Babykamer, Babykamers

Bopita babykamers

Op deze pagina vind je ons complete assortiment Bopita babykamers. Dit assortiment is heel uitgebreid. Wij verkopen Bopita babykamers in allerlei kleuren en stijlen. Sommige Bopita babykamers hebben een klassieke, haast weelderige uitstraling. De meubels van zo’n Bopita babykamer hebben hele sierlijke vormen. Deze meubels passen perfect in een echte meisjeskamer in prinsessenstijl. Andere Bopita complete babykamers zijn juist heel strak en rechttoe rechtaan. Deze babykamers zijn sowieso geschikt voor zowel jongens als meisjes. De meeste meubels zijn gemaakt van hoogwaardig MDF-materiaal. Bijna alle Bopita commodes en linnenkasten bevatten veel opbergruimte. In veel gevallen zijn laden en deuren van Bopita commodes en linnenkasten voorzien van een soft-close geleidingssysteem. Hierdoor is het mogelijk om laden en deuren bijna geruisloos te sluiten. Dit is vooral handig als je even iets uit de commode of linnenkast wilt pakken, terwijl je kindje slaapt.

Lees meer...

Het voordeel van een Bopita complete babykamer

Bopita babykamers bestaan meestal uit een commode en een ledikant of een commode, een ledikant en een linnenkast. Meestal kun je deze meubels ook apart bestellen. Het is echter een aanrader om meteen een complete babykamer van Bopita te bestellen. Je hebt dan direct alle meubels die je voor de kamer van je kindje nodig hebt, compleet. Het leuke van zo’n complete babykamer van Bopita is ook dat alle meubels gemaakt zijn in dezelfde stijl en dus perfect bij elkaar passen.

Bopita babykamers laten monteren

Onze Bopita babykamers bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen de meubels zo snel mogelijk bij je thuis. Je krijgt later bericht van ons over het maken van een bezorgafspraak. Wil je de Bopita babykamer niet alleen laten bezorgen maar ook door ons laten monteren? In de meeste gevallen is dit mogelijk. Ons vakbekwame bezorg- en montageteam bezorgt en monteert de meubels tegen een geringe vergoeding.

Lees minder...
12 Resultaten
 • Quick view

  Bopita Lisa Babykamer Wit / Naturel

  De Bopita Lisa Babykamer Wit / Naturel kenmerkt zich aan de witte meubels met beukenhouten accenten. De schuine poten zorgen dat ieder meubel een Scandinavische look krijgt.

  630,-

  590,-

 • Quick view

  Bopita Charlotte Babykamer Wit

  De Bopita Charlotte Babykamer Wit is een praktische babykamer waarvan de meubels beschikken over sierlijke details. Gemaakt van kwalitatief MDF en ze zijn afgewerkt met een milieu- en kindvriendelijke lak.

  1.078,-

  55,-

 • Quick view

  Bopita Narbonne Babykamer Wit

  De Bopita Narbonne Babykamer Wit is vervaardigd van kwalitatief MDF. De verticale groeven op de fronten en de omlijsting om beide meubels zorgen ervoor dat het een landelijke look krijgt.

  828,-

  65,-

 • Quick view

  Bopita Lynn Babykamer Wit

  De Bopita Lynn Babykamer Wit is een mooie kamer met meubels in een Scandinavische look waardoor het met elk type stijl gecombineerd kan worden. De meubels zijn gemaakt van kwalitatief MDF-materiaal.

  804,-

  309,-

 • Quick view

  Bopita Pebble Wood Babykamer Gravelwash

  De meubels van de Bopita Pebble Wood Babykamer Gravelwash hebben een robuuste vormgeving. De verschillende meubels beschikken over soft-close systeem. De babykamer is gemaakt van kwalitatief grenenhout.

  828,-

  65,-

 • Quick view

  Bopita Diva Babykamer Wit

  De Bopita Diva Babykamer Wit beschikt over mooie meubels met sierlijke en romantische details. De meubels van de babykamer zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor je er jaren lang plezier van hebt.

  1.004,-

  59,-

 • Quick view

  Bopita Lynn Babykamer Greeploos Wit

  De Bopita Lynn Babykamer Greeploos Wit is een mooie kamer met meubels in een Scandinavische look waardoor het met elk type stijl gecombineerd kan worden. De meubels beschikken over een soft-close systeem.

  828,-

  309,-

 • Quick view

  Bopita Verona Babykamer Wit

  De Bopita Verona Babykamer Wit beschikt over meubels in een strak design waardoor het tijdloos oogt en dus vele jaren mee kan. Gemaakt van MDF welke zijn afgewerkt met een milieu- en kindvriendelijke lak.
  59,-
 • Quick view

  Bopita Diva Babykamer Wit | Bed 60 x 120 cm + Commode

  De Bopita Diva Babykamer Wit | Bed 60 x 120 cm + Commode beschikt over mooie meubels met sierlijke en romantische details. De meubels zijn gemaakt van kwalitatief MDF waardoor je er lang plezier van hebt.

  1.168,-

  1.055,-

 • Quick view

  Bopita Fiore Babykamer Wit

  De Bopita Fiore Babykamer Wit beschikt over kwalitatieve en originele meubels welke zijn vervaardigd van MDF. De geïntegreerde horizontale lijnen en de schuine poten kenmerken de betreffende serie.

  568,-

  49,-

 • Quick view

  Bopita Camille Babykamer Wit

  De Bopita Camille Babykamer Wit kenmerkt zich aan de strakke vormgeving en robuuste belijning. Deze stijl kan voor jongens en meisjes. De meubels zijn gemaakt van kwalitatief MDF in een matglanzen look.

  1.254,-

  489,-

 • Quick view

  Bopita Kyan Babykamer Deep Grey / Naturel

  De Bopita Kyan Babykamer Deep Grey / Naturel kenmerkt zich aan de grijze kleur wat is gecombineerd met blanken accenten. Door de schuine pootjes krijgen de meubels een unieke en moderne uitstraling.

  824,-

  59,-

12 Resultaten