Babyfoons met camera

Wie tegenwoordig voor een babyfoon aan het shoppen is, heeft veel keuzemogelijkheden. Waar je vroeger zo de winkel weer uit was, heb je nu veel meer keuze, alleen al op het gebied van de verschillende ontvangsttechnieken zoals DECT, Care WIFI, PMR en natuurlijk analoge radio. Helemaal van deze tijd is natuurlijk ook de babyfoon met camera. Met een gewone babyfoon komt het vaak voor dat je toch nog even wilt kijken om er zeker van te zijn dat alles ok is. Met een babyfoon camera bespaar je jezelf dat en zie je meteen dat het ok is.

Lees meer...

Babyfoon met infrarood camera

Een nacht camera in de babyfoon is tegenwoordig ook mogelijk zodat je zelfs in de donkere kinderkamer nog goed zicht hebt vanaf het scherm in de woonkamer. Soms heeft de camera van een babyfoon ook een zoomfunctie zoals bij de Alecto DVM-143. Deze babyfoon is ook uit te breiden met extra (los te verkrijgen) camera’s zodat ook broertjes en/of zusjes in andere kamers in de gaten gehouden kunnen worden. Een zeer compleet systeem dus waarmee je naast de beelden van de babyfoon camera ook de temperatuur kunt aflezen. Om jouw kindje op zijn/haar gemak te stellen kun je een van de 9 verschillende slaapliedjes afspelen of gebruik jouw eigen stem met de terugspreekfunctie. Alles is te bedienen vanaf een groot 11 cm kleurenscherm. Naast verschillende babyfoons met camera van Alecto hebben we ze ook van merken als Luvion en Motorola. Bekijk al onze modellen in ons uitgebreide assortiment.

Babyfoon met camera kopen

Vanuit het assortiment kun je eenvoudig de verschillende babyfoons met camera met elkaar vergelijken. Bestel je voor 20:00 dan verzenden we nog dezelfde dag. Bestellingen boven de 20 euro worden gratis geleverd. Maar met zoveel mogelijkheden vind je het misschien ook prettig om eerst deskundig advies in te winnen. Kom dan gerust eens naar een van onze 10 megastores waar onze verkoopspecialisten je kunnen helpen met de juiste keuze.

Lees minder...
18 Resultaten
 • Quick view

  Alecto DVM-200 Babyfoon

  De Alecto DVM-200 Babyfoon heeft allerlei opties waardoor je niets van je kindje hoeft te missen. Een 100% storingsvrije verbinding, groot scherm en een beweegbare infraroodcamera voor zicht in het donker.
  169,-
 • Quick view

  Luvion Grand Elite 3 Connect Babyfoon

  De Luvion Grand Elite 3 Connect Babyfoon is een babyfoon voor de moderne ouder die zich aan iedere situatie aanpast. De babyfoon is te gebruiken met monitor of smartphone met behulp van een handige app.

  259,-

  249,-

 • Quick view

  Luvion Easy Babyfoon

  De Luvion Easy Babyfoon is eenvoudig in gebruik en wordt geleverd met een camera met nachtzicht. De camera kan worden opgehangen maar kan ook zelfstandig staan. Hierdoor heb je je kindje altijd goed in beeld.

  99,-

  89,-

 • Quick view

  Luvion Easy Plus Babyfoon

  De Luvion Easy Plus Babyfoon is een praktische babyfoon die eenvoudig en logisch in gebruik is. De babyfoon is storingsvrij zodat je je kindje altijd goed in de gaten kunt houden op het 2,4” kleuren LCD scherm.

  119,-

  99,95

 • Quick view

  Luvion Prestige Touch 2 Eco Babyfoon

  De Luvion Prestige Touch 2 Eco Babyfoon is voorzien is van een helder 7 inch kleurenbeeldscherm, een terugspreekfunctie en temperatuurweergave. Zo houd je eenvoudig een oogje in het zeil.

  259,-

  220,-

 • Quick view

  Motorola MBP-55 Babyfoon

  De Motorola MBP-55 Babyfoon beschikt over een extra groot 5 inch kleurenscherm en een handige draagbare camera die zowel kan draaien en zoomen. Zo kun je je kindje vanaf een afstand perfect in de gaten houden.

  219,99

  219,-

 • Quick view

  Alecto DIVM-770 Babyfoon

  De Alecto DIVM-770 Babyfoon werkt met behulp van WiFi. Dankzij de op afstand bestuurbare camera en het grote kleurenscherm met helder zicht (ook in het donker) kun je je kindje altijd goed in de gaten houden.
  229,-
 • Quick view

  Motorola MBP-667 Babyfoon

  De Motorola MBP-667 Babyfoon werkt met behulp van WiFi en kan foto’s en video’s maken en opslaan. Daarnaast heeft de babyfoon een terugspreekfunctie, slaapliedjes en een camera met kleurenscherm en zoomfunctie.

  199,99

  185,-

 • Quick view

  Motorola MBP-483 Babyfoon

  De Motorola MBP-483 Babyfoon is praktisch in gebruik. De babyfoon biedt geen overbodige opties maar biedt wel de mogelijkheid om je kindje dag en nacht in de gaten te houden en vanaf een afstand gerust te stellen.

  129,90

  129,-

 • Quick view

  Alecto DVM-700 Babyfoon

  Het grote scherm van 9 cm is slechts één van de eigenschappen van de Alecto DVM-700 Babyfoon. De babyfoon biedt verrassend veel opties zoals een voedingstimer, 19 liedjes en een camera die kan zoomen en bewegen.
  149,-
 • Quick view

  Motorola MBP-67 Babyfoon

  De Motorola MBP-67 Babyfoon is een camera die de beelden van je kindje laat zien op je smartphone of tablet. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een handige app. Zo kun je altijd en overal je kindje zien.
  99,-
 • Quick view

  Motorola MBP-88 Connect Babyfoon

  De Motorola MBP-88 Connect Babyfoon is een draaibare camera die je door middel van een app kunt verbinden aan je smartphone of tablet. Hierdoor kun je altijd en overal je kindje zien en in de gaten houden.

  149,-

  139,-

 • Quick view

  Babymoov Yoo Travel Babyfoon

  Met de Babymoov Yoo Travel Babyfoon hoor je direct wanneer je kindje je nodig heeft. De babyfoon geeft een helder geluid en wordt geleverd met een camera. De camera heeft een zoomfunctie en nachtzicht.
  179,90
 • Quick view

  Babymoov Yoo See Babyfoon

  De Babymoov Yoo See Babyfoon heeft een duidelijk scherm met touchscreen en diverse handige opties zoals een terugspreekfunctie en auditieve en visuele meldingen zodat je weet wanneer je nodig heeft.

  139,90

  119,-

18 Resultaten