Mies & Co aankleedkussenhoezen

Een aankleedkussenhoes van Mies & Co ziet er heel leuk uit en is dan ook een mooie aanvulling in de babykamer. Tegelijkertijd biedt een aankleedkussenhoes van Mies & Co je kindje ook een groot comfort. Vrijwel elk aankleedkussenhoes van Mies & Co is bijna volledig gemaakt van katoen. Op deze pagina tref je onze collectie Mies & Co aankleedkussenhoezen aan.

Lees meer...

Het comfort van een Mies & Co aankleedkussenhoes

Een Mies & Co aankleedkussenhoes is onder meer bedoeld om het aankleedkussen schoon te houden. Na een ongelukje geef je het aankleedkussenhoes gewoon even een beurt in de wasmachine. Meestal is een Mies & Co aankleedkussenhoes uit te wassen op maximaal 40 graden. Het is een aanrader om meerdere Mies & Co aankleedkussenhoezen aan te schaffen, zodat je altijd weer een schoon hoes klaar hebt liggen. Mét hoes voelt het aankleedkussen ook veel fijner aan voor je kindje dan zonder.

Over Mies & Co

Mies & Co is een merk van hoogwaardige textielproducten voor de allerkleinsten. De collectie van Mies & Co bestaat uit stijlvolle lifestyleproducten die je kindje een groot comfort bieden. De artikelen zijn bedrukt met leuke prints en zijn perfect op elkaar afgestemd. Verder worden alle artikelen op een eerlijke manier gemaakt. Wacht niet langer en bestel vandaag nog mooie en comfortabele Mies & Co aankleedkussenhoezen en eventuele andere textielproducten van Mies & Co! Je doet je bestelling eenvoudig online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagst Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je nooit teveel betaalt. Is jouw bestelling en online betaling vandaag nog vóór 20.00 uur bij ons binnen, dan doen wij de bestelde artikelen meestal direct op de post, zodat jij deze morgen al ontvangt. Dit is alleen mogelijk als de bestelde artikelen van Mies & Co bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Mies & Co Bold Dots Waskussenhoes Dark Brown

  De Mies & Co Bold Dots Waskussenhoes Dark Brown is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes heeft een stijlvol ontwerp en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  39,95
 • Quick view

  Mies & Co Fika Butterfly Waskussenhoes Offwhite

  De Mies & Co Fika Butterfly Waskussenhoes Offwhite is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes heeft een stijlvol ontwerp en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  39,95
 • Quick view

  Mies & Co Cozy Dots Waskussenhoes

  De Mies & Co Little Dreams Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  39,95
 • Quick view

  Mies & Co Soft Feathers Waskussenhoes Offwhite

  De Mies & Co Soft Feathers Waskussenhoes Offwhite is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes heeft een stijlvol ontwerp en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  39,95
 • Quick view

  Mies & Co Little Dreams Waskussenhoes Offwhite

  De Mies & Co Little Dreams Waskussenhoes Offwhite is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes heeft een stijlvol ontwerp en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  39,95
5 Resultaten
Trustpilot