Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Ledikanten

Life Time ledikanten

Life Time ledikanten zijn uitgevoerd in een mooi, Scandinavisch design. De ontwerpen zijn vaak heel verrassend en functioneel. Bekijk op deze pagina ons complete assortiment Life Time ledikanten en zoek het Life Time baby bed van jouw wensen uit!

Lees meer...

Life Time baby bed en bankje inéén

In veel gevallen is een Life Time ledikant steeds weer aan te passen aan de grootte van je kindje. Zo’n meegroeibed van Life Time is soms ook te verstellen tot een bankje. Hiervoor dien je dan een extra zijde te bestellen. De bedbodem van een ledikant of meegroeibed van Life Time is vaak in meerdere hoogtes te verstellen. Is je kindje nog klein, dan is het fijn om de bedbodem heel hoog in het bedje te plaatsen. Je hoeft dan tenminste minder diep te bukken om je kindje in en uit het bedje te halen. Wordt je kindje groter en gaat het steeds meer dingen uitproberen, dan is het tijd om de bedbodem heel laag te zetten. Zo voorkom je dat je kindje uit het bedje klimt.

Over Life Time

Life Time is een leuk merk van slaapkamermeubels en bijpassende accessoires voor kinderen. De ontwerpers hebben zich ingeleefd in de belevingswereld van kinderen en zijn zo tot prachtige resultaten gekomen. Zij ontwierpen bijvoorbeeld een bed in de vorm van een boomhut of strandhuis. Veel meubels van Life Time horen bij een bepaald thema. Het is leuk om ook bijpassende accessoires van Life Time te kopen in hetzelfde thema. Het Life Time baby bed van jouw wensen en andere Life Time producten bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een leverafspraak. Bij Babypark profiteer je niet alleen van een snelle levering, maar ook van de Laagste Prijsgarantie!

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

3 producten

Populariteit
  • LIFETIME Kidsrooms Bed Whitewash
    Adviesprijs 0,-
Filteren

3 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader