Babykamer, Babykamers

Doorgroeikamers

Op deze pagina vind je al onze doorgroeikamers. Dat zijn babykamers die zodanig aan te passen zijn dat je deze ook voor je peuter kunt gebruiken. De doorgroeikamers op deze pagina zijn compleet, wat betekent dat deze in principe een kast, commode en ledikant bevatten. Onze doorgroeikamers zijn verkrijgbaar in allerlei stijlen. Wij verkopen doorgroeikamers met een minimalistisch design en afgewerkt met hoogglans lak. Ook vind je bij ons doorgroeikamers in sixties stijl of met een Franse, landelijke look.

Lees meer...

Het ledikant van een doorgroeikamer

Bij onze doorgroeikamers kun je vaak kiezen voor een vrij groot ledikant. Je hebt dan meestal de keuze uit een ledikant van 60 x 120 cm of 70 x 140 cm. Kies je voor een ledikant van 70 x 140 cm, dan heeft dit het formaat van een peuterbed. In veel gevallen is het mogelijk om van dit ledikant een laag bedje te maken. Bij het ledikant van babykamer Kidsmill Sixties wordt een peuterzijde meegeleverd. Als je kindje wat groter is, vervang je één zijde met spijlen voor lage peuterzijde. Je kindje kan dan zelfstandig uit bed stappen.

De kast van een doorgroeikamer

Is je kindje wat groter, dan heb je meestal ook een grotere kast nodig. De kleertjes van je kindje nemen nu eenmaal meer ruimte in als je kindje een peuter is, dan als het nog een baby is. Bij onze doorgroeikamers heb je meestal de optie om een vrij grote kast te bestellen. Je kiest bijvoorbeeld voor een 3-deurs kast in plaats van een 2-deurs kast. Bestel vandaag nog een praktische en stijlvolle doorgroeikamer online via onze webshop. Wij bezorgen de meubels zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Indien je dit wenst, kun je de meubels in de meeste gevallen door onze vakbekwame monteurs laten monteren. Hiervoor vragen wij een kleine vergoeding. monteren. Lees minder...

7 Resultaten
 • Bestseller!
  Quick view

  Kidsmill Sixties Babykamer Wit Mat / Naturel

  De Kidsmill Sixties Babykamer Wit Mat is een unieke en stijlvolle babykamer. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en de bewegende delen zijn voorzien van "Push open" systeem.

  997,-

  529,99

 • Quick view

  Kidsmill Sepp Babykamer Antraciet / Beuken

  De Kidsmill Sepp Babykamer Antraciet / Beuken is praktisch in gebruik. De meubels van de babykamer bieden veel opbergruimte, zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoen aan de Europese veiligheidseisen.

  1.695,-

  99,-

 • Quick view

  Kidsmill Modular Babykamer Wit

  Stel zelf de Kidsmill Modular Babykamer Wit samen! Van de babykamer zijn veel combinaties mogelijk. Je kiest zelf het onderstel van de meubels uit: van staal of van RVS. Ook kun je kiezen voor een bovenblad in het wit, zwart, wit marmer of zwart marmer. Bekijk & bestel de babykamer Modular Wit...

  887,99

  814,98

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Babykamer Wit Mat / Walnoot

  De Kidsmill Sixties Babykamer Wit Mat / Walnoot is een unieke en stijlvolle babykamer. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardig MDF en plaatmateriaal en de bewegende delen zijn voorzien van "Push open" systeem.

  882,-

  109,99

 • Quick view

  Kidsmill Chateau Babykamer Wit

  De Kidsmill Chateau Babykamer Wit is tijdloos elegant. De uitstekende, maar toch betaalbare kwaliteit kenmerkt zich door de onderhoudsvriendelijke, gelakte oppervlakken. Deze zijn ongevoelig voor krassen.

  823,-

  59,-

 • Quick view

  Kidsmill Alaska Babykamer Wit Mat

  Dankzij de het eenvoudige ontwerp en de lichte tinten straalt de Kidsmill Alaska Babykamer Wit Mat niet alleen rust uit, maar is deze ook nog eens overal mee te matchen. De kamer is volledig greeploos uitgevoerd.

  756,-

  27,49

 • Quick view

  Kidsmill Brent Babykamer Wit

  De Kidsmill Brent Babykamer Wit is een strakke en robuuste babykamer. De babykamer voldoet aan de Europese veiligheidsnormen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal waar je lang plezier van zult hebben.

  729,-

  44,99

7 Resultaten
Trustpilot