Babykamer, Babykamers

Babykamer Basicline Vittoria

Babykamer Basicline Vittoria biedt je meer dan voldoende ruimte voor de babyspullen. Daarnaast brengen de meubels sfeer in huis. De eenvoud van het design heeft iets moois. De brede en smalle vlakken, de vorm van de handgrepen, het is allemaal perfect bedacht. Alles past bij elkaar. Babykamer Basicline Vittoria is een kamer om van te houden.

Lees meer...

Twee verschillende uitvoeringen

Meestal is de Basicline Vittoria babykamer verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen: Vittoria Grijs of Vittoria Wit. De natuurlijke grijstinten geven babykamer Vittoria Grijs een warme uitstraling. Bij het zien van deze kleur overspoelt je bovendien een gevoel van rust. En dat is niet verwonderlijk. Grijs doet je denken aan rotsachtige bergen, een regenwolk, olifanten. In de natuur kom je grijs in allerlei tinten tegen. En de natuur geeft je rust. Ook babykamer Vittoria Wit is heel mooi. De kleur wit heeft altijd iets vrolijks en ruimtelijks en is bovendien met veel tinten te combineren. Van beide babykamers is het mogelijk om een compleet set te kopen inclusief Basicline Vittoria commode, Basicline Vittoria kast en Basicline Vittoria ledikant. Een complete babykamer zonder kast is vaak ook verkrijgbaar. Verder is aan jou de keus voor welke formaat ledikant je gaat: die van 60 x 120 cm of die van 70 x 140 cm. Alle meubels zijn gemaakt van goede kwaliteit plaatmateriaal.

Het stoere design van babykamer Basicline Vittoria

Het design van babykamer Basicline Vittoria kenmerkt zich door eenvoud en strakke, evenwijdige vormen. Hierdoor ziet de kamer er behalve warm ook stoer en krachtig uit. De grote handgrepen aan de laden en deuren versterken deze uitstraling alleen maar. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een Basicline Vittoria kast, een Basicline Vittoria ledikant en een Basicline Vittoria commode online via onze webshop. Wij bezorgen de Basicline Vittoria babykamer zo snel mogelijk bij je thuis!

Lees minder...

2 Resultaten
 • Quick view

  Basicline Vittoria Babykamer Wit

  De Basicline Vittoria Babykamer Wit valt op door het eenvoudige, strakke design dat met elke stijl te combineren is. Ook de neutrale tinten zorgen ervoor dat de meubels in vrijwel elk interieur passen.

  427,-

  22,-

 • Quick view

  Basicline Vittoria Babykamer Grijs

  De Basicline Vittoria Babykamer Grijs valt op door het eenvoudige, strakke design dat met elke stijl te combineren is. Ook de neutrale tinten zorgen ervoor dat de meubels in vrijwel elk interieur passen.

  456,-

  25,-

2 Resultaten