Witlof For Kids Hoeslakens & Moltons

Zoek je naar een hoeslaken of molton van het merk Witlof For Kids? Bij Babypark vind je een ruim aanbod aan hoeslakens en moltons. Met het gebruik van een molton gaat je matras langer mee, het beschermt je matras tegen vervuiling. Een hoeslaken gaat over een molton heen. Tussen deze Witlof For Kids hoeslakens en moltons zit er vast iets tussen dat past bij jou en je kindje.

Lees meer...

Verschillende Witlof For Kids Hoeslakens & Moltons

Witlof For Kids heeft hoeslakens met verschillende leuke printjes. Deze zijn allemaal geschikt voor een standaard ledikant matras (60 x 120 cm). Het hoeslaken is gemaakt van hoogwaardig 100% poplin katoen en werkt absorberend. Ook zijn de Witlof For Kids hoeslakens eenvoudig te wassen in de wasmachine en zijn vrij van schadelijke stoffen.

Over Witlof For Kids

Witlof For Kids is een bedrijf dat slaap-, verzorgings- en speelproducten ontwikkelt voor kinderen in de leeftijd van 0-11 jaar. Producten die het leven net wat makkelijker, maar ook een beetje sprankelender maken. Witlof For Kids heeft een collectie die bestaat uit veilige en functionele producten van een mooie kwaliteit en in verrassende designs die eindeloos te combineren zijn. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekend dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Witlof For Kids Once Upon Hoeslaken Sand / Off White

  Het stijlvolle en handige Witlof For Kids Once Upon Hoeslaken Sand / Off White zorgt voor een optimaal slaapcomfort in het ledikant. Het stijlvolle hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit goed aan.

  Normale prijs: 34,95

  Special Price 24,47

 • Quick view

  Witlof For Kids Colour Your World Hoeslaken

  Het Witlof For Kids Colour Your World Hoeslaken zorgt voor een optimaal slaapcomfort in het ledikant van je kindje. Het stijlvolle hoeslaken is gemaakt van zacht en hoogwaardig materiaal en sluit goed aan.

  Normale prijs: 33,96

  Special Price 24,47

 • Quick view

  Witlof For Kids Once Upon Hoeslaken Hazel Brown / Off White

  Het stijlvolle Witlof For Kids Once Upon Hoeslaken Hazel Brown / Off White zorgt voor een optimaal slaapcomfort in het ledikant. Het stijlvolle hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit goed aan.

  Normale prijs: 34,95

  Special Price 24,47

 • Quick view

  Witlof For Kids Beleaf Hoeslaken

  Het Witlof For Kids Beleaf Hoeslaken zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het ledikant ligt. Het stijlvolle hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit goed aan om het matras.

  Normale prijs: 29,71

  Special Price 20,97

 • Quick view

  Witlof For Kids Hoeslaken Off White 60 x 120 cm

  Het Witlof For Kids hoeslaken zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het ledikant ligt. Gemaakt van zacht materiaal dat vrij is van schadelijke stoffen en sluit nauw aan om het matras.

  29,95

  20,97

5 Resultaten
Trustpilot