Bo Jungle inbakerdoeken

Baker je kindje veilig in met een Bo Jungle inbakerdoek. Het inbakeren met deze inbakerdoek is heel gemakkelijk, ook als je geen ervaring hebt met inbakeren. De kans dat je het fout doet, is maar heel klein. Dat maakt de Bo Jungle inbakerdoek een heel veilig middel.

Hoe het werkt

Het inbakeren met de Bo Jungle inbakerdoek wijst zich vanzelf. Eerst leg je de beentjes van je kindje in het voetgedeelte, daarna wikkel je de bovenkant om de armpjes van je kindje heen: eerst de linkerflap en dan de rechterflap. Vervolgens maak je de Bo Jungle inbakerdoek dicht met klittenband.
Lees meer...

Bo Jungle inbakerdoeken van rekbaar katoen

De meeste Bo Jungle inbakerdoeken zijn gemaakt van rekbaar katoen. Dankzij deze stof sluit de inbakerdoek perfect om het lichaam van je kindje heen. De meeste Bo Jungle inbakerdoeken zijn versierd met een leuke applicatie, zodat deze er extra leuk uitzien. Bestel vandaag nog een mooie en veilige Bo Jungle inbakerdoek en maak gebruik van onze snelle bezorgservice! Ook voor ander bedtextiel voor je kindje kun je terecht in onze webshop.


Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Bo Jungle Wikkeldeken Small

  Prachtige wikkeldeken van het merk Bo Jungle wat lekker warm om je baby heen zit.

  Normale prijs: 22,99

  Special Price 17,95

 • Quick view

  Bo Jungle Wikkeldeken Large

  Prachtige wikkeldeken van het merk Bo Jungle wat lekker warm om je baby heen zit.

  Normale prijs: 22,99

  Special Price 17,95

2 Resultaten