LIFETIME Kidsrooms

Bij Babypark heb je ongelofelijk veel keuze uit de diverse producten die we van LIFETIME Kidsrooms in de aanbieding hebben. Je kunt complete kinderkamers samenstellen met de uiteenlopende soorten meubels en hebt daarbij de keuze uit verschillende uitvoeringen en stijlen.

Lees meer...

Een mooi bed voor ieder kind

Je kunt erg veel soorten bedden van LIFETIME Kidsrooms bij ons kopen. Zo heb je de keuze uit kajuitbedden, hoogslapers, stapelbedden en meer. Niet alleen uit het soort bed heb je een ruime keuze, maar er zijn tevens diverse accessoires te verkrijgen om de bedden op te leuken. Op deze manier kan je een ware prinsessenkamer maken voor je dochtertje of je eigen piraat een waar avontuur laten beleven in zijn slaapkamer.

Accessoires

Doordat je niet alleen meubels maar ook accessoires van LIFETIME Kidsrooms in onze online shop kunt vinden, kan je een ontzettend gezellige en leuke kamer voor je kind samenstellen. Op deze wijze creëer je een eigen plekje voor je kind waar hij of zij zichzelf in terug kan trekken en de wildste avonturen in kan beleven. 's Avonds kan je kind hier dan heerlijk in wegdromen.

Lees minder...
266 Resultaten
 1. 1
 2. ...
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. ...
 9. 12
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Space Dream Superhero Kussen

  Het LIFETIME Kidsrooms Space Dream Superhero Kussen ziet er lekker vrolijk uit. Het kussen is een leuk accessoire en onmisbaar op de kamer van jouw kindje. Het kussen is gemaakt van katoen en is wasbaar in de wasmachine.
  59,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Fairy Dust Crown Kussen

  Het LIFETIME Kidsrooms Fairy Dust Crown Kussen ziet er lekker vrolijk uit. Het kussen is een leuk accessoire en onmisbaar op elke kinderkamer. De hoes is gemaakt van katoen, gevuld met eendenveren en is wasbaar in de wasmachine.
  61,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Midhoogslaper Luxe Schuine Trap

  De LIFETIME Kidsrooms Midhoogslaper Luxe Schuine Trap is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een schuine trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met rollattenbodem.
  977,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Met Trapkast Luxe

  Het LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Met Trapkast Luxe is een speelse stapelbed met een trappenkast ernaast wat meer opbergruimte creëert. Zo is dit stapelbed erg praktisch! Het wordt geleverd met rollattenbodem.
  1.790,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Hangout Luxe

  De LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Hangout Luxe is een bed met daarboven een speelruimte waar je veel avonturen in kan beleven. Het is een bed wat vele jaren mee gaat.
  2.022,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Adventure Kussen Arrow 45 x 45 cm

  Het LIFETIME Kidsrooms Adventure Kussen Arrow 45 x 45 cm kan als decoratie op het bed in de kinderkamer neergelegd worden. Ook is het uiteraard lekker om tegen aan te zitten. Het kussen is gevuld met fiberfillvulling.
  21,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Sugar Pie Plaid Gehaakt 130 x 150 cm

  Ben je op zoek naar een decoratieve accessoire voor in de kinderkamer? Dan creëer je met dit LIFETIME Kidsrooms Sugar Pie Plaid Gehaakt een extra leuke look. Dit plaid is uiteraard ook fijn om onder te zitten of te liggen.

  84,-

  82,-

 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Forest Ranger Kussen Nice Dream 45 x 45 cm

  Het LIFETIME Kidsrooms Forest Ranger Kussen Nice Dream 45 x 45 cm kan als decoratie op het bed in de kinderkamer neergelegd worden. Ook is het uiteraard lekker om tegen aan te zitten. Het kussen is gevuld met fiberfillvulling.
  36,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Wild Child Speeltent

  In de LIFETIME Kidsrooms Wild Child Speeltent speeltent kan je veel avonturen beleven. De stevige tent heeft een massief berkenhouten frame is eenvoudig in te klappen waardoor het makkelijk is op te bergen.
  162,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Among The Stars XL Tipi Tent

  De LIFETIME Kidsrooms Among The Stars XL Tipi Tent is erg leuk om in te spelen maar aan het hoofdeind van je bed is natuurlijk ook leuk. De tent is voorzien van twee raampjes en wordt geleverd met vier metalen stokken.
  267,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Vierkant Kussen Botanical Moonlight

