Babykamer, Babykamers

Europe Baby Vittoria babykamer

Europe Baby Vittoria babykamer biedt je meer dan voldoende ruimte voor de babyspullen. Daarnaast brengen de meubels sfeer in huis. De eenvoud van het design heeft iets moois. De brede en smalle vlakken, de vorm van de handgrepen, het is allemaal perfect bedacht en past uitstekend bij elkaar. Babykamer Basicline Vittoria is een kamer die bij velen in de smaak valt. En wij begrijpen wel waarom!

Lees meer...

Twee verschillende uitvoeringen

Meestal is de Europe Baby Vittoria babykamer verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen. De natuurlijke grijstinten geven babykamer Vittoria Grijs een warme uitstraling. Bij het zien van deze kleur overspoelt je bovendien een gevoel van rust. En dat is niet verwonderlijk. Grijs doet je denken aan rotsachtige bergen, een regenwolk, olifanten. In de natuur kom je grijs in allerlei tinten tegen. En de natuur geeft je rust. De andere kleurstelling geeft de Vittoria weer een heel andere uitstraling. Van beide babykamers is het mogelijk om een complete set te kopen inclusief Basicline Vittoria commode, Basicline Vittoria kast en Basicline Vittoria ledikant. Een complete babykamer zonder kast is vaak ook verkrijgbaar. Verder is aan jou de keus voor welke formaat ledikant je gaat: die van 60 x 120 cm of die van 70 x 140 cm. Alle meubels zijn gemaakt van prima kwaliteit plaatmateriaal.

Het stoere design van babykamer Vittoria

Het design van babykamer Basicline Vittoria kenmerkt zich door eenvoud en strakke, evenwijdige vormen. Hierdoor ziet de babykamer er behalve warm ook stoer en krachtig uit. De grote handgrepen aan de laden en deuren versterken deze uitstraling alleen maar. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een Vittoria kast, een Vittoria babybed en een Vittoria commode online via onze webshop. Wij bezorgen de Basicline Vittoria babykamer zo snel mogelijk gratis bij je thuis!

Lees minder...

3 Resultaten
 • Quick view

  Europe Baby Vittoria Babykamer Grijs / Zwart

  De Europe Baby Vittoria Babykamer Grijs / Zwart valt op door het eenvoudige, strakke design dat met elke stijl te combineren is. Ook de neutrale tinten zorgen ervoor dat de meubels in vrijwel elk interieur passen.

  555,-

  36,99

 • Quick view

  Europe Baby Vittoria III Babykamer Zwart

  De Europe Baby Vittoria III Babykamer Zwart heeft een stijlvol en modern design. De meubels van de babykamer zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoen aan de Europese veiligheidseisen.

  767,-

  39,99

 • Quick view

  Europe Baby Vittoria III Babykamer Wit

  De Europe Baby Vittoria III Babykamer Wit heeft een stijlvol en modern design. De meubels van de Vittoria babykamer wit zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoen aan de Europese veiligheidseisen.

  924,-

  37,99

3 Resultaten
Trustpilot