Babyfoon met groot bereik

Is groot bereik van jouw babyfoon een vereiste? Dan zijn PMR en WiFi de juiste ontvangsttechnieken voor jou. De meeste babyfoons hebben beperkte ontvangst maar met PMR (Personal Mobile Radio) kun je op veel grotere afstanden toch nog je oor te luister leggen bij de kinderkamer. Het is gebaseerd op portofoontechniek. Let wel op dat (betonnen) muren, vloeren en andere obstakels een effect kunnen hebben op het daadwerkelijke bereik. Met een PMR babyfoon kun tot wel 3km bereik hebben. Je kunt dus zelfs een brief op de bus doen terwijl je toch kunt luisteren hoe het met je kindje gaat. Ook ideaal in de zomer wanneer je een grote tuin hebt en dan overal voldoende bereik hebt om de kinderkamer te horen. Veel kinderdagverblijven werken ook met deze techniek die het mogelijk maakt om de babyfoon uit te breiden met meerdere units.

Lees meer...

Goedkope babyfoon met groot bereik

Een ander voordeel van PMR is dat het een techniek is dat al lang meegaat en tegen lage kosten kan worden geproduceerd. PMR telefoons zijn daardoor prima betaalbaar en al koop je ze via Babypark dan ben je ook nog verzekerd van de laagsteprijsgarantie. Bij Babypark hebben wij PMR babyfoons van Alecto, de Nederlandse marktleider in babyfoons die vaak het predicaat ‘Best Reviewed’ op Kieskeurig in de wacht sleept. Wie voor de ultieme babyfoon met groot bereik gaat, kiest voor een babyfoon die WiFi ondersteunt. Het bereik is daarmee oneindig zolang je natuurlijk een WiFi-verbinding hebt op locatie. Zit je aan de andere kant van de wereld in jouw hotelkamer en wil je even checken hoe jouw kindje het met de oppas heeft? Dan pak je gewoon je laptop, smartphone of tablet en zie je wat de camera in de kinderkamer ziet, honderden of misschien zelfs duizenden kilometers verder.

Groot bereik babyfoon bestellen

In het assortiment babyfoons met groot bereik vind je dus zowel de PMR en WiFi babyfoons. Via de vergelijkingsoptie in onze webshop kun je ze ook eenvoudig onderling met elkaar vergelijken. Liever wat meer uitleg? Kom dan gerust naar onze megastores waar verkoopspecialisten al jouw vragen kunnen beantwoorden.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Luvion Grand Elite 3 Connect Plus Babyfoon

  De Luvion Grand Elite 3 Connect Plus Babyfoon Black werkt zowel met een monitor als met een handige, veilige app op je telefoon. De babyfoon heeft haarscherp beeld en allerlei handige opties en eigenschappen.
  279,-
 • Quick view

  Motorola PIP 11 Babyfoon

  Met de Motorola PIP 11 Babyfoon kun je je kindje horen wanneer het in bed ligt. De babyfoon is voorzien van een sterke DECT-verbinding en 300 meter bereik, waardoor de babyfoon geschikt is voor elk huishouden.
  59,99
 • Quick view

  Luvion Icon Long Range set 58 Babyfoon

  De Luvion Icon Long Range set 58 Babyfoon heeft een veilige PMR verbinding. De babyfoon heeft een bereik tot 3000 meter, waardoor je in de tuin kunt zitten of de hond kunt uitlaten terwijl je kindje in bed ligt.
  89,-
 • Quick view

  Luvion Icon Long Range Extra Baby Unit

  Met de Luvion Icon Long Range Extra Baby Unit kun je jouw Luvion Icon Long Range uitbreiden. Er kunnen tot wel 3 baby units worden aangesloten op de babyfoon. Zo kun je meerdere kindjes tegelijk in de gaten houden.

  59,-

  50,15

 • Quick view

  Luvion Grand Elite 3 Connect Babyfoon

  De Luvion Grand Elite 3 Connect Babyfoon is een babyfoon voor de moderne ouder die zich aan iedere situatie aanpast. De babyfoon is te gebruiken met monitor of smartphone met behulp van een handige app.

  259,-

  195,-

5 Resultaten
Trustpilot