Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Onderweg

Trybike veiligheid voor onderweg

Geef je kindje optimale veiligheid onderweg met Trybike veiligheidsartikelen. Je kleintje is heel kwetsbaar en een ongeluk zit in een klein hoekje. Met behulp van een aantal kleine maatregelen ga je toch heel veilig met je kindje op pad.

Lees meer...

Een Trybike helm voor je baby

Een Trybike helm voor je baby is een echte aanrader. Je kindje kan deze dragen als het bij jou op de fiets zit of als het groot genoeg is om zelf te fietsen. Een Trybike baby helm maat XS is bedoeld voor kindjes met een hoofdomtrek tussen de 44 en 51 cm. De meeste baby’s passen de Trybike baby helm als ze ongeveer 1,5 jaar oud zijn. Een Trybike baby helm weegt zo’n 240 gram en is dus heel licht van gewicht. De helm heeft ventilatiegaten voor extra comfort. Trybike helmen zijn verkrijgbaar in meerdere, trendy kleuren.

Over Trybike

Trybike is een bekend merk van onder andere loopfietsjes. Deze fietsjes zijn ideaal als opstapje naar een echte fiets. Een Trybike loopfiets is in veel gevallen ook de ideale ondersteuning voor je kindje tijdens het leren lopen. Sommige Trybike loopfietsen groeien mee met de ontwikkeling van je kindje, dankzij het 4-in-1 concept. Je kindje begint met loopondersteuning, waarna je van de loopfiets een driewiel loopfiets maakt en tenslotte een hoge tweewiel loopfiets voor kinderen tot 6 jaar. Wij hebben meerdere producten van Trybike in ons assortiment. Bekijk ook eens onze complet Trybike collectie en laat je verrassen door alle mooie ontwerpen! Bestel vandaag nog Trybike veiligheidsartiken online via onze webshop en profiteer van onze Laagste Prijsgarantie! Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis, zodat je direct van de bestelde artikelen kunt genieten. Bij besteding vanaf €20,- betaal je geen verzendkosten.

Lees minder...
  • Trybike CoConuts Helm Mt. XS
    34,95 Adviesprijs 0,-
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader