Luma badstandaards

 

Een juiste houding aannemen tijdens het badderen van je kindje voorkomt bij jezelf rugpijn. Met een badstandaard kun je je kindje op de juiste hoogte wassen en alles goed in de gaten houden. Er zijn badstandaards die specifiek voor bepaalde badjes zijn gemaakt en universele badstandaards. Bij Babypark zijn er verschillende badstandaards verkrijgbaar.

 

Lees meer...

Stevige Luma badstandaards

Het merk Luma heeft stevige badstandaards in haar collectie die geschikt zijn voor het Luma badje. De Luma badstandaards en Luma badjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat je de onderdelen mooi met elkaar kunt combineren. Door middel van een kliksysteem zet je het Lumba badje vast in de Luma badstandaard. Wanneer je het Luma badje niet meer gebruikt kun je de poten eenvoudig uit de Luma badstandaard klikken. De Luma badstandaard kan tot en met maximaal 9 kg dragen.

 

Over Luma

Het merk Luma bestaat sinds 2010 en is het ‘zusje’ van het het Nederlandse merk Bébé-Jou. Luma richt zich op het ontwerpen en produceren van bad- en verzorgingsproducten voor baby’s en peuters. De producten van Luma staan voor ‘design, eigentijds en eenvoud’. Naast badstandaards zijn er bij Babypark ook andere producten te koop van Luma zoals Luma badjassen, Luma plaspotjes, Luma badcapes en Luma badthermometers. Op onze website vind je de actuele voorraad en collectie. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Luma Badstandaard

    Een handige Luma badstandaard waarop je het Luma badje van je kindje kunt zetten. De badstandaard beschikt over een juiste hoogte, zodat jij als ouder een goede positie aanneemt. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

    34,99

    29,99

1 Resultaten
Trustpilot