Bebe-Jou Aankleedkussenhoezen

 

Zoek je naar een Bebe-Jou aankleedkussenhoes? Dan zit je op deze pagina goed. Een aankleedkussen voelt niet altijd even comfortabel voor je kindje. Daarom is een aankleedkussenhoes van Bebe-Jou handig om aan te schaffen, zodat je kindje een lekker zachte en comfortabele ondergrond heeft. Tussen deze verschillende Bebe-Jou aankleedkussenhoezen zit vast iets dat goed past bij jou en je kindje.

Lees meer...

 

Verschillende Bebe-Jou aankleedkussenhoezen

De aankleedkussenhoezen van Bebe-Jou hebben fijne lichte kleuren en vrolijke printjes. De aankleedkussenhoezen zijn gemaakt van 100% katoen, zodat dit lekker zacht en comfortabel ligt voor je kindje. Ook passen de hoezen om elk standaard formaat aankleedkussen. Wanneer de hoes vies wordt is het eenvoudig uit te wassen in de wasmachine.

 

Over Bebe-Jou

Bebe-Jou ontwerp en produceert met zorg een uitgebreide collectie aan bad en verzorgingsproducten voor baby’s. Bij de ontwikkeling van de Bébé-Jou® producten staan kwaliteit, veiligheid, functionaliteit en comfort voor ouder en kind voorop. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 besteld betekend dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.

Lees minder...
18 Resultaten
18 Resultaten