Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Alecto babyfoon

Met een Alecto babyfoon kun je je kindje goed in de gaten houden. Diverse Alecto babyfoons zijn gekozen als ‘beste uit de test’ of als ‘beste koop’ door de consumentenbond. Dat zij beide titels krijgen is niet zo vreemd. De babyfoon Alecto heeft namelijk een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding waar jij als consument van profiteert. Alecto bewijst dat een goede, zo niet de beste babyfoon, helemaal niet de duurste hoeft te zijn.

Lees meer...

Een ruime collectie

Alecto biedt babyfoons aan met veel diverse opties. Zo zit er altijd wel een exemplaar bij dat voldoet aan jouw wensen. Wil je wel of geen camera? Vind je het belangrijk dat de babyfoon stralingsvrij is of vind je het belangrijker dat de babyfoon storingsvrij is? De Alecto babyfoons maken gebruik van verschillende communicatietechnieken en zijn geschikt voor diverse afstanden.

Alecto Babyfoons en camera’s

De Alecto babyfoons krijgen vaak uitstekende beoordelingen in uiteenlopende testen, bijvoorbeeld de test van de consumentenbond. Regelmatig komen deze als beste uit de test tevoorschijn. Alecto maakt DECT babyfoons met of zonder display. Sommige modellen hebben een ECO-functie om stroom te besparen. Met een beeldbabyfoon kun je je kindje op afstand zien. De babycamera gebruik je om je om beelden van je kindje op te nemen.

Bestel je Alecto babyfoon bij Babypark.nl

Wil je meer weten over een specifiek product van Alecto? Bij elk artikel op deze pagina tref je een uitgebreide productbeschrijving aan. Bestel het Alecto product van jouw wensen heel eenvoudig online via deze webshop of kom hem testen in één van de Babypark filialen. Heb je een geschikte babyfoon kunnen vinden in het brede assortiment van Alecto? Dan kun je jouw favoriete babyfoon eenvoudig & snel online bestellen via onze webshop. Plaats je je bestelling op een werkdag voor 20.00 uur en betaal je direct online? Dan is de babyfoon in de meeste gevallen de volgende dag al bij jou in huis.

Lees minder...

Filters

Soort artikel
Prijs
Compatibel met App
Slaapliedjes
Terugspreekfunctie
Temperatuurweergave
Communicatie techniek
Filteren

11 producten

Populariteit
Filteren

11 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader