Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Slaapliedjes babyfoon

Hoewel je het misschien wel zou willen, kun je niet continu je baby in het zicht houden. Gelukkig kun je met een babyfoon je kind in de gaten te houden terwijl het toch uit het zicht is. Zo heb jij de tijd om aan andere zaken te besteden. We hebben verschillende modellen beschikbaar. Zo kun je ook een babyfoon met slaapliedjes kopen. Voor welk slaapliedjes babyfoon je ook kiest, bij Babypark zijn ze altijd van een A-merk en te koop tegen de laagste prijzen van Nederland.

Lees meer...

Assortiment babyfoon met slaapliedjes

Een babyfoon met slaapliedjes is natuurlijk handig maar babyfoons hebben tegenwoordig nog veel meer handige functies. Zo hebben we een uitgebreid model van Luvion in ons assortiment. Naast drie slaapliedjes heeft deze babyfoon ook nog een temperatuurweergave en voedingsalarm biedt. Daarnaast kun je er meerder camera’s op aansluiten die door de nachtfunctie en besturing alles goed in beeld brengen. Uiteraard ontbreekt een terugspreekfunctie ook niet. Een wifi-functie ontbreekt. Wie zoekt naar een babyfoon met wifi of juist via radiotransmissie, kan ook een geschikt model vinden in ons assortiment.

Online babyfoon met slaapliedjes kopen

Voor alle babyfoons met slaapliedjes kun je altijd terecht in een van onze megastores waar een team van verkoopspecialisten je alles kan vertellen over de modellen in ons assortiment. Weet je al precies wat je wilt hebben dan is bestellen een via onze webshop een fluitje van een cent. Bestel je voor 23:59 uur dan stelt dat ons ook in de gelegenheid om het nog dezelfde dag te versturen. Zo kun je de volgende dag al de babyfoon in de kinderkamer plaatsen. Voor alle bestellingen vanaf 20 euro geldt tevens dat we geen verzendkosten berekenen.

Lees minder...

Filters

Prijs
Slaapliedjes
Temperatuurweergave
Terugspreekfunctie
Volume regelbaar
Compatibel met App
Soort artikel
Filteren

25 producten

Populariteit
  • Luvion Grand Elite 4 Connect Crib - Babyfoon
    279,- Adviesprijs 0,-
  • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
  • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
    Gratis verzending vanaf 35,-
    Supersnelle levering
  • Gratis verzending vanaf 35,-
Filteren

25 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader