Leander hoofdbeschermers

Een Leander hoofdbeschermer geeft je kindje extra bescherming in bed. Een Leander hoofdbeschermer voorkomt dat je kindje zich bezeert aan de harde randen of spijlen van het ledikant. Op deze pagina tref je ons complete assortiment Leander hoofbeschermers aan.

Lees meer...

Kenmerken van een Leander bedomrander

Meestal hebben wij meerdere Leander hoofdbeschermers in ons assortiment. De meeste zijn aan de buitenkant gemaakt van katoen. De vulling is in veel gevallen van polyester. Een hoofdbeschermer wordt vaak ook een bedomrander of bedbumper genoemd. Vrijwel elke Leander bedomrander is prima uit te wassen in de wasmachine. Meer informatie over onze Leander bedomranders vind je in de beschrijving bij het desbetreffende product op deze pagina.

Over Leander

Leander is een merk van met name meubels voor kleine kinderen. Veel Leander meubels zijn heel innovatief. In veel gevallen zijn de meubels verstelbaar en groeien deze als het ware met je kindje mee. Sommige Leander ledikanten zijn zowel in lengte als in hoogte aan te passen. Deze ledikanten zijn te gebruiken als wieg én wanneer je kindje groter is als juniorbed. Het is zelfs zodanig aan te passen dat het ledikant geschikt is voor kinderen tot de leeftijd van zeven jaar. Jouw gewenste bedbumper van Leander en andere producten van Leander zijn online te bestellen via Babypark.nl. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de bedbumper van Leander zo snel mogelijk thuisgestuurd krijgt. Als jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur bereikt, doen wij de artikelen meteen op de post. In de meeste gevallen ontvang jij deze dan de volgende dag. Voorwaarde is wel dat de bestelde artikelen bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Leander Linea Babybed Sofa Set

  Het Leander Linea Babybed Sofa Set is een handig item wanneer het babybed een bedbank wordt. Met deze kussens kan er dan een bank gemaakt worden wat comfortabel zit en wat ook leuk is op de kinderkamer.

  Normale prijs: 140,-

  Special Price 139,-

 • Quick view

  Leander Linea Bed Bumper

  Met deze Leander Linea Bed Bumper wordt je kindje optimaal beschermt tegen de harde spijlen van het bedje. De bumper is gemaakt van katoen en speciaal gemaakt voor het Leander Linea ledikant.

  Normale prijs: 80,-

  Special Price 69,-

 • Quick view

  Leander Classic Bed Bumper

  Met deze Leander Classic Bed Bumper wordt je kindje optimaal beschermt tegen de harde spijlen van het bedje. De zachte bumper is gemaakt van katoen en speciaal gemaakt voor het Leander Classic ledikant.
  69,-
3 Resultaten
Trustpilot