Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Babyfoon met groot bereik

Is groot bereik van jouw babyfoon een vereiste? Dan zijn PMR en WiFi de juiste ontvangsttechnieken voor jou. De meeste babyfoons hebben beperkte ontvangst maar met PMR (Personal Mobile Radio) kun je op veel grotere afstanden toch nog je oor te luister leggen bij de kinderkamer. Het is gebaseerd op portofoontechniek. Let wel op dat (betonnen) muren, vloeren en andere obstakels een effect kunnen hebben op het daadwerkelijke bereik. Met een PMR babyfoon kun tot wel 3km bereik hebben. Je kunt dus zelfs een brief op de bus doen terwijl je toch kunt luisteren hoe het met je kindje gaat. Ook ideaal in de zomer wanneer je een grote tuin hebt en dan overal voldoende bereik hebt om de kinderkamer te horen. Veel kinderdagverblijven werken ook met deze techniek die het mogelijk maakt om de babyfoon uit te breiden met meerdere units.

Lees meer...

Goedkope babyfoon met groot bereik

Een ander voordeel van PMR is dat het een techniek is dat al lang meegaat en tegen lage kosten kan worden geproduceerd. PMR telefoons zijn daardoor prima betaalbaar en al koop je ze via Babypark dan ben je ook nog verzekerd van de laagsteprijsgarantie. Bij Babypark hebben wij PMR babyfoons van Alecto, de Nederlandse marktleider in babyfoons die vaak het predicaat ‘Best Reviewed’ op Kieskeurig in de wacht sleept. Wie voor de ultieme babyfoon met groot bereik gaat, kiest voor een babyfoon die WiFi ondersteunt. Het bereik is daarmee oneindig zolang je natuurlijk een WiFi-verbinding hebt op locatie. Zit je aan de andere kant van de wereld in jouw hotelkamer en wil je even checken hoe jouw kindje het met de oppas heeft? Dan pak je gewoon je laptop, smartphone of tablet en zie je wat de camera in de kinderkamer ziet, honderden of misschien zelfs duizenden kilometers verder.

Groot bereik babyfoon bestellen

In het assortiment babyfoons met groot bereik vind je dus zowel de PMR en WiFi babyfoons. Via de vergelijkingsoptie in onze webshop kun je ze ook eenvoudig onderling met elkaar vergelijken. Liever wat meer uitleg? Kom dan gerust naar onze megastores waar verkoopspecialisten al jouw vragen kunnen beantwoorden.

Lees minder...

Filters

Prijs
Babyfoon met camera
Slaapliedjes
Communicatie techniek
Temperatuurweergave
Terugspreekfunctie
Volume regelbaar
Compatibel met App
Soort artikel
Filteren

5 producten

Populariteit
  • Luvion Grand Elite 4 Connect Crib - Babyfoon
    279,- Adviesprijs 0,-
Filteren

5 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader