Babyfoon WiFi

De nieuwste generatie babyfoons gebruiken WiFi om contact te maken met het ouderstation en dat station is in dit geval de eigen smartphone of tablet voorzien van een app. Zo heb je onbeperkt bereik. Uiteraard moet je dus wel WiFi hebben en heeft de kwaliteit van jouw WiFi-netwerk ook invloed op de kwaliteit van de verbinding van de babyfoon met WiFi. Neem je de babyfoon mee op vakantie dan moet het vakantiehuisje/hotel/appartement dus wel over WiFi beschikken wil je deze babyfoon kunnen gebruiken. Indien je niet echt in de middle of nowhere vakantie wilt vieren hoeft dit uiteraard geen probleem te zijn. En wat met een babyfoon met WiFi wel kan en met andere technieken niet, is dat je vanuit je vakantiehuisje ook de beelden van de camera kunt bekijken die bij jouw thuis staat. Zo kun je jouw kindje ook zelf vanaf het vakantie/werkadres in de gaten houden indien je partner of oppas op jouw kindje past.

Lees meer...

WiFibabyfoon van Luvion

De Luvion Supreme Connect WiFiBridge is te gebruiken met de Luvion Supreme Connect Babyfoon zodat je met een gratis te downloaden app overal jouw kindje in de gaten kan houden. De app is beschikbaar voor iOS en Android. Niet alleen handig voor ouders op reis maar je kunt opa en oma ook toegang geven om jouw kindje op smartphone, tablet of pc te zien wanneer zij ver weg wonen bijvoorbeeld. Je kunt er tot 4 camera’s op aansluiten. Je kunt instellen dat het beeld automatisch iedere 3 seconden van de ene naar de andere camera springt. De camera’s hebben een zoomfunctie en een nachtzicht tot wel 5 meter. De camera’s kun je ook aan de muur bevestigen zodat je het ook op gepaste afstand kunt ophangen indien je jouw kindje zoveel mogelijk uit de buurt van elke vorm van straling wilt houden.

Babyfoon met WiFi bestellen

Wil je ook een WiFi babyfoon? Bestel het eenvoudig via Babypark.nl. Alle bestellingen met een bestelwaarde van boven de 20 euro worden gratis verzonden en al bestel je voor 20:00 dan verzenden we het nog de volgende dag (mits op voorraad)!

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Luvion Grand Elite 3 Connect Plus Babyfoon

  De Luvion Grand Elite 3 Connect Plus Babyfoon Black werkt zowel met een monitor als met een handige, veilige app op je telefoon. De babyfoon heeft haarscherp beeld en allerlei handige opties en eigenschappen.
  319,-
 • Quick view

  Motorola Comfort Connect 40 Babyfoon

  De Motorola Comfort Connect 40 Babyfoon detecteert geluid en beschikt over een terugspreekfunctie. Op de monitor kan je zien wat de temperatuur is in de kamer zodat je zeker weet dat het niet te warm of koud is.
  179,-
 • Quick view

  Motorola VM 483 Babyfoon

  De praktische Motorola VM 483 Babyfoon heeft een 2.8 inch kleurenbeeldscherm, zo heb je goed zicht op je kindje wanneer het in bed ligt. De babyfoon is eenvoudig te bedienen door de knoppen op de ouderunit.

  139,99

  131,95

 • Quick view

  Aerosleep OYO Smart Combi

  De Aerosleep OYO Smart Combi is voorzien van slimme techniek en een uniek design waarmee je ontdekt hoe het met je kindje gaat. De combiset bestaat uit een OYO Smart Camera, OYO clip en OYO laadstation.

  329,95

  280,49

 • Quick view

  Motorola PIP 1500 Babyfoon

  De Motorola PIP 1500 Babyfoon heeft een 5 inch kleurenbeeldscherm inclusief infrarood nachtfunctie. Door de geleverde wandbeugel is de babyfoon eenvoudig op te hangen. De babyfoon heeft 300 meter bereik.
  219,99
 • Quick view

  Motorola PIP 1010 Babyfoon

  De Motorola PIP 1010 Babyfoon is eenvoudig aan te sluiten op je telefoon door middel van een Wi-Fi verbinding. De camera kan worden opgehangen voor het beste zicht op je kindje.
  139,99
 • Quick view

  Motorola PIP 1200 Babyfoon

  De Motorola PIP 1200 Babyfoon heeft een 2.8 inch kleurenbeeldscherm. De monitor is eenvoudig te bedienen met drukknoppen en op het beeldscherm zie je de temperatuurweergave.
  169,99
 • Quick view

  Aerosleep OYO Smart Monitor

  De Aerosleep OYO Smart Monitor beschikt over slimme techniek waarmee je de lichaamsfuncties van je kindje kunt meten. De statistieken kun je gemakkelijk terug vinden via de gratis OYO app op je smartphone.

  229,95

  195,49

 • Quick view

  Motorola PIP 1610 Babyfoon

  De Motorola PIP 1610 Babyfoon heeft een 5 inch kleurenbeeldscherm inclusief infrarood nachtfunctie. Door de geleverde wandbeugel is de babyfoon eenvoudig op te hangen. De babyfoon heeft 300 meter bereik.
  299,99
 • Quick view

  Maxi-Cosi See Babyfoon

  Met de Maxi-Cosi See Babyfoon mis je geen moment van je pasgeboren kindje. Via de app wordt je op de hoogte gehouden van elke beweging, elk geluid en iedere verandering in temperatuur en luchtvochtigheid.
  99,99
 • Quick view

  Luvion Grand Elite 3 Connect Babyfoon

  De Luvion Grand Elite 3 Connect Babyfoon is een babyfoon voor de moderne ouder die zich aan iedere situatie aanpast. De babyfoon is te gebruiken met monitor of smartphone met behulp van een handige app.

  279,-

  219,-

11 Resultaten
Trustpilot