Studio Ditte overtrekken

Studio Ditte overtrekken zijn bedrukt met sfeervolle afbeeldingen van onder meer bosdieren, werkauto’s of vliegtuigjes. Elke print van Studio Ditte overtrekken is heel verrassend. Tegelijkertijd komt elk ontwerp heel authentiek over. Bekijk op deze pagina ons complete assortiment Studio Ditte overtrekken en laat je inspireren!

Lees meer...

Specifieke details van een Studio Ditte dekbedovertrek

Vrijwel elk Studio Ditte dekbedovertrek is gemaakt van honderd procent katoen. Dit materiaal voelt heel prettig aan en is heel luchtdoorlatend. Elk dekbedovertrek van Studio DItte is van goede kwaliteit. Sommige Studio Ditte overtrekken zijn bedoeld voor een eenpersoonsbed, andere voor een tweepersoonsbed of een kinderbedje. Lees voor specifieke details de uitgebreide productbeschrijvingen bij de overtrekken op deze pagina.

Over Studio Ditte

Studio Ditte is een Hollands designlabel van behang, beddengoed en een tassencollectie. De producten van Studio Ditte zijn ontworpen met liefde en aandacht voor details. In de prints van Studio Ditte ontdek je telkens weer nieuwe details. De originele prints op Studio Ditte producten laten je glimlachen. Studio Ditte gelooft niet in een bijzondere filosofie of in een speciale designstroming, maar in mensen en hun dromen, emoties en verlangens. De designs van Studio Ditte komen vaak uit het alledaagse leven van mensen. Soms komen spullen uit een totaal andere wereld, zoals de afdruk van een sloophout op behang. Bekijk ook eens ons complete assortiment van Studio Ditte en laat je meevoeren in de wereld van de verbeelding! Wacht niet langer en bestel vandaag nog het Studio Ditte dekbedovertrek van jouw wensen online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt voor je aankoop. Wij bezorgen jouw bestelde dekbedovertrek van Studio Ditte zo snel mogelijk bij je thuis, zodat je hier meteen van kunt genieten!

Lees minder...
16 Resultaten
 • Quick view

  Studio Ditte Dekbedovertrek Bosdieren

  Je kunt blijven kijken naar het Studio Ditte Overtrek Bosdieren, want elk dier dat er op is geprint is uniek! Bovendien is het overtrek gemaakt van kwalitatief katoen en kan daarom erg lang mee!
 • Quick view

  Studio Ditte Dekbedovertrek Panthera Donkerblauw 120 x 150 cm

  Je kunt blijven kijken naar het Studio Ditte Overtrek Panthera Donkerblauw 120 x 150 cm, want elk dier dat er op is geprint is uniek! Bovendien is het overtrek gemaakt van kwalitatief katoen en kan daarom erg lang mee!
  57,95
 • Quick view

  Studio Ditte Dekbedovertrek Werkauto 120 x 150 cm

  Je kunt blijven kijken naar het Studio Ditte Overtrek Werkauto 120 x 150 cm, want elk werkauto die er op geprint is is uniek! Bovendien is het overtrek gemaakt van kwalitatief katoen en kan daarom erg lang mee!
  52,95
 • Quick view

  Studio Ditte Dekbedovertrek Vogel 140 x 200 cm

  Je kunt blijven kijken naar het Studio Ditte Overtrek Vogel 140 x 200 cm, want elke vogel dat er op is geprint is kleurrijk! Bovendien is het overtrek gemaakt van kwalitatief katoen en kan daarom erg lang mee!
  64,95
 • Quick view

  Studio Ditte Vliegtuigjes Dekbedovertrek Donkerblauw 140 x 200 cm

  Naar het Studio Ditte Vliegtuigjes Overtrek 140 x 200 cm kun je blijven kijken! Ieder vliegtuigje heeft een andere kleur en ziet er verschillend uit. Het overtrek wordt geleverd met bijpassend kussensloop.

