Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Inbakerdoeken

Bo Jungle inbakerdoeken

Baker je kindje veilig in met een Bo Jungle inbakerdoek. Het inbakeren met deze inbakerdoek is heel gemakkelijk, ook als je geen ervaring hebt met inbakeren. De kans dat je het fout doet, is maar heel klein. Dat maakt de Bo Jungle inbakerdoek een heel veilig middel.

Hoe het werkt

Het inbakeren met de Bo Jungle inbakerdoek wijst zich vanzelf. Eerst leg je de beentjes van je kindje in het voetgedeelte, daarna wikkel je de bovenkant om de armpjes van je kindje heen: eerst de linkerflap en dan de rechterflap. Vervolgens maak je de Bo Jungle inbakerdoek dicht met klittenband.
Lees meer...

Bo Jungle inbakerdoeken van rekbaar katoen

De meeste Bo Jungle inbakerdoeken zijn gemaakt van rekbaar katoen. Dankzij deze stof sluit de inbakerdoek perfect om het lichaam van je kindje heen. De meeste Bo Jungle inbakerdoeken zijn versierd met een leuke applicatie, zodat deze er extra leuk uitzien. Bestel vandaag nog een mooie en veilige Bo Jungle inbakerdoek en maak gebruik van onze snelle bezorgservice! Ook voor ander bedtextiel voor je kindje kun je terecht in onze webshop.


Lees minder...
Filteren

2 producten

Populariteit
  • Bo Jungle Wikkeldeken Small
    16,99 Adviesprijs 0,-
  • Bo Jungle Wikkeldeken Large
    16,99 Adviesprijs 0,-
Filteren

2 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader