Witlof for kids overtrekken

 

Op deze pagina vind je ons complete assortiment Witlof for kids overtrekken. Laat je verrassen door alle prachtige ontwerpen. Witlof for kids items zijn gemaakt met gevoel voor stijl. De kenmerkende bloemenpatronen van Witlof for kids kom je ook tegen op de Witlof for kids overtrekken. De overtrekken zijn lang niet alleen leuk voor kinderen, maar zeker ook voor volwassenen.

 

Lees meer...

Witlof for kids overtrekken met twee verschillende zijden

Veel Witlof for kids overtrekken zijn aan de voorkant anders dan aan de achterkant. Meestal is de ene kant bedrukt met een bloemetjespatroontje en is de binnenkant effen. Het leuke hiervan is dat je kunt kiezen welke kant je boven legt: de effen of de gebloemde zijde.

 

Nog een aantal pluspunten

Over het algemeen dragen Witlof for kids overtrekken een Oeko-tex keurmerk. Dit betekent dat de overtrekken geen schadelijke stoffen bevatten. Verder zijn Witlof for kids overtrekken extra zacht en ademend. Ze geven je kindje dus een groot comfort!Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Witlof For Kids Beleaf Overtrek

  Het Witlof For Kids Beleaf Overtrek houdt je kindje lekker warm 's nachts. Het overtrek is gemaakt van zacht materiaal dat vrij is van schadelijke stoffen en wordt geleverd inclusief kussensloop.
  64,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Sparkle Overtrek

  Het Witlof For Kids Sparkle Overtrek houdt je kindje lekker warm 's nachts. Het overtrek is gemaakt van zacht materiaal dat vrij is van schadelijke stoffen en wordt geleverd inclusief kussensloop.
  64,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Moon Overtrek Zwart / Wit 140 x 200 cm

  Onder dit Witlof For Kids dekbedovertrek zal je kindje veilig en comfortabel in een ledikant liggen. Het overtrek is gemaakt van zacht materiaal dat vrij is van schadelijke stoffen en wordt geleverd inclusief kussensloop.
  88,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Little Lof Overtrek 120 x 150 cm

  Het Witlof For Kids Tuck-Inn dekbedovertrek houdt je kindje lekker warm 's nachts. Het overtrek is gemaakt van zacht materiaal dat vrij is van schadelijke stoffen en wordt geleverd inclusief kussensloop.
  48,97
 • Quick view

  Witlof For Kids Fly High Overtrek Dusty Blue 120 x 150 cm

  Het Witlof For Kids Fly High Overtrek Dusty Blue houdt je kindje lekker warm 's nachts. Het overtrek is gemaakt van zacht materiaal dat vrij is van schadelijke stoffen en wordt geleverd inclusief kussensloop.
  69,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Moon Overtrek 120 x 150 cm Zwart / Wit / Grijs

  Het Witlof for Kids Tuck-Inn dekbedovertrek houdt je kindje lekker warm 's nachts. Het overtrek is gemaakt van zacht materiaal dat vrij is van schadelijke stoffen en wordt geleverd inclusief kussensloop.
  69,95
6 Resultaten