Studio Ditte hoeslakens & moltons

Dankzij een Studio Ditte hoeslaken of molton is je matras beschermd tegen vuil. Een Studio Ditte hoeslaken of molton zorgt ook voor extra comfort. Bekijk op deze pagina ons complete assortiment Studio Ditte hoeslakens en moltons! De afmetingen van de hoeslakens en moltons vind je terug in de productbeschrijvingen.

Lees meer...

Een hoeslaken van Studio Ditte met leuke prints

Veel Studio Ditte hoeslakens zijn bedrukt met fraaie dessins. Vrijwel elk hoeslaken van Studio Ditte is gemaakt van honderd procent katoen. Dit materiaal voelt heel prettig aan. Het is ook heel luchtdoorlatend. Aan de uiteinden van het hoeslaken zit meestal elastiek. Dit zorgt ervoor dat het hoeslaken beter om het matras blijft zitten. Studio Ditte hoeslakens zijn meestal prima bestand tegen de wasmachine en de droger.

Over Studio Ditte

Studio Ditte is een Nederlands designlabel met behang, beddengoed en een tassencollectie. De producten van Studio Ditte zijn bedrukt met originele prints die de kinderkamer, woonkamer, keuken of slaapkamer nóg mooier maken. Elk item van Studio Ditte is met liefde en aandacht voor details ontworpen. In de prints van Studio Ditte ontdek je telkens weer nieuwe details. Het is zeker de moeite waard om ook eens ons complete assortiment van Studio Ditte te bekijken! Studio Ditte hoeslakens zijn online te bestellen via onze webshop. Je profiteert hiermee van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je nooit teveel betaalt. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de bestelde artikelen jou zo snel mogelijk bereiken. Als jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur bij ons binnen is, doen wij de Snurk hoeslakens in de meeste gevallen meteen op de post. Jij ontvangt deze dan de volgende dag. Dit is alleen mogelijk als de bestelde Studio Ditte hoeslakens bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Studio Ditte Stripes Hoeslaken Rust Brown 90 x 200 cm

  Het Studio Ditte Stripes Hoeslaken Rust Brown 90 x 200 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken van Studio Ditte is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan.
  39,95
 • Quick view

  Studio Ditte Flow Hoeslaken Pink / Rust Brown 90 x 200 cm

  Het Studio Ditte Flow Hoeslaken Pink / Rust Brown 90 x 200 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken van Studio Ditte is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan.
  39,95
2 Resultaten