ErgoPouch slaapzakken

 

Geef je kindje een comfortabele ErgoPouch slaapzak. In elk seizoen hebben wij weer de meest geschikte ErgoPouch slaapzakken in ons assortiment. ErgoPouch zomerslaapzakken zijn vaak mouwloos. Tijdens warme dagen is dat lekker koel. Onze ErgoPouch slaapzakken zijn meestal verkrijgbaar in allerlei stofjes met verschillende kleuren en patroontjes.

 

Lees meer...

Comfortabele stof van ErgoPouch slaapzakken

De meeste ErgoPouch slaapzakken zijn gemaakt van biologisch katoen dat heel rekbaar is. Deze stof voelt heel prettig aan voor je kindje. Dit materiaal is ook heel vochtabsorberend. Het neemt zelfs 3 tot 4 keer zoveel vocht op als normaal katoen. Het zorgt ervoor dat je kindje zo min mogelijk zweet.

 

Veel bewegingsruimte

Verder zijn ErgoPouch slaapzakken lekker ruim, zodat je kindje veel bewegingsruimte heeft. Aan de voorzijde zit meestal een rits, zodat je je kindje gemakkelijk kunt verschonen. Wacht niet langer en koop vandaag nog een fijne ErgoPouch slaapzak online via onze webshop!Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  ErgoPouch Jersey Grey Fern Slaapzak 90 cm

  In de ErgoPouch Jersey Grey Fern Slaapzak 90 cm kan je kindje vrij bewegen. De slaapzak is gemaakt van biologisch katoen en zorgt dat je kindje warm blijft. Verder is de slaapzak voorzien van een rits.
  49,-
 • Quick view

  ErgoPouch Jersey Grey Fern Zomer Slaapzak 90 cm

  In de ErgoPouch Jersey Grey Fern Zomer Slaapzak 90 cm kan je kindje vrij bewegen. De slaapzak is gemaakt van biologisch katoen en zorgt dat je kindje warm blijft. Verder is de slaapzak voorzien van een rits.
  39,-
 • Quick view

  ErgoPouch Jersey Slaapzak Tribal Blue 90 cm

  In de ErgoPouch Jersey Slaapzak Tribal Blue 90 cm kan je kindje vrij bewegen. De slaapzak is gemaakt van biologisch katoen en zorgt dat je kindje warm blijft. Verder is de slaapzak voorzien van een rits.
  49,-
3 Resultaten