Babykamer, Babykamers

Complete babykamers landelijke stijl

Een complete babykamer landelijke stijl ziet er heel sfeervol uit. Sommige landelijke commodes en kasten hebben prachtige rieten laden. Bekijk op deze pagina ons volledige assortiment complete babykamers landelijke stijl en laat je inspireren door alle mooie ontwerpen. Vrijwel alle laden en deuren van landelijke babykamermeubels zijn voorzien van soft close geleiding, wat geruisloos openen en sluiten mogelijk maakt. Dit is natuurlijk heel fijn als je kindje al ligt te slapen en jij nog even wat uit de commode of kast wilt pakken.

Lees meer...

Een complete landelijke babykamer met opvallend design

Sommige complete babykamers landelijke stijl hebben een heel karakteristiek design. Denk bijvoorbeeld aan ledikanten en kasten met een fraai kruismotief. Ook andere landelijke babykamers zijn soms tot in de puntjes afgewerkt met sierlijke ontwerpen en verfijnde handgrepen. Een complete babykamer landelijke stijl met een mooie wash finish afwerking is ook een echte aanrader. De warme grijstinten van zo’n landelijke babykamer komen heel sfeervol over.

Het voordeel van complete babykamers landelijke stijl

Het kopen van een complete babykamer in de stijl landelijk is een echte aanrader. Je hebt dan meteen alle meubels die je voor de kamer van je kindje nodig hebt. Daarnaast passen al deze babykamermeubels mooi bij elkaar. Onze complete babykamers landelijke stijl bestaan meestal uit een ledikantje en een commode óf uit een ledikantje, een commode en een kast. In de meeste gevallen kun je kiezen of je naast een ledikantje en een commode ook een kast wilt hebben. Wij bezorgen jouw bestelde complete babykamer met de stijl landelijk zo snel mogelijk bij je thuis. Je kiest zelf welk aflevermoment jou het beste uitkomt. Wil je de landelijke babykamer niet alleen bij je thuis laten bezorgen maar ook door onze vakbekwame monteurs laten monteren? In de meeste gevallen is dit inderdaad mogelijk. Je betaalt hiervoor slechts een geringe vergoeding.

Lees minder...

3 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Long Island Babykamer Zwart / Oldwood

  De meubels van de Kidsmill Long Island Babykamer Zwart / Oldwoodzijn uniek door het kleurgebruik van zwart en grijs. De meubels zijn uitgevoerd met het soft close systeem en gemaakt van hoogwaardige materialen.

  872,-

  39,-

 • Quick view

  Kidsmill Chateau Babykamer Wit

  De Kidsmill Chateau Babykamer Wit is tijdloos elegant. De uitstekende, maar toch betaalbare kwaliteit kenmerkt zich door de onderhoudsvriendelijke, gelakte oppervlakken. Deze zijn ongevoelig voor krassen.

  823,-

  59,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Babykamer Grijs

  De Kidsmill Savigno Babykamer Grijs is een stijlvolle en landelijke babykamer. Deze meubels van de babykamer zijn voorzien van eenvoudige, fijne handgrepen. Verder is de babykamer gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  868,-

  79,-

3 Resultaten
Trustpilot