  64,95

  57,95

 • Quick view

  Studio Ditte Dekbedovertrek Raceauto Donker

  De Studio Ditte Overtrek Raceauto Donker cm kun je naar blijven kijken, want elk raceauto die er op geprint is uniek! Bovendien is het overtrek gemaakt van kwalitatief katoen en kan daarom erg lang mee!
  64,95
 • Quick view

  Studio Ditte Dekbedovertrek Panthera Wit 120 x 150 cm

  Je kunt blijven kijken naar het Studio Ditte Overtrek Panthera Wit 120 x 150 cm, want elk dier dat er op is geprint is uniek! Bovendien is het overtrek gemaakt van kwalitatief katoen en kan daarom erg lang mee!
  52,95
 • Quick view

  Studio Ditte Dekbedovertrek Panthera Wit 140 x 200 cm

  Je kunt blijven kijken naar het Studio Ditte Overtrek Panthera Wit 140 x 200 cm, want elk dier dat er op is geprint is uniek! Bovendien is het overtrek gemaakt van kwalitatief katoen en kan daarom erg lang mee!
  59,95
 • Quick view

  Studio Ditte Dekbedovertrek Wilde Dieren Cool 140 x 200/220 cm

  Het Studio Ditte Overtrek Wilde Dieren Cool kun je naar blijven kijken, want elk dier dat er op is geprint is uniek! Bovendien is het overtrek gemaakt van kwalitatief katoen en kan daarom erg lang mee!

  59,95
 • Quick view

  Studio Ditte Dekbedovertrek Auto 140 x 200 cm

  Het Studio Ditte Overtrek Auto kun je naar blijven kijken, want elk auto  die er op geprint is uniek! Bovendien is het overtrek gemaakt van kwalitatief katoen en kan daarom erg lang mee!

  59,95
 • Quick view

  Studio Ditte Dekbedovertrek Raceauto Licht

  Naar de Studio Ditte Overtrek Raceauto Licht kan je blijven kijken, want iedere raceauto is uniek! Bovendien is het dekbedovertrek gemaakt van hoogwaardig materiaal zodat je kindje heerlijk kan slapen.
 • Quick view

  Studio Ditte Dekbedovertrek Werkauto 140 x 200/220 cm

  Je kunt blijven kijken naar het Studio Ditte Overtrek Werkauto 140 x 200/220 cm, want elke auto die er op is geprint is uniek! Bovendien is het overtrek gemaakt van kwalitatief katoen en kan daarom erg lang mee!
  59,95
 • Quick view

  Studio Ditte Dekbedovertrek Panthera Donkerblauw 140 x 200 cm

  Je kunt blijven kijken naar het Studio Ditte Overtrek Panthera Donkerblauw 140 x 200 cm, want elk dier dat er op is geprint is uniek! Bovendien is het overtrek gemaakt van kwalitatief katoen en kan daarom erg lang mee!
  64,95
 • Quick view

  Studio Ditte Vliegtuigjes Dekbedovertrek 140 x 220 cm

  Naar het Studio Ditte Vliegtuigjes Overtrek 140 x 220 cm kun je blijven kijken! Ieder vliegtuigje heeft een andere kleur en ziet er verschillend uit. Het overtrek wordt geleverd met bijpassend kussensloop.

  59,95

  49,95

 • Quick view

  Studio Ditte Dekbedovertrek Wilde Dieren Lief 120 x 150 cm

  Je kunt blijven kijken naar het Studio Ditte Overtrek Wilde Dieren Lief 120 x 150 cm, want elk dier dat er op is geprint is uniek! Bovendien is het overtrek gemaakt van kwalitatief katoen en kan daarom erg lang mee!

  52,95

  44,95

 • Quick view

  Studio Ditte Dekbedovertrek Wilde Dieren Lief 140 x 200/220 cm

  Je kunt blijven kijken naar het Studio Ditte Overtrek Wilde Dieren Lief 140 x 200/220 cm, want elk dier dat er op is geprint is uniek! Bovendien is het overtrek gemaakt van kwalitatief katoen en kan daarom erg lang mee!

  59,95

  44,95

16 Resultaten