Baby wanten

Om de handen van jouw kindje lekker warm te houden tijdens koude dagen kun je bij Babypark een paar babywantjes aanschaffen. In ons assortiment handschoenen vind je verschillende leuke wantjes die bescherming bieden tijdens winterse dagen.

Lees meer...

Baby wanten van a-merken

In ons assortiment vind je bijvoorbeeld de Lodger Scandinavian wanten gemaakt van warm fleece en voorzien van elastiek en klittenband zodat ze goed om de handjes blijven zitten. Ook hebben we de Elodie Details Playful Pepe wanten voor jouw baby. Deze wantjes vallen meteen op door het apenkopje aan de buitenzijde inclusief oortjes aan de zijkanten. Een heel leuk gezicht voor jouw kindje. Je hoeft ook niet bang te zijn dat hij/zij er eentje verliest want door een koordje zijn de babywantjes aan elkaar verbonden. Zo is de kans een stuk kleiner om er onderweg eentje te verliezen. Van Elodie hebben wij ook de Midnight Bells variant met een prachtige print die perfect aansluit bij het mutsje uit dezelfde serie. Ook deze baby wanten zijn met een koord aan elkaar bevestigd. Alle wanten voor jouw baby zijn eenvoudig aan en uit te trekken en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen.

Baby wanten bestellen

De baby wanten zijn eenvoudig online uit de Babypark webshop te bestellen. Doe je dat voor 20:00 uur dan kunnen de babywantjes dezelfde dag nog worden verzonden. Zo is de kans groot dat je ze de volgende dag in huis hebt. Is de totale bestelwaarde 20 euro of meer dan verzenden wij gratis. In een van onze megastores kun je de wanten natuurlijk ook zelf komen proberen om te zien welke het beste bij jouw wensen aansluit. Voor vragen kun je altijd terecht bij de verkoopspecialisten van de betreffende megastore. Je vindt de adressen van alle 10 megastores op de website van Babypark. Wij hopen je spoedig te mogen verwelkomen.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Lodger Botanimal Handschoenen

  De Lodger Botanimal Handschoenen kan je eenvoudig aan en uit doen bij je kindje. De handschoentjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat er voor zorgt dat de handjes heerlijk warm blijven.
  12,90
 • Quick view

  Go Baby Go Handschoenen

  Begint je kleine te kruipen? De Go Baby Go Handschoenen zijn dan ideaal! Deze handschoenen zijn voorzien van verschillende pads waardoor je kindje niet zo snel uitglijdt en extra grip heeft op de gladde vloer.
  4,48
2 Resultaten