LIFETIME Kidsrooms

Bij Babypark heb je ongelofelijk veel keuze uit de diverse producten die we van LIFETIME Kidsrooms in de aanbieding hebben. Je kunt complete kinderkamers samenstellen met de uiteenlopende soorten meubels en hebt daarbij de keuze uit verschillende uitvoeringen en stijlen.

Lees meer...

Een mooi bed voor ieder kind

Je kunt erg veel soorten bedden van LIFETIME Kidsrooms bij ons kopen. Zo heb je de keuze uit kajuitbedden, hoogslapers, stapelbedden en meer. Niet alleen uit het soort bed heb je een ruime keuze, maar er zijn tevens diverse accessoires te verkrijgen om de bedden op te leuken. Op deze manier kan je een ware prinsessenkamer maken voor je dochtertje of je eigen piraat een waar avontuur laten beleven in zijn slaapkamer.

Accessoires

Doordat je niet alleen meubels maar ook accessoires van LIFETIME Kidsrooms in onze online shop kunt vinden, kan je een ontzettend gezellige en leuke kamer voor je kind samenstellen. Op deze wijze creëer je een eigen plekje voor je kind waar hij of zij zichzelf in terug kan trekken en de wildste avonturen in kan beleven. 's Avonds kan je kind hier dan heerlijk in wegdromen.

Lees minder...
266 Resultaten
 1. 1
 2. ...
 3. 8
 4. 9
 5. 10
 6. 11
 7. 12
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Lattenbodem Luxe 90 x 200 cm

  De LIFETIME Kidsrooms Lattenbodem Luxe 90 x 200 cm is zeer comfortabel en is voorzien van een flexibel materiaal en het bestaat 28 latten. De latten zijn afgewerkt met kunststof kapjes en de bodem is eenvoudig te reinigen.
  78,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Forest Ranger Dak

  Met het LIFETIME Kidsrooms Forest Ranger Dak geef je het 4 in 1 bed van LIFETIME Kidsrooms een avontuurlijke look. Het dak is voorzien van een raam en leuke details en is wasbaar in de wasmachine.

  124,-

  121,-

266 Resultaten
 1. 1
 2. ...
 3. 8
 4. 9
 5. 10
 6. 11
 7. 12