LIFETIME Kidsrooms

Bij Babypark heb je ongelofelijk veel keuze uit de diverse producten die we van LIFETIME Kidsrooms in de aanbieding hebben. Je kunt complete kinderkamers samenstellen met de uiteenlopende soorten meubels en hebt daarbij de keuze uit verschillende uitvoeringen en stijlen.

Lees meer...

Een mooi bed voor ieder kind

Je kunt erg veel soorten bedden van LIFETIME Kidsrooms bij ons kopen. Zo heb je de keuze uit kajuitbedden, hoogslapers, stapelbedden en meer. Niet alleen uit het soort bed heb je een ruime keuze, maar er zijn tevens diverse accessoires te verkrijgen om de bedden op te leuken. Op deze manier kan je een ware prinsessenkamer maken voor je dochtertje of je eigen piraat een waar avontuur laten beleven in zijn slaapkamer.

Accessoires

Doordat je niet alleen meubels maar ook accessoires van LIFETIME Kidsrooms in onze online shop kunt vinden, kan je een ontzettend gezellige en leuke kamer voor je kind samenstellen. Op deze wijze creëer je een eigen plekje voor je kind waar hij of zij zichzelf in terug kan trekken en de wildste avonturen in kan beleven. 's Avonds kan je kind hier dan heerlijk in wegdromen.

Lees minder...
266 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 12
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Lattenbodem Luxe 120 x 200 cm

  De LIFETIME Kidsrooms Lattenbodem Luxe 120 x 200 cm is zeer comfortabel en is voorzien van een verstelbare onderrugsteun en het bestaat 28 latten. Daarnaast kan op naar gewicht ingesteld worden.
  128,-
 • Quick view

  Life Time Handgreep Ovaal RVS

  De Life Time Handgreep Ovaal RVS heeft een eenvoudig design en past op alle meubels van Life Time. De ovale handgreep is gemaakt van kwalitatief grenenhout wat niet gauw stuk gaat.
  6,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Cactus Fronthoes

  Maak je halfhoogslaper helemaal compleet door dit LIFETIME Kidsrooms Cactus Fronthoes tegen het front aan te bevestigen. Een leuke hoes wat net wat extra geeft bij de halfhoogslaper van LIFETIME Kidsrooms. Het is een unieke hoes!
  29,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Play Tower Hutbed Luxe Wit Gelakt

  De LIFETIME Kidsrooms Play Tower Hutbed Luxe Wit Gelakt is een kwalitatief bed met een slaapmogelijkheid en een leuke speeltoren. De beschikt over een loopplank en een krijtbord. Het basisbed wordt geleverd met lattenbodem.
  1.364,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Lake House Bed Wit Gelakt

  De LIFETIME Kidsrooms Lake House Bed Wit Gelakt is een basisbed met een frame erop die het bed voorziet met een dak. Een leuke aanvulling en ziet er gezellig uit. Gemaakt van kwalitatief grenenhout.
  1.941,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms The Hideout Halfhoog Hutbed Luxe Whitewash

  De LIFETIME Kidsrooms The Hideout Halfhoog Hutbed Whitewash ziet er uniek uit en er worden verschillende spullen meegeleverd. Het is gemaakt van kwalitatief grenenhout en beschikt over een luxe lattenbodem van 28 latten.
  1.699,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Kledingkast Draaideur 3-Deurs Wit Gelakt

  De LIFETIME Kidsrooms Kledingkast Draaideur 3-Deurs Wit Gelakt is een kast met een praktische indeling. Het beschikt over een draaideur en kan aan de linker-en rechterzijde gemonteerd worden. Vervaardigd van kwalitatief grenen.
  1.532,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Cactus Kussen Grey

  Het LIFETIME Kidsrooms Cactus Kussen Grey kan als decoratie op het bed in de kinderkamer neergelegd worden. Ook is het uiteraard lekker om tegen aan te zitten. Het kussen is gevuld met fiberfillvulling.
  39,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Mountain Trip Vloerkleed Roze

  Het LIFETIME Kidsrooms Mountain Trip Vloerkleed Roze geeft elke ruimte een warme uitstraling. Het kleed is gemaakt van kwalitatief materiaal en heeft een rechthoekige vorm. Het is een kleed wat jarenlang mee gaat.
  124,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Princess Poef Stars

  De LIFETIME Kidsrooms Princess Poef Stars is een kwalitatieve poef wat gemaakt is van katoen. Het is gevuld met piepschuim korrelvulling zodat het lekker zacht aanvoelt. Het is een meidenpoef!
  139,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Wild Life Vloerkleed Tiger

