Mies & Co moltons

Een Mies & Co molton voelt heel prettig aan voor je kindje, is van goede kwaliteit en prima uit te wassen in de wasmachine. De meeste moltons van Mies & Co zijn bedoeld voor een baby bedje. Vind op deze pagina een wieg molton van Mies & Co voor het bedje van je kindje!

Lees meer...

Mooi vormgegeven Mies & Co molton

Het design van Mies & Co artikelen springt er echt uit. Opvallend is de Mies & Co collectie met prints in water colour look. Sommige Mies & Co moltons zijn bijvoorbeeld bedrukt met vlinders in water colour look. Het is meestal mogelijk om bij zo’n Mies & Co molton voor een baby bedje ook een bijpassende Mies & Co deken te bestellen.

Het label Mies & Co

Mies & Co is leuk label van textielproducten voor baby’s. Het hoofdkantoor van Mies & Co is gevestigd in Lisse. Mies & Co artikelen zijn perfect op elkaar afgestemd. Het is een aanrader om meerdere artikelen uit dezelfde collectie te kopen en hiermee de babykamer in te richten. Een uitstekende kwaliteit is een belangrijk streven van het team achter Mies & Co. De artikelen zijn dan ook van een hoogstaande kwaliteit. Verder zijn de Mies & Co moltons en andere artikelen op een eerlijke manier gemaakt. Jouw gewenste wieg molton van Mies & Co bestel je gemakkelijk online via onze webshop. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de bestelde Mies & Co molton voor het baby bedje zo snel mogelijk naar je toegestuurd wordt. Als jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur bij ons binnen is, doen wij de bestelde artikelen meteen op de post. In de meeste gevallen krijg jij deze dan morgen al thuisgestuurd.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Mies & Co Bumble Love Hoeslaken Offwhite

  Het Mies & Co Bumble Love Hoeslaken Offwhite zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.

  39,95

  26,96

 • Quick view

  Mies & Co Fika Butterfly Hoeslaken Offwhite

  Het Mies & Co Fika Butterfly Hoeslaken Offwhite zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.

  39,95

  26,96

 • Quick view

  Mies & Co Cozy Dots Hoeslaken

  Het Mies & Co Cozy Dots Hoeslaken zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken van Mies & Co is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.

  39,95

  29,95

 • Quick view

  Mies & Co Bold Dots Hoeslaken Dark Brown

  Het Mies & Co Bold Dots Hoeslaken Dark Brown zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.

  39,95

  29,95

 • Quick view

  Mies & Co Little Dreams Hoeslaken Offwhite

  Het Mies & Co Little Dreams Hoeslaken Offwhite zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.

  39,95

  29,95

 • Quick view

  Mies & Co Classic No. 1 Hoeslaken Summer Blue

  Het Mies & Co Classic No. 1 Hoeslaken Summer Blue zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.

  39,95

  29,95

 • Quick view

  Mies & Co Soft Feathers Hoeslaken Offwhite

  Het Mies & Co Soft Feathers Hoeslaken Offwhite zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.

  39,95

  29,95

7 Resultaten