  Het LIFETIME Kidsrooms Botanical Moonlight Kussen ziet er mooi en vrolijk uit. Het kussen is een leuk accessoire en onmisbaar op elke kinderkamer. Het kussen is gemaakt van katoen en is wasbaar in de wasmachine.
  61,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Road Trip Wrench Kussen

  Het LIFETIME Kidsrooms Road Trip Wrench Kussen ziet er mooi uit. Het kussen is een leuk accessoire en onmisbaar op de kinderkamer. Het kussen heeft twee verschillende zijde zodat je lang plezier zal hebben van dit kussen.
  59,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Kussen Among The Stars

  Het LIFETIME Kidsrooms Kussen Ibiza Bloom Small ziet er lekker vrolijk uit. Het kussen is een leuke accessoire op de kinderkamer. Verder is het kussen gemaakt van katoen en is het hoes van dit kussen wasbaar in de wasmachine.
  65,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Princess Bedhemel Licht Roze

  Creëer een prinsessen look door de mooie LIFETIME Kidsrooms Princess Bedhemel Licht Roze over het 4 in 1 bed of hemelbed te hangen. Het bed ziet er gelijk anders uit en creëert een leuke sfeer!
  200,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Funland Fronthoes

  Maak je halfhoogslaper helemaal compleet door dit LIFETIME Kidsrooms Dino Fronthoes tegen het front aan te bevestigen. Een leuke hoes wat net wat extra geeft bij de halfhoogslaper van LIFETIME Kidsrooms. Het is een unieke hoes!
  29,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Dino Achterwand

  Creëer een mooie look door de mooie LIFETIME Kidsrooms Dino Achterwand over het 4 in 1 bed met dakconstructie. Het bed ziet er gelijk anders uit en creëert een leuke sfeer in iedere dinokamer.
  124,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Velours Kussen Soft Green

  Het LIFETIME Kidsrooms Velours Kussen Soft Green kan als decoratie op het bed in de kinderkamer neergelegd worden. Ook is het uiteraard lekker om tegen aan te zitten. Het kussen is gevuld met fiberfillvulling.
  32,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Vloerkleed Trees

  Het LIFETIME Kidsrooms Vloerkleed Trees geeft elke ruimte een warme uitstraling. Het kleed is gemaakt van kwalitatief materiaal en heeft een rechthoekige vorm. Het is een kleed wat jarenlang mee gaat.
  124,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Met Trapkast Whitewash

  De LIFETIME Kidsrooms Hoogslaper Met Trapkast Whitewash is een speelse hoogslaper met een trappenkast ernaast wat meer opbergruimte creëert. Zo is deze hoogslaper erg praktisch! Het wordt geleverd met rollattenbodem.
  1.664,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Lake House Bed Half Frame Wit Gelakt

  De LIFETIME Kidsrooms Lake House Bed Half Frame Wit Gelakt is een basisbed met een half frame erop die het halve bed voorziet met een dak. Een leuke aanvulling en ziet er gezellig uit. Gemaakt van kwalitatief grenenhout.
  1.434,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms The Hideout Halfhoog Hutbed Whitewash

  De LIFETIME Kidsrooms The Hideout Halfhoog Hutbed Whitewash ziet er uniek uit en er worden verschillende spullen meegeleverd. Het is gemaakt van kwalitatief grenenhout en beschikt over een rollattenbodem van 16 latten.
  1.646,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Bedlade Voor Kajuitbed

  Met de LIFETIME Kidsrooms Bedlade Voor Kajuitbed creëer je meer opbergruimte onder het kajuitbed. De bedlade is voorzien van wieltjes waardoor het handig onder het bed is te schuiven.
  205,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Avonturenbed Hangout

  De Hangout is een bed met daarboven een speelruimte waar je veel avonturen in kan beleven. Het is een bed wat vele jaren mee gaat.
  1.866,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Hangout

  De LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Hangout is een bed met twee ruimten waarvan bovenin een slaapruimte en eronder een speelruimte of opbergruimte. Een bed waar je veel avondturen kan beleven en lang mee gaat.

  1.907,-

  1.880,-

266 Resultaten
 1. 1
 2. ...
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. ...
 9. 12