Babyfoons, Alecto Babyfoons

11 Resultaten
 • Quick view Alecto DBX-88 Eco Babyfoon

  Alecto DBX-88 Eco Babyfoon

  Uit voorraad leverbaar
  65,-
 • Quick view 18701241

  Alecto DBX-85 Eco Babyfoon

  Uit voorraad leverbaar

  54,99

  39,99

11 Resultaten

Alecto babyfoon

 

Met een Alecto babyfoon kun je je kindje goed in de gaten houden. Diverse Alecto babyfoons zijn gekozen als ‘beste uit de test’ of als ‘beste koop’ door de consumentenbond. Dat zij beide titels krijgen is niet zo vreemd. De Alecto babyfoons hebben namelijk een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding waar jij als consument van profiteert. Alecto bewijst dat een goede, zo niet de beste babyfoon, helemaal niet de duurste hoeft te zijn.

 

Een ruime collectie

Alecto biedt babyfoons aan met veel diverse opties. Zo zit er altijd wel een exemplaar bij dat voldoet aan jouw wensen. Wil je wel of geen camera? Vind je het belangrijk dat de babyfoon stralingsvrij is of vind je het belangrijker dat de babyfoon storingsvrij is? De Alecto babyfoons maken gebruik van verschillende communicatietechnieken en zijn geschikt voor diverse afstanden.

 

Bestel je Alecto babyfoon bij Babypark.nl

Heb je een geschikte babyfoon kunnen vinden in het brede assortiment van Alecto? Dan kun je jouw favoriete babyfoon eenvoudig & snel online bestellen via onze webshop. Plaats je je bestelling op een werkdag voor 20.00 uur en betaal je direct online? Dan is de babyfoon in de meeste gevallen de volgende dag al bij jou in huis.