Besafe veiligheid voor onderweg

Een gordel zorgt voor jou en je kindje voor een veiligere situatie onderweg. Maar je kindje kan zich soms proberen los te wrikken uit de gordel. Sommige kleintjes lukt dit ook. In dat geval is een extra Besafe gordelaccessoire die dit voorkomt, heel handig. Ook als je zwanger bent en last hebt van de gordel over je buik, is een speciale Besafe gordelaccessoire een aanrader. Hieronder lees je meer over deze Besafe veiligheidsartikelen.

Lees meer...

Extra veiligheid onderweg met Besafe gordelaccessoires

Dankzij een Besafe gordelklem kan je kindje zich minder gemakkelijk uit de gordels loswrikken. De gordelklem houdt de schouderriemen op de juiste plaats. Hierdoor kan je kindje de gordels niet zomaar van zich af duwen. Besafe gordelklemmen zijn bedoel voor elke standaard autostoel. Ben je zwanger, dan is een speciale Besafe gordelaccessoire voor zwangere vrouwen aan te bevelen. Een veiligheidsgordel in de auto is verplicht. Maar als je zwanger bent, kan een gordel langs je buik heel vervelend zitten. Tijdens een ongeluk kan de gordel ook risico’s met zich meebrengen als je zwanger bent. Hier heeft Besafe iets op bedacht: een gordelgeleider die de heupriem naar beneden brengt, tot net onder de zwangere buik. Dit is comfortabeler én veiliger. Door dit gordelsysteem wordt de impact door het bekken en niet door de buik.

Over Besafe

Bij BeSafe draait alles om veiligheid. Al decennia lang beschermen Besafe autostoeltjes onze kinderen onderweg en stellen ze de ouders op hun gemak. In onze webshop vind je ook Besafe autostoeltjes voor je kindje die we van harte aanbevelen. Onze Besafe veiligheidsartikelen voor onderweg en Besafe autostoeltjes bestel je eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen de bestelde artikelen zo snel mogelijk bij je thuis. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je nooit teveel betaalt.

Lees meer...
 
5 Resultaten
 • Quick view

  BeSafe iZi Transfer Draagsysteem

  Het BeSafe iZi Transfer Draagsysteem is geschikt voor de korte overgang van de auto naar huis. Dankzij het comfortabele draagsysteem van BeSafe kan je kindje ongestoord en in dezelfde houding doorslapen.
  44,50
 • Quick view

  BeSafe XL Autospiegel Met Verlichting

  Met de BeSafe XL Autospiegel Met Verlichting kunnen jij en je kindje elkaar zien tijdens het autorijden. De BeSafe autospiegel is geschikt voor vrijwel iedere auto en voorzien van bedienbare ledverlichting.
  41,-
 • Quick view

  BeSafe Pregnant iZi FIX

  De BeSafe Pregnant iZi FIX is een gordelgeleider die de heupriem naar beneden brengt, tot net onder de zwangere buik. De Besafe Pregnant iZi FIX is zowel voor- als achterin de auto te gebruiken. Dit kan met gordel of met Isofix gebruikt worden.
  49,-
 • Quick view

  BeSafe Pregnant

  De BeSafe Pregnant is een gordelgeleider die de heupriem naar beneden brengt, tot net onder de zwangere buik. De Besafe Pregnant kan enkel op voorin de auto gebruikt worden met een gordel.
  39,90
 • Quick view

  BeSafe Gordelklem

  Je kent het vast wel, je kleine deugniet die uit de autostoel probeert te ontsnappen. De gordelklem van BeSafe steekt daar een stokje voor.
  13,-
5 Resultaten