OKbaby badjes

OKbaby badjes zijn comfortabel en van goede kwaliteit. Een OKbaby peuterbadje is een uitkomst als je kindje te groot geworden is voor een babybadje, maar nog niet toe is aan het grote bad. Op deze pagina vind je ons complete assortiment OKbaby badjes. Deze OKbaby badjes zijn meestal verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Lees meer...

Een OKbaby zitbad voor je peuter

Een ideaal OKbaby peuterbadje is het OKbaby zitbad voor een peuter. Dit zitbad is eigenlijk zowel een douchezitje als een badje. Dit badje bevat een zitje, zodat je kindje tijdens het badderen heel comfortabel kan zitten. Dankzij de markering in het badje, weet je precies tot hoever je het badje moet vullen met water. Dankzij de badstop, is het legen na afloop een fluitje van een cent. Het OKbaby zitbad voor een peuter is zowel binnen als buiten te gebruiken.

Over OKbaby

Het merk OKbaby is afkomstig uit Italië. Veiligheid staat bij OKbaby hoog in het vaandel. Alle OKbaby badjes en andere OKbaby producten voldoen dan ook aan de laatste Europese veiligheidsregels, zodat je deze met een gerust hart kunt gebruiken. De OKbaby producten zijn allemaal voorzien van een serienummer. Dit zorgt voor een grote transparantie. Met het serienummer kun je zelfs de gebruikte grondstoffen van een OKbaby product achterhalen. Het is de moeite waard om ook eens onze complete collectie van OKbaby te bekijken. Onze OKbaby producten zijn eenvoudig online te bestellen via onze webshop. De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Bestel vandaag nog het OKbaby badje van jouw wensen online via Babypark.nl. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je nooit teveel betaalt. Bij besteding vanaf €20,- betaal je geen verzendkosten. Wij bezorgen je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis, zodat je direct van je aankoop kunt genieten.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    OKbaby Opla Douchezitje

    Het OKbaby Opla Douchezitje is een comfortabel badje waar je kindje heerlijk in kan badderen. Je kan het badje binnen of buiten gebruiken en is voorzien van een stop die snel het water afvoert.
    39,90
1 Resultaten