  Het LIFETIME Kidsrooms Wild Life Vloerkleed Tiger geeft elke ruimte een warme uitstraling. Het kleed wat met de hand geweven is, is gemaakt van kwalitatief katoen en heeft een vorm van een tijger. Het gaat jarenlang mee.
  99,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Wild Life Kussen Sebra

  Het LIFETIME Kidsrooms Wild Life Kussen Sebra kan als decoratie op het bed in de kinderkamer neergelegd worden. Ook is het uiteraard lekker om tegen aan te zitten. Het kussen is gevuld met fiberfillvulling.
  55,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Funland Kussen Balloon Dog

  Het LIFETIME Kidsrooms Funland Kussen Balloon Dog kan als decoratie op het bed in de kinderkamer neergelegd worden. Ook is het uiteraard lekker om tegen aan te zitten. Het kussen is gevuld met fiberfillvulling.
  29,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Kussen Ibiza Bloom 50 x 50 cm

  Het LIFETIME Kidsrooms Kussen Ibiza Bloom 50 x 50 cm ziet er lekker vrolijk uit. Het kussen is een leuk accessoire en onmisbaar op elke meidenkamer. De hoes is gemaakt van katoen en is wasbaar in de wasmachine.

  42,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Adventure Poef

  De LIFETIME Kidsrooms Adventure Poef is een gehaakte poef wat een stoere uitstraling heeft. Het is heerlijk om op te zitten of als voetenbankje te gebruiken. Het is gevuld met piepschuimkorrel vulling zodat je comfortabel zit.

  84,-

  82,-

 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Sugar Pie Kussen Gehaakt 45 x 45 cm

  Het LIFETIME Kidsrooms Sugar Pie Kussen Gehaakt 45 x 45 cm kan als decoratie op het bed in de kinderkamer neergelegd worden. Ook is het uiteraard lekker om tegen aan te zitten. Het kussen is gevuld met fiberfillvulling.
  42,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Voile Blue Star Voor 4in1 Bed

  Creëer een natuurlijke look door de mooie LIFETIME Kidsrooms Voile Blue Star over het 4 in 1 bed te hangen. Als je in bed ligt zie je om je heen alleen maar mooie sterren zodat je lekker rustig in slaap valt.

  151,-

  148,-

 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Forest Ranger Kussen Small Naturel 50 x 30 cm

  Het LIFETIME Kidsrooms Forest Ranger Kussen Small Naturel 50 x 30 cm kan als decoratie op het bed in de kinderkamer neergelegd worden. Ook is het uiteraard lekker om tegen aan te zitten. Het kussen is gevuld met fiberfillvulling.
  32,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Wild Child Zitzak

  De LIFETIME Kidsrooms Wild Child Zitzak is heeft een vrolijke uitstraling. Het is heerlijk om in te relaxen en het is gevuld met piepschuimkorrel vulling zodat je comfortabel zit. Erg leuk in de Wild Child kamer!
  84,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Forest Ranger Zitzak

  De LIFETIME Kidsrooms Forest Ranger Zitzak is heeft een stoere uitstraling. Het is heerlijk om in te relaxen en het is gevuld met piepschuimkorrel vulling zodat je comfortabel zit. Erg leuk in de Forest Ranger kamer!
  84,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Rolkussen Dottie

  Het LIFETIME Kidsrooms Rolkussen Dottie ziet er lekker vrolijk uit. Je kunt dit kussen bijvoorbeeld lekker in je rug leggen wat extra steun bied. Het kussen is een leuk accessoire en onmisbaar op de kamer van jouw kindje.
  71,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Fairy Dust Rainbow Kussen

  Het LIFETIME Kidsrooms Fairy Dust Rainbow Kussen ziet er lekker vrolijk uit. Het kussen is een leuk accessoire en onmisbaar op elke kinderkamer. De hoes is gemaakt van katoen, gevuld met eendenveren en is wasbaar in de wasmachine.
  59,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Beach House Twijfelaar Bed Wit Gelakt 120 x 200 cm

  Het LIFETIME Kidsrooms Beach House Twijfelaar Bed Wit Gelakt 120 x 200 cm is een uniek bed met een dakframe erboven. Het bed is vervaardigd van grenenhout waardoor je er lang plezier van hebt. Het is om te bouwen.
  1.583,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Vloerkleed Little Dreamer

  Het LIFETIME Kidsrooms Vloerkleed geeft elke ruimte een warme uitstraling. Het kleed wat met de hand geweven is, is gemaakt van kwalitatief katoen en heeft een ronde vorm. Het is een kleed wat jarenlang mee gaat.
  124,-
266 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 12