproducten voor baby’s. Bamboom heeft een voorkeur voor het gebruik van biologische materialen. De meeste producten zijn gemaakt van biologisch katoen en voelen heerlijk zacht aan.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Bamboom New Vintage Voedingskussen

  Met dit Bamboom New Vintage Voedingskussen kan het lichaam van de ouder en van je kindje helemaal ontspannen en tot rust komen. Het voedingskussen is wasbaar in de wasmachine.
  79,95
 • Quick view

  Bamboom Soft Stone Voedingskussen

  Het Bamboom Soft Stone Voedingskussen is gemaakt van superzachte bamboe stof en is aan twee zijdes te gebruiken. Het kussen ondersteunt ouder en baby zowel bij borstvoeding als bij het geven van flesvoeding.
  79,95
2 Resultaten