Life Time Hoeslakens & Moltons

Ben je op zoek naar een hoeslaken of een molton? Op deze pagina vind je alle hoeslakens en moltons van het merk Life Time. Het gebruik van een molton zorgt ervoor dat je matras langer mee gaat. Een hoeslaken gaat over het molton heen. We hebben vaak hoeslakens en moltons in ons assortiment voor ledikantjes, wiegjes en tienerbedden. Hier zit vast wel een hoeslaken of molton tussen dat past bij jou en je kindje.

Lees meer...

Diverse Life Time Hoeslakens & Moltons

Life Time heeft een ruim aanbod aan keuze in hoeslakens & moltons, in veel verschillende kleuren en patronen. De hoeslakens zijn extra zacht en geschikt voor kreukvrij slapen. De hoeslakens en moltons zijn gemaakt van zacht en stevig materiaal, zodat deze lang mee gaan.

Over Life Time

Life Time is een merk dat inmiddels al 40 jaar lang baby artikelen maakt. Life Time schept opvallende en fantasierijke werelden, die de basis vormen voor de kinderjaren. Life Time maakt gebruik van Deense kwaliteit en traditioneel vakmanschap. Zo zorgen ze dat kinderen in een veilige omgeving kunnen slapen.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    LIFETIME Kidsrooms Hoeslaken 90 x 200 cm

    Dit hoeslaken van het merk LIFETIME Kidsrooms is een 1-persoons hoeslaken. Het hoeslaken is geschikt voor extra zacht en kreukvrij slapen.
    23,-
1 Resultaten