Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Babyfoons met camera

Wie voor een babyfoon aan het shoppen is, heeft veel keuzemogelijkheden. Waar je vroeger zo de winkel weer uit was, heb je nu veel meer keuze, alleen al op het gebied van de verschillende ontvangsttechnieken zoals DECT, Care WIFI, PMR en natuurlijk analoge radio. Helemaal van deze tijd is natuurlijk ook de babyfoon met camera. Met een gewone babyfoon komt het vaak voor dat je toch nog even wilt kijken om er zeker van te zijn dat alles ok is. Met een babyfoon camera bespaar je jezelf dat en zie je meteen dat je kindje nog lekker slaapt.

Lees meer...

Babyfoon met infrarood camera

Een nacht camera in de babyfoon is tegenwoordig ook mogelijk zodat je zelfs in de donkere kinderkamer nog goed zicht hebt vanaf het scherm in de woonkamer. Soms heeft de camera van een babyfoon ook een zoomfunctie. Veel babyfoons zijn uit te breiden met extra (los te verkrijgen) camera’s zodat ook broertjes en/of zusjes in andere kamers in de gaten gehouden kunnen worden. Een zeer compleet systeem dus waarmee je naast de beelden van de babyfoon camera ook de temperatuur kunt aflezen. Om jouw kindje op zijn/haar gemak te stellen kun je verschillende slaapliedjes afspelen of gebruik jouw eigen stem met de terugspreekfunctie. Bij Babbypark vind je babyfoons van bekende merken zoals Alecto, Luvion en Motorola. Bekijk alle modellen in ons uitgebreide assortiment.

Babyfoon met camera kopen

Vanuit het assortiment kun je eenvoudig de verschillende babyfoons met camera met elkaar vergelijken. Bestel je voor 20:00 dan verzenden we nog dezelfde dag. Bestellingen boven de 20 euro worden gratis geleverd. Maar met zoveel mogelijkheden vind je het misschien ook prettig om eerst deskundig advies in te winnen. Kom dan gerust eens naar een van onze 10 megastores waar onze verkoopspecialisten je kunnen helpen met de juiste keuze.

Lees minder...

Filters

Prijs
Babyfoon met camera
Slaapliedjes
Temperatuurweergave
Terugspreekfunctie
Compatibel met App
Filteren

27 producten

Populariteit
Filteren

27 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader