Witlof for kids dekens

Laat je kindje comfortabel slapen onder een Witlof for Kids deken. Veel Witlof for kids dekens zijn gevoerd met lekkere warme teddystof. Verder zien Witlof for Kids dekens er heel stijlvol uit. De sierlijke Witlof for kids bloemenpatroontjes komen op bijna alle Witlof for kids dekens en andere producten terug.

Witlof for kids deken combineren met laken

Veel Witlof for kids dekens kun je het beste combineren met een laken. Dit geldt echter niet voor alle dekens. Sommige Witlof for Kids dekens zijn al vrij dik en kun je het beste enkel gebruiken. Informatie hierover vind je meestal terug in de productbeschrijvingen op onze website.
Lees meer...

Veilig en comfortabel

Witlof for kids wil het leven van jou en je kindje iets gemakkelijker en sprankelender maken. Alle Witlof for kids dekens en andere producten zijn zo veilig en comfortabel mogelijk gemaakt. Dan hoef jij je hier als ouder of verzorger niet meer mee bezig te houden.

Lees minder...
12 Resultaten
 • Quick view

  Witlof For Kids Tuck-Inn Colour Your World Deken 40 x 80 cm

  De stijlvolle Witlof For Kids Tuck-Inn Colour Your World Deken 40 x 80 cm is een heerlijk dekentje voor in de wieg bij je kindje. Het wiegdekentje is gemaakt van zachte stof. Ook te gebruiken in de kinderwagen.
  49,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Tuck-Inn Colour Your World Deken 60 x 120 cm

  De Witlof For Kids Tuck-Inn Colour Your World Deken 60 x 120 cm is een heerlijk ledikantdekentje. De deken is voorzien van een hip ontwerp en gemaakt van zachte stof. Ook te gebruiken in de kinderwagen.
  74,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Tuck-Inn Ombre Ledikantdeken

  Onder deze Witlof For Kids Tuck-Inn Ombre Ledikantdeken kan je kindje genieten van de optimale warmte. De deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over elastiek in de hoeken aan 1 kant.
  69,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Tuck-Inn Once Upon Ledikantdeken 60 x 120 cm

  Onder deze Witlof For Kids Tuck-Inn Beleaf Ledikantdeken 60 x 120 cm kan je kindje genieten van de optimale warmte. De deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over elastiek in de hoeken aan 1 kant.
  74,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Tuck-Inn Sparkle Wiegdeken 40 x 80 cm

  Onder de Witlof For Kids Tuck-Inn Sparkle Wiegdeken 40 x 80 cm kan je kindje ontspannen en genieten van de warmte. De deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over elastiek in de hoeken aan 1 kant.
  49,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Tuck-Inn Beleaf Wiegdeken 40 x 80 cm

  Onder de Witlof For Kids Tuck-Inn Beleaf Wiegdeken 40 x 80 cm kan je kindje ontspannen en genieten van de warmte. De deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over elastiek in de hoeken aan 1 kant.
  49,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Tuck-Inn Sparkle Ledikantdeken 60 x 120 cm

  Onder de Witlof For Kids Tuck-Inn Sparkle Ledikantdeken 60 x 120 cm kan je kindje genieten van de warmte. De stijlvolle deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over elastiek in de hoeken aan 1 kant.
  74,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Tuck-Inn Beleaf Ledikantdeken 60 x 120 cm

  Onder deze Witlof For Kids Tuck-Inn Beleaf Ledikantdeken 60 x 120 cm kan je kindje genieten van de optimale warmte. De deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over elastiek in de hoeken aan 1 kant.

  Normale prijs: 68,-

  Special Price 55,-

 • Quick view

  Witlof For Kids Tuck-Inn Corduroy Wiegdeken 40 x 80 cm

  Het Witlof For Kids Tuck-Inn Corduroy Wiegdeken 40 x 80 cm is een heerlijk dekentje voor een wieg. Het wiegdekentje is voorzien van een hippe kleur en is gemaakt van zachte stof. Ook te gebruiken in de kinderwagen.
  44,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Tuck-Inn Ombre Wiegdeken

  Onder deze stijlvolle Witlof For Kids Tuck-Inn Ombre Wiegdeken kan je kindje genieten van de optimale warmte. De deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over elastiek in de hoeken aan 1 kant.

  Normale prijs: 44,95

  Special Price 31,47

 • Quick view

  Witlof For Kids Tuck-Inn Ledikantdeken 60 x 120 cm

  Het Witlof For Kids Tuck-Inn Ledikantdeken 60 x 120 cm is een heerlijk dekentje voor een ledikant. Het dekentje is voorzien van een hippe kleur en is gemaakt van zachte stof. Ook te gebruiken in de kinderwagen.
  69,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Once Upon Wiegdeken 40 x 80 cm

  Onder de Witlof For Kids Once Upon Wiegdeken 40 x 80 cm kan je kindje ontspannen en genieten van de warmte. De deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over elastiek in de hoeken aan 1 kant.
  44,95
12 Resultaten