Jippies veiligheid voor onderweg

Geef je kindje optimale veiligheid onderweg met Jippies veiligheidsartikelen. Denk bijvoorbeeld aan een baby autospiegel waarin je je kindje onderweg goed in de gaten kunt houden. Op deze pagina tref je ons complete assortiment Jippies veiligheidsartikelen voor onderweg aan.

Lees meer...

Jippies baby spiegel voor in de auto

Een Jippies baby spiegel voor in de auto is een echte aanrader voor de eerste periode na de geboorte van je kindje. Deze baby autospiegel is handig zolang je kindje nog in de auto tegen de rijrichting in zit. Je kindje kan net zo lang tegen de rijrichting in zitten totdat dit niet langer meer kan, bijvoorbeeld doordat je kindje met de voetjes tegen de leuning van de achterbank aan komt. In de auto tegen de rijrichting in zitten heeft een groot voordeel: het is de meest veilige manier om je kindje in de auto te vervoeren. De meeste botsingen zijn immers frontaal. Zit je kindje op dat moment omgekeerd in de auto, dan heeft het de minste kans op letsel. Als je kindje tegen de rijrichting in zit, kun je hem of haar alleen niet goed in de gaten houden. Een baby spiegel biedt dan uitkomst. Dankzij deze spiegel kun je onderweg wél een oogje in het zeil houden.

Over Jippies

Jippie's Europe is een echt familiebedrijf, dat begon met een onderneming voor doopjurken en wiegbekledingen. Het bedrijf ging zich steeds meer richten op een breder assortiment. Kinderveiligheidsproducten werden steeds belangrijker. Sinds 2010 ging het bedrijf zich hier helemaal op richten. Inmiddels is Jippie's uitgegroeid tot een internationale groothandel die niet alleen verkoopt, maar ook produceert en importeert. Jippies veiligheidsproducten zijn bedoeld om een zo veilig mogelijke situatie te creëren voor je kindje, zowel onderweg als in en om het huis. Zorg ervoor dat je het uitgekozen Jippies veiligheidsartikel op de juiste manier gebruikt. Alleen dán zorg je voor een optimale veiligheid. Jouw gewenste Jippies veiligheidsartikel bestel je eenvoudig online via Babypark.nl. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Jippies Baby View Spiegel

  Met de Jippies Baby View Spiegel kun je je kindje tijdens het autorijden goed in de gaten houden. De spiegel kan bijvoorbeeld worden bevestigd met een clip op de zonnekap zodat je je niet meer hoeft om te draaien.
  5,95
 • Quick view

  Jippie's Gehoorbeschermer

  Met deze Jippie's Gehoorbeschermer wordt hard geluid beperkt tot een minimum. De gehoorbeschermer beschikt over een verstelbare hoofdband en is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.
  19,95
 • Quick view

  Jippie's Autospiegel

  Met deze autospiegel van Jippie's houd je gemakkelijk je kleintje in de gaten, terwijl je toch goed op de weg kunt letten.
  14,95
3 Resultaten