Titaniumbaby veiligheid voor onderweg

Onze Titaniumbaby veiligheidsproducten geven je baby meer veiligheid. Op deze pagina vind je ons complete assortiment producten van Titaniumbaby voor meer veiligheid onderweg. Een voorbeeld van deze producten is een Titaniumbaby veiligheidstuigje dat ervoor zorgt dat je kindje stevig vastzit in de kinderwagen.

Lees meer...

Titaniumbaby veiligheidstuigje met looplijn

Het Titaniumbaby veiligheidstuigje is universeel. Dit betekent dat het op vrijwel alle kinderwagens, kinderstoelen en fietsstoeltjes past. Het Titaniumbaby veiligheidstuigje is ook met looplijn te gebruiken. De looplijn is 85 cm lang. In allerlei situaties komt dezen heel goed van pas. Op plekken waar je je kindje een bepaalde mate van vrijheid wilt geven en waar je bang bent dat je je kindje kwijtraakt of waar het gevaarlijk is, gebruik je het tuigje met looplijn.

Over Titaniumbaby

Titaniumbaby is een heel breed merk van producten voor de allerkleinsten. Al ruim 65 jaar is het bedrijf achter Titaniumbaby actief geweest in de productie en import van babyproducten. De producten zijn betrouwbaar en van goede kwaliteit, terwijl deze voor een betaalbare prijs worden aangeboden. Sociaal verantwoord ondernemen is belangrijk voor Titaniumbaby. Vandaar dat de fabrieken van Titaniumbaby voldoen aan de BSCI Code of Conduct. Waar nodig worden werkomstandigheden in China gecontroleerd en verbeterd. Wacht niet langer en bestel vandaag nog Titaniumbaby veiligheidsartikelen voor je baby online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, doen wij jouw bestelling meteen op de post. Jij krijgt deze dan in de meeste gevallen morgen al thuisgestuurd. Bij besteding vanaf €20,- betaal je geen verzendkosten. Bij Babypark profiteer je ook van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Titaniumbaby Veiligheidstuigje Met Looplijn

    Het Titaniumbaby Veiligheidstuigje Met Looplijn is universeel en past daardoor op vrijwel alle kinderwagens, fietsstoeltjes en kinderstoelen. Het tuigje wordt geleverd met een looplijn van 85 cm.

    Normale prijs: 6,99

    Special Price 6,49

1 Resultaten