Life Time Hoeslakens & Moltons

Ben je op zoek naar een hoeslaken of een molton? Op deze pagina vind je alle hoeslakens en moltons van het merk Life Time. Het gebruik van een molton zorgt ervoor dat je matras langer mee gaat. Een hoeslaken gaat over het molton heen. We hebben vaak hoeslakens en moltons in ons assortiment voor ledikantjes, wiegjes en tienerbedden. Hier zit vast wel een hoeslaken of molton tussen dat past bij jou en je kindje.

Lees meer...

Diverse Life Time Hoeslakens & Moltons

Life Time heeft een ruim aanbod aan keuze in hoeslakens & moltons, in veel verschillende kleuren en patronen. De hoeslakens zijn extra zacht en geschikt voor kreukvrij slapen. De hoeslakens en moltons zijn gemaakt van zacht en stevig materiaal, zodat deze lang mee gaan.

Over Life Time

Life Time is een merk dat inmiddels al 40 jaar lang baby artikelen maakt. Life Time schept opvallende en fantasierijke werelden, die de basis vormen voor de kinderjaren. Life Time maakt gebruik van Deense kwaliteit en traditioneel vakmanschap. Zo zorgen ze dat kinderen in een veilige omgeving kunnen slapen.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hoeslaken 90 x 200 cm

  Dit hoeslaken van het merk LIFETIME Kidsrooms is een 1-persoons hoeslaken. Het hoeslaken is geschikt voor extra zacht en kreukvrij slapen.
  25,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Elastisch Hoeslaken Grey 90 x 200 cm

  Het LIFETIME Kidsrooms Elastisch Hoeslaken Grey 90 x 200 cm is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Verder is het hoeslaken wasbaar op 40 graden en perfect te combineren met andere producten van LIFETIME.
  25,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Elastisch Hoeslaken Wit 120 x 200 cm

  Het LIFETIME Kidsrooms Elastisch Hoeslaken Wit 120 x 200 cm is gemaakt van 100% katoen. Verder is het hoeslaken van LIFETIME wasbaar op 40 graden en perfect te combineren met andere producten van LIFETIME.
  34,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Elastisch Hoeslaken Wit 140 x 200 cm

  Het LIFETIME Kidsrooms Elastisch Hoeslaken Wit 140 x 200 cm is gemaakt van 100% katoen. Verder is het hoeslaken van LIFETIME wasbaar op 40 graden en perfect te combineren met andere producten van LIFETIME.
  38,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hoeslaken Blush Pink 90 x 200 cm

  Het LIFETIME Kidsrooms Hoeslaken Blush Pink 90 x 200 cm is perfect te combineren met andere producten van LIFETIME Kidsrooms. Het hoeslaken is wasbaar op 40 graden en voelt heerlijk zacht en comfortabel aan.
  25,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hoeslaken Blue Shade 90 x 200 cm

  Het LIFETIME Kidsrooms Hoeslaken Blue Shade 90 x 200 cm is perfect te combineren met andere producten van LIFETIME Kidsrooms. Het hoeslaken is wasbaar op 40 graden en voelt heerlijk zacht en comfortabel aan.
  25,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hoeslaken Bronze 90 x 200 cm

  Het LIFETIME Kidsrooms Hoeslaken Bronze 90 x 200 cm is perfect te combineren met andere producten van LIFETIME Kidsrooms. Het hoeslaken is wasbaar op 40 graden en voelt heerlijk zacht en comfortabel aan.
  25,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Elastisch Waterafstotend Hoeslaken Wit 90 x 200 cm

  Het LIFETIME Kidsrooms Elastisch Waterafstotend Hoeslaken Wit 90 x 200 cm is gemaakt van 100% katoen. Verder is het hoeslaken wasbaar op 40 graden en perfect te combineren met andere producten van LIFETIME.
  32,-
8 Resultaten
Trustpilot