Life Time

Life Time

Bij Babypark heb je ongelofelijk veel keuze uit de diverse producten die we van Life Time in de aanbieding hebben. Je kunt complete kinderkamers samenstellen met de uiteenlopende soorten meubels en hebt daarbij de keuze uit verschillende uitvoeringen en stijlen.

Lees meer...

Een mooi bed voor ieder kind

Je kunt erg veel soorten bedden van Life Time bij ons kopen. Zo heb je de keuze uit kajuitbedden, hoogslapers, stapelbedden en meer. Niet alleen uit het soort bed heb je een ruime keuze, maar er zijn tevens diverse accessoires te verkrijgen om de bedden op te leuken. Op deze manier kan je een ware prinsessenkamer maken voor je dochtertje of je eigen piraat een waar avontuur laten beleven in zijn slaapkamer.

Accessoires

Doordat je niet alleen meubels maar ook accessoires van Life Time in onze online shop kunt vinden, kan je een ontzettend gezellige en leuke kamer voor je kind samenstellen. Op deze wijze creëer je een eigen plekje voor je kind waar hij of zij zichzelf in terug kan trekken en de wildste avonturen in kan beleven. 's Avonds kan je kind hier dan heerlijk in wegdromen.

Lees minder...
232 Resultaten
 1. 1
 2. ...
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. ...
 9. 10
 • Quick view

  Life Time Bedlade Voor Kajuitbed

  Met de Life Time Bedlade Voor Kajuitbed creëer je meer opbergruimte onder het kajuitbed. De bedlade is voorzien van wieltjes waardoor het handig onder het bed is te schuiven.
  205,-
 • Quick view

  Life Time Among The Stars XL Tipi Tent

  De Life Time Among The Stars XL Tipi Tent is erg leuk om in te spelen maar aan het hoofdeind van je bed is natuurlijk ook leuk. De tent is voorzien van twee raampjes en wordt geleverd met vier metalen stokken.
  260,-
 • Quick view

  Life Time Vierkant Kussen Botanical Moonlight

  Het Life Time Botanical Moonlight Kussen ziet er mooi en vrolijk uit. Het kussen is een leuk accessoire en onmisbaar op elke kinderkamer. Het kussen is gemaakt van katoen en is wasbaar in de wasmachine.
  59,-
 • Quick view

  Life Time Road Trip Wrench Kussen

  Het Life Time Road Trip Wrench Kussen ziet er mooi uit. Het kussen is een leuk accessoire en onmisbaar op de kinderkamer. Het kussen heeft twee verschillende zijde zodat je lang plezier zal hebben van dit kussen.
  57,-
 • Quick view

  Life Time Avonturenbed Hangout

  De Hangout is een bed met daarboven een speelruimte waar je veel avonturen in kan beleven. Het is een bed wat vele jaren mee gaat.
  1.679,40
 • Quick view

  Life Time Dekbedovertrek Space Dream 140 x 200 cm

  Het Life Time Dekbedovertrek Space Dream 140 x 200 cm is een mooi overtrek wat het bed leuk opfleurt. Het beschikt over een instopstrook en is vervaardigd van katoen. Wordt met kussensloop geleverd.
  62,-
 • Quick view

  Life Time Kledingkast Draaideur 2 Deurs Whitewash

  De Life Time Kledingkast Draaideur 2 Deurs Whitewash is een kast met een praktische indeling. Het beschikt over een draaideur en kan aan de linker-en rechterzijde gemonteerd worden. Vervaardigd van kwalitatief grenen.
  769,-
 • Quick view

  Life Time Halfhoogslaper Hangout

  De Life Time Halfhoogslaper Hangout is een bed met twee ruimten waarvan bovenin een slaapruimte en eronder een speelruimte of opbergruimte. Een bed waar je veel avondturen kan beleven en lang mee gaat.
  1.907,-
 • Quick view

  Life Time Handgreep Stroomlijn

  De Life Time Handgreep Stroomlijn is een rond aflopend en origineel handvat wat fijn in de hand ligt. De handgreep is gemaakt van metaal en past op vrijwel alle meubels van Life Time.
  6,-
 • Quick view

  Life Time Handgreep Ovaal Aluminium

  De Life Time Handgreep Ovaal heeft een eenvoudig design en past op alle meubels van Life Time. De ovale handgreep is gemaakt van kwalitatief grenenhout wat niet gauw stuk gaat.
  8,-
 • Quick view

  Life Time Handgreep Robuust

  Dit is een robuuste handgreep van Life Time welke bestemd is voor de laden en deuren van dit betreffende merk.
  6,-
 • Quick view

  Life Time Bedlade Klein Voor Basisbed

  Met het Life Time Bedlade Groot Voor Basisbed creëer je extra opbergruimte. Onder het basisbed is plek voor twee laden. De bedlade is vooral op de kleine kinderkamer de ideale oplossing.
  158,-
232 Resultaten
 1. 1
 2. ...
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. ...
 9. 10