Babyfoon WiFi

De nieuwste generatie babyfoons gebruiken WiFi om contact te maken met het ouderstation en dat station is in dit geval de eigen smartphone of tablet voorzien van een app. Zo heb je onbeperkt bereik. Uiteraard moet je dus wel WiFi hebben en heeft de kwaliteit van jouw WiFi-netwerk ook invloed op de kwaliteit van de verbinding van de babyfoon met WiFi. Neem je de babyfoon mee op vakantie dan moet het vakantiehuisje/hotel/appartement dus wel over WiFi beschikken wil je deze babyfoon kunnen gebruiken. Indien je niet echt in de middle of nowhere vakantie wilt vieren hoeft dit uiteraard geen probleem te zijn. En wat met een babyfoon met WiFi wel kan en met andere technieken niet, is dat je vanuit je vakantiehuisje ook de beelden van de camera kunt bekijken die bij jouw thuis staat. Zo kun je jouw kindje ook zelf vanaf het vakantie/werkadres in de gaten houden indien je partner of oppas op jouw kindje past.

Lees meer...

WiFibabyfoon van Luvion

De Luvion Supreme Connect WiFiBridge is te gebruiken met de Luvion Supreme Connect Babyfoon zodat je met een gratis te downloaden app overal jouw kindje in de gaten kan houden. De app is beschikbaar voor iOS en Android. Niet alleen handig voor ouders op reis maar je kunt opa en oma ook toegang geven om jouw kindje op smartphone, tablet of pc te zien wanneer zij ver weg wonen bijvoorbeeld. Je kunt er tot 4 camera’s op aansluiten. Je kunt instellen dat het beeld automatisch iedere 3 seconden van de ene naar de andere camera springt. De camera’s hebben een zoomfunctie en een nachtzicht tot wel 5 meter. De camera’s kun je ook aan de muur bevestigen zodat je het ook op gepaste afstand kunt ophangen indien je jouw kindje zoveel mogelijk uit de buurt van elke vorm van straling wilt houden.

Babyfoon met WiFi bestellen

Wil je ook een WiFi babyfoon? Bestel het eenvoudig via Babypark.nl. Alle bestellingen met een bestelwaarde van boven de 20 euro worden gratis verzonden en al bestel je voor 20:00 dan verzenden we het nog de volgende dag (mits op voorraad)!

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Motorola MBP483 Babyfoon

  De Motorola MBP483 Babyfoon beschikt over een 2.8 inch monitor met een LCD kleurenbeeldscherm waarop je alles haarscherp kan terugzien. Zelfs in het donker heb je goed zicht dankzij het infrarood nachtzicht.

  129,99

  129,-

 • Quick view

  Aerosleep OYO Smart Monitor

  De Aerosleep OYO Smart Monitor beschikt over slimme techniek waarmee je de lichaamsfuncties van je kindje kunt meten. De statistieken kun je gemakkelijk terug vinden via de gratis OYO app op je smartphone.
  229,95
 • Quick view

  Luvion Grand Elite 3 Connect Plus Babyfoon

  De Luvion Grand Elite 3 Connect Plus Babyfoon Black werkt zowel met een monitor als met een handige, veilige app op je telefoon. De babyfoon heeft haarscherp beeld en allerlei handige opties en eigenschappen.
 • Quick view

  Motorola Ease 35 Babyfoon

  De Motorola Ease 35 Babyfoon is eenvoudig in gebruik en beschikt over allerlei handige functies. Door middel van de druktoetsen op de ouderunit bedien je de zoomfunctie om beter zicht te krijgen op je kindje.

  169,99

  159,99

 • Quick view

  Aerosleep OYO Smart Combi

  De Aerosleep OYO Smart Combi is voorzien van slimme techniek en een uniek design waarmee je ontdekt hoe het met je kindje gaat. De combiset bestaat uit een OYO Smart Camera, OYO clip en OYO laadstation.
  329,95
 • Quick view

  Luvion Grand Elite 3 Connect Babyfoon

  De Luvion Grand Elite 3 Connect Babyfoon is een babyfoon voor de moderne ouder die zich aan iedere situatie aanpast. De babyfoon is te gebruiken met monitor of smartphone met behulp van een handige app.

  259,-

  239,-

6 Resultaten
Trustpilot