Babyfoons, babyfoon

Babymoov babyfoons

Ontdek ons assortiment Babymoov audiobabyfoons met een minimale straling of onze Babymoov babyfoons met video. Sommige Babymoov babyfoons zijn ideaal om mee te nemen als je op reis gaat. Babymoov vindt het belangrijk dat jij als ouder rustig en ontspannen voor je kindje kan zorgen. Daarmee maak jij je kinderen nog gelukkiger. Daarom maakt Babymoov producten die gebruiksvriendelijk en veilig zijn en jou zoveel mogelijk werk uit handen nemen. De babyfoons van Babymoov zijn zodanig gemaakt dat ze jou zoveel mogelijk gemoedsrust bieden. Hieronder lees je meer over onze Babymoov babyfoons.

Lees meer...

Babymoov audiobabyfoons

Een voorbeeld van een Babymoov audiobabyfoon is de Premium Babymoov Care. Deze babyfoon heeft een bereik van 1400 m. Wil je graag twee kinderen tegelijkertijd in de gaten houden? Kies dan voor de Babymoov babyfoon Premium Care met een extra zender. Verder kun je deze babyfoon wiegenliedjes laten afspelen om je kindje te kalmeren. Met de VOX functie bespaart de babyfoon energie.

Babymoov babyfoons met video

Wil je je baby ‘s nachts kunnen zien? Dan is een Babymoov babyfoon met video, zoals een Babymoov Yoo babyfoon, misschien iets voor jou. De Babymoov Yoo Travel is lekker compact en handig mee te nemen op reis. Deze Babymoov babyfoon kun je zelfs onderweg gebruiken. Dankzij de lang werkende lithiumbatterijen voor camera en ontvanger, zijn de twee units maar liefst 24 uur non-stop te gebruiken. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een babyfoon van Babymoov online via onze webshop. Bij ons profiteer je van een snelle levering en de Laagste Prijsgarantie! Indien wij vandaag nog vóór 20.00 uur jouw online order en betaling ontvangen, bezorgen wij jouw aankoop morgen al bij je thuis. Wij vinden het belangrijk dat je zo snel mogelijk van jouw Babymoov babyfoon kunt genieten.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Babymoov Essential Babyfoon

  De Babymoov Essential Babyfoon helpt om je kindje in de gaten te houden wanneer je niet in dezelfde ruimte bent. De babyfoon geeft helder geluid en heeft een camera met nachtzicht en een zoomfunctie.

  109,90

  94,90

 • Quick view

  Babymoov Yoo See Babyfoon

  De Babymoov Yoo See Babyfoon heeft een duidelijk scherm met touchscreen en diverse handige opties zoals een terugspreekfunctie en auditieve en visuele meldingen zodat je weet wanneer je nodig heeft.
  139,90
 • Quick view

  Babymoov Yoo Moov Babyfoon

  Met deze Babymoov Yoo Moov Babyfoon kan je op een afstand je kindje in de gaten houden. De babyfoon beschikt over uitgebreide functies en wordt geleverd inclusief camera en ophangset voor aan de wand.

  204,90

  179,-

 • Quick view

  Babymoov Yoo Travel Babyfoon

  Met de Babymoov Yoo Travel Babyfoon hoor je direct wanneer je kindje je nodig heeft. De babyfoon geeft een helder geluid en wordt geleverd met een camera. De camera heeft een zoomfunctie en nachtzicht.
  179,90
 • Quick view

  Babymoov Premium Care Babyfoon

  Dankzij de Babymoov Premium Care Babyfoon kan je je kindje met een gerust hart naar bed brengen. De babyfoon beschikt over verschillende functies waarmee je onder andere je kindje vanaf een afstand kan troosten.

  139,90

  109,90

 • Quick view

  Babymoov Premium Care Extra Zender

  Met de Babymoov Premium Care Extra Zender kun jij je kinderen in verschillende ruimtes tegelijkertijd in de gaten houden. Deze extra zender is alleen compatibel met de compacte Babymoov Premium Care Babyfoon.

  72,90

  52,73

 • Quick view

  Babymoov Yoo See Extra Camera

  Met de Babymoov Yoo See Extra Camera kun jij je kinderen in verschillende ruimtes tegelijkertijd in de gaten houden. Deze extra camera is alleen compatibel met de compacte Babymoov Yoo See babyfoon.

  68,50

  42,90

 • Quick view

  Babymoov Expert Care Babyfoon

  De Babymoov Expert Care Babyfoon is eenvoudig te bedienen en beschikt over een rustgevend nachtlampje in de babyunit. Dankzij de verschillende functies van de babyfoon weet je meteen of je kindje wakker is of huilt.
  119,90
8 Resultaten
Trustpilot