Alecto veiligheid voor onderweg

Met Alecto producten voor meer veiligheid onderweg, geef je je kindje extra bescherming. Bezoek je met je kindje plaatsen waar harde muziek wordt gedraaid, geef je kindje dan Alecto gehoorbescherming. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Alecto veiligheidsartikelen voor onderweg.

Lees meer...

Alecto gehoorbescherming

Alecto gehoorbescherming is te overwegen bij bezoek aan een festival, evenement of het jaarlijkse dorpsfeest, als daar de muziek heel hard aan staat. Het fijne aan Alecto gehoorbeschermers is dat je kindje hiermee beschermd is voor schadelijke, harde geluiden, maar het omgevingsgeluid nog wel hoort. Alecto gehoorbeschermers zijn heel licht en compact. Je neemt deze dan ook gemakkelijk overal mee naartoe. Lees de productbeschrijving op deze pagina voor meer informatie over Alecto gehoorbescherming. Hierin staat meestal ook voor welke leeftijd de betreffende gehoorbeschermers zijn bedoeld.

Over Alecto

Alecto maakt slimme en betaalbare producten die het leven praktischer, veiliger en handiger maken. Het bedrijf bestaat al veertig jaar. Inmiddels is er in bijna elk huishouden wel een product van Alecto te vinden. In onze webshop vind je allerlei producten van Alecto, zoals babyfoons, flesverwarmers, badthermometers, nachtlampjes en slaaptrainers. Ook op het gebied van electronica in de babybranche is Alecto al jaren marktleider. Alecto veiligheidsartikelen en andere producten van Alecto zijn van goede kwaliteit. In de loop van de tijd zijn veel Alecto producten uitgeroepen tot Beste koop en Beste uit de test. Verder krijgen Alecto producten over het algemeen ook hele goede beoordelingen. Wacht niet langer en koop vandaag nog Alecto veiligheidsartikelen via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis. Bij Babypark profiteer je van een snelle levering én de Laagste Prijsgarantie. Dankzij de Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Bij besteding vanaf €20,- betaal je geen verzendkosten.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Alecto BV-71 Gehoorbeschermer

    De Alecto BV-71 Gehoorbeschermer is de oplossing voor kinderen vanaf 18 maanden in deze maatschappij waarin steeds meer mensen te maken hebben met gehoorbeschadiging. Ideaal voor festivals en evenementen!
    14,95
1 Resultaten