Maxi-Cosi hoezen & moltons

Vul jouw campingbedje aan met een hoeslaken voor over het matrasje. Een Maxi-Cosi hoeslaken voor een reisbedje is meestal gemaakt van katoen en voelt heel prettig en comfortabel aan. Kijk op deze pagina welk Maxi-Cosi hoeslaken voor een reisbedje of welke Maxi-Cosi molton voor een campingbedje jij nodig hebt!

Lees meer...

Molton voor een baby co-sleeper van Maxi-Cosi

Van Maxi-Cosi zijn vaak co-sleepers verkrijgbaar. Een Maxi-Cosi co-sleeper is een babybedje dat je aan je eigen bed aanschuift. Hierdoor slaap je op een veilige manier met je kindje samen. Een Maxi-Cosi co-sleeper is meestal in hoogte verstelbaar, zodat je ervoor kunt zorgen dat het bedje dezelfde hoogte heeft als jouw eigen bed. Met een molton voor een baby co-sleeper van Maxi-Cosi, geef je je kindje optimaal comfort en bescherm je het matrasje tegen vuil. Een molton voor een baby co-sleeper van Maxi-Cosi wordt vaak geleverd per twee stuks. Dit soort informatie vind je terug in de productbeschrijvingen bij de Maxi-Cosi moltons op deze pagina.

Over Maxi-Cosi

Maxi-Cosi is een betrouwbaar merk van goede kwaliteit autostoelen, kinderwagens en campingbedjes. Dankzij de handige ontwerpen van Maxi-Cosi, geniet je extra van de geluksmomentjes met je kindje. Een veilige autostoel die je in één seconde vastklikt aan het kinderwagenframe of een veilig en gemakkelijk op te vouwen campingbedje nemen je werk uit handen én geven je een gerust gevoel. Jouw gewenste Maxi-Cosi molton voor een campingbedje, een Maxi-Cosi molton voor een co-sleeper of andere hoezen bestel je eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis, zodat je meteen van je aankoop kunt genieten. Als jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur bereikt, doen wij de hoezen of moltons in de meeste gevallen meteen op de post, zodat jij deze morgen al ontvangt. Dit is alleen mogelijk als de bestelde moltons bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Maxi-Cosi Iris Campingbedje Hoeslaken White / Grey 2-Pack

  Het Maxi-Cosi Iris Campingbedje Hoeslaken White / Grey 2-Pack is een handig item om te gebruiken voor het Iris campingbedje. Het hoeslaken is voorzien van elastiek in de hoeken en wordt geleverd per 2 stuks.
  34,99
 • Quick view

  Maxi-Cosi Swift Campingbedje Hoeslaken White 2-Pack

  Het Maxi-Cosi Swift Campingbedje Hoeslaken White 2-Pack is een handig item om te gebruiken voor het Iris campingbedje. Het hoeslaken is voorzien van elastiek in de hoeken en wordt geleverd per 2 stuks.
  44,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi Iora Co-sleeper Hoeslakens 2 Stuks

  Het Maxi-Cosi Iora Co-sleeper Hoeslakens 2 Stuks is een passend hoeslaken voor het matras van de Maxi-Cosi Iora Co-sleeper. De hoeslakens zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en worden geleverd per 2 stuks.

  30,-

  26,59

3 Resultaten