Witlof for kids overtrekken

Op deze pagina vind je ons complete assortiment Witlof for kids overtrekken. Laat je verrassen door alle prachtige ontwerpen. Witlof for kids items zijn gemaakt met gevoel voor stijl. De kenmerkende bloemenpatronen van Witlof for kids kom je ook tegen op de Witlof for kids overtrekken. De overtrekken zijn lang niet alleen leuk voor kinderen, maar zeker ook voor volwassenen. Lees meer...

Witlof for kids overtrekken met twee verschillende zijden

Veel Witlof for kids overtrekken zijn aan de voorkant anders dan aan de achterkant. Meestal is de ene kant bedrukt met een bloemetjespatroontje en is de binnenkant effen. Het leuke hiervan is dat je kunt kiezen welke kant je boven legt: de effen of de gebloemde zijde.

Nog een aantal pluspunten

Over het algemeen dragen Witlof for kids overtrekken een Oeko-tex keurmerk. Dit betekent dat de overtrekken geen schadelijke stoffen bevatten. Verder zijn Witlof for kids overtrekken extra zacht en ademend. Ze geven je kindje dus een groot comfort!Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Witlof For Kids Tuck-Inn Sparkle Dekbedovertrek

  Het Witlof For Kids Tuck-Inn Sparkle Dekbedovertrek houdt je kindje lekker warm 's nachts. Het overtrek is gemaakt van zacht materiaal dat vrij is van schadelijke stoffen en wordt geleverd inclusief kussensloop.
  64,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Tuck-Inn Fly High Dekbedovertrek Dusty Blue 120 x 150 cm

  Het Witlof For Kids Tuck-Inn Fly High Dekbedovertrek Dusty Blue 120 x 150 cm houdt je kindje lekker warm 's nachts. Het overtrek is gemaakt van zacht materiaal dat vrij is van schadelijke stoffen en wordt geleverd inclusief kussensloop.
  69,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Tuck-Inn Once Upon Dekbedovertrek Hazel Brown / Off White

  Het stijlvolle Witlof For Kids Tuck-Inn Once Upon Dekbedovertrek Hazel Brown / Off White houdt je kindje lekker warm in zijn of haar bedje. Het overtrek is gemaakt van zacht materiaal dat vrij is van schadelijke stoffen.

  Normale prijs: 64,95

  Special Price 51,96

 • Quick view

  Witlof For Kids Tuck-Inn Beleaf Dekbedovertrek

  Het Witlof For Kids Tuck-Inn Beleaf Dekbedovertrek houdt je kindje lekker warm 's nachts. Het overtrek is gemaakt van zacht materiaal dat vrij is van schadelijke stoffen en wordt geleverd inclusief kussensloop.
  40,92
 • Quick view

  Witlof For Kids Tuck-Inn Colour Your World Dekbedovertrek

  Het stijlvolle Witlof For Kids Tuck-Inn Colour Your World Dekbedovertrek houdt je kindje lekker warm. Het dekbedovertrek is gemaakt van zacht en hoogwaardig materiaal dat vrij is van schadelijke stoffen.
  64,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Once Upon Dekbedovertrek Sand / Off White

  Het stijlvolle Witlof For Kids Once Upon Dekbedovertrek Sand / Off White houdt je kindje lekker warm in zijn of haar bedje. Het overtrek is gemaakt van zacht materiaal dat vrij is van schadelijke stoffen.
  64,95
6 Resultaten
Trustpilot