Alecto babyfoon

Met een Alecto babyfoon kun je je kindje goed in de gaten houden. Diverse Alecto babyfoons zijn gekozen als ‘beste uit de test’ of als ‘beste koop’ door de consumentenbond. Dat zij beide titels krijgen is niet zo vreemd. De babyfoon Alecto heeft namelijk een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding waar jij als consument van profiteert. Alecto bewijst dat een goede, zo niet de beste babyfoon, helemaal niet de duurste hoeft te zijn.

Lees meer...

Een ruime collectie

Alecto biedt babyfoons aan met veel diverse opties. Zo zit er altijd wel een exemplaar bij dat voldoet aan jouw wensen. Wil je wel of geen camera? Vind je het belangrijk dat de babyfoon stralingsvrij is of vind je het belangrijker dat de babyfoon storingsvrij is? De Alecto babyfoons maken gebruik van verschillende communicatietechnieken en zijn geschikt voor diverse afstanden.

Alecto Babyfoons en camera’s

De Alecto babyfoons krijgen vaak uitstekende beoordelingen in uiteenlopende testen, bijvoorbeeld de test van de consumentenbond. Regelmatig komen deze als beste uit de test tevoorschijn. Alecto maakt DECT babyfoons met of zonder display. Sommige modellen hebben een ECO-functie om stroom te besparen. Met een beeldbabyfoon kun je je kindje op afstand zien. De babycamera gebruik je om je om beelden van je kindje op te nemen.

Bestel je Alecto babyfoon bij Babypark.nl

Wil je meer weten over een specifiek product van Alecto? Bij elk artikel op deze pagina tref je een uitgebreide productbeschrijving aan. Bestel het Alecto product van jouw wensen heel eenvoudig online via deze webshop of kom hem testen in één van de Babypark filialen. Heb je een geschikte babyfoon kunnen vinden in het brede assortiment van Alecto? Dan kun je jouw favoriete babyfoon eenvoudig & snel online bestellen via onze webshop. Plaats je je bestelling op een werkdag voor 20.00 uur en betaal je direct online? Dan is de babyfoon in de meeste gevallen de volgende dag al bij jou in huis.

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Alecto DVM-75 Babyfoon

  De Alecto DVM-75 Babyfoon is een betaalbare beeldbabyfoon met handige opties zoals een (handmatig) draaibare camera met zoomfunctie. De babyfoon heeft een energiebesparende Eco modus en terugspreekfunctie.

  99,-

  89,-

 • Quick view

  Alecto DVM-200 Babyfoon

  De Alecto DVM-200 Babyfoon heeft allerlei opties waardoor je niets van je kindje hoeft te missen. Een 100% storingsvrije verbinding, groot scherm en een beweegbare infraroodcamera voor zicht in het donker.
  169,-
 • Quick view

  Alecto DVM-150 Babyfoon

  De Alecto DVM-150 Babyfoon is een uitgebreide babyfoon waardoor je niets van je kindje hoeft te missen. De babyfoon is 100% storingsvrij, heeft een energiebesparende Eco modus en beschikt over een groot beeldscherm.

  169,-

  159,99

 • Quick view

  Alecto DBX-88 Eco Limited Babyfoon Grijs

  De Alecto DBX-88 Eco Limited Babyfoon heeft een perfecte ontvangstkwaliteit. De babyfoon is betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Het energieverbruik en het zendvermogen is instelbaar.

  79,99

  79,-

 • Quick view

  Alecto DBX-80 Babyfoon

  De Alecto DBX-80 Babyfoon heeft een perfecte ontvangstkwaliteit en buiten een bereik tot wel 3 kilometer. Dankzij de VOX functie schakelt de babyfoon automatisch in als je kindje huilt of harde geluiden maakt.
  74,99
 • Quick view

  Alecto DBX-125 Babyfoon

  De Alecto DBX-125 Babyfoon heeft alle eigenschappen die een babyfoon moet hebben. De babyfoon is handig in gebruik en geeft een helder geluid met minimale straling dankzij de Dect technologie.
  54,99
 • Quick view

  Alecto DBX-115 Babyfoon

  De Alecto DBX-115 is een eenvoudige babyfoon zonder uitgebreide opties zodat er een handige babyfoon overblijft. De Alecto DBX-115 Babyfoon werkt met Dect technologie en is daardoor 100% storingsvrij.

  39,99

  35,99

 • Quick view

  Alecto DVM-77 Babyfoon

  De Alecto DVM-77 Babyfoon biedt alle functies die je nodig hebt om je kindje goed in de gaten te kunnen houden. De camera is draaibaar en de ouderunit is voorzien van een scherm met helder nachtzicht.
  109,-
 • Quick view

  Alecto DVM-201 Uitbreidingscamera

  Breidt de Alecto DVM-143, DVM-200 of de DVM-210 uit met de Alecto DVM-201 Uitbreidingscamera. Je kunt de uitbreidingscamera met één ouderunit te gebruiken en (op afstand) bedienen.

  109,-

  98,-

9 Resultaten