Witlof For Kids lakens

Maak het bedje voor je kindje compleet met een sfeervol Witlof For Kids laken. Meestal hebben wij zowel wieglakens als ledikantlakens van Witlof For Kids in ons assortiment. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod.

Stijlvolle Witlof For Kids lakens

Witlof For Kids wil het leven met je baby makkelijker en een beetje sprankelender maken. Witlof For Kids lakens hebben mooie kleuren die perfect te combineren zijn met andere Witlof For Kids producten met het kenmerkende, Witlof For Kids bloemenpatroon. 
Lees meer...

Betrouwbaar

Als ouder of verzorger heb je het al druk genoeg. Daarom wil Witlof For Kids jou zorg uit handen nemen. Witlof For Kids lakens en andere producten zijn veilig, comfortabel en van goede kwaliteit, zodat jij je daar geen zorgen meer over hoeft te maken.  Bestel vandaag nog een kwalitatief goed Witlof For Kids laken online via onze webshop en maak gebruik van onze snelle bezorgservice!Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Witlof For Kids Tuck-Inn Ledikantlaken 60 x 120 cm

  Onder dit Witlof For Kids Tuck-Inn ledikantlaken zal je kindje veilig en comfortabel in een 60 x 120 cm ledikant liggen. Het laken is voorzien van elastiek in de hoeken aan 1 kant en je kindje kan het laken niet los trappen tijdens de slaap.
  34,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Tuck-Inn Wieglaken 40 x 80 cm

  Het Witlof For Kids wieglaken is een zacht katoenen laken geschikt voor een wieg van 40 x 80 cm. Het elastiek in de hoeken voorkomt plooien en zorgt ervoor dat het laken strak om het matrasje zit. Daarnaast is het te gebruiken voor in de kinderwagen.
  28,50
 • Quick view

  Witlof For Kids Tuck-Inn Colour Your World Laken 60 x 120 cm

  Onder dit stijlvolle Witlof For Kids Tuck-Inn Colour Your World Laken 60 x 120 cm zal je kindje veilig en comfortabel in zijn of haar ledikantje liggen. Het laken is voorzien van elastiek in de hoeken.
  37,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Tuck-Inn Colour Your World Laken 40 x 80 cm

  Onder dit stijlvolle Witlof For Kids Tuck-Inn Colour Your World Laken 40 x 80 cm zal je kindje veilig en comfortabel in zijn of haar wiegje liggen. Het wieglaken is voorzien van elastiek in de hoeken.
  29,95
4 Resultaten
Trustpilot