Mies & Co slaapzakken

Mies & Co slaapzakken zijn luchtdoorlatend, zodat je kindje hier zo prettig mogelijk in voelt. In sommige gevallen kun je een baby slaapzak van Mies & Co prima combineren met een deken of laken. De ritssluiting in de slaapzak zorgt ervoor dat je je kindje gemakkelijk in de slaapzak legt en er weer uit haalt. Bekijk op deze pagina onze collectie Mies & Co slaapzakken.

Lees meer...

Mooi vormgegeven Mies & Co baby slaapzak

Een Mies & Co baby slaapzak ziet er heel leuk uit. Vrijwel elke Mies & Co baby slaapzak is bedrukt met leuke patroontjes, bijvoorbeeld veren-, stippeltjes-, of vlinderpatroontjes. Sommige Mies & Co slaapzakken hebben vrij neutrale kleuren, zodat je deze gemakkelijk overal mee combineert. Desgewenst is het leuk om jouw uitgekozen baby slaapzak van Mies & Co te combineren met andere textielproducten van Mies & Co uit dezelfde collectie.

Over Mies & Co

Mies & Co is leuk merk van fraaie textielproducten voor de allerkleinsten. Het hoofdkantoor van Mies & Co is gevestigd in Lisse. Het team achter Mies & Co hecht veel belang aan kwaliteit. Mies & Co slaapzakken en andere textielproducten blijven dan ook lang mooi. Daarnaast voelen de artikelen ook heel prettig aan. Met Mies & Co textielproducten bied je je kindje een groot comfort, zodat het niets tekort komt. De Mies & Co baby slaapzak van jouw wensen bestel je eenvoudig online via onze webshop. Je profiteer hiermee van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je niet teveel betaalt voor de slaapzak. Bereiken jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur, dan doen wij je bestelling in de meeste gevallen meteen op de post, zodat jij deze morgen al ontvangt. Wij vinden het belangrijk dat jij meteen van je aankoop kunt genieten!

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Mies & Co Fika Butterfly Zomerslaapzak Offwhite 6-24 Mnd

  Met de Mies & Co Fika Butterfly Zomerslaapzak Offwhite 6-24 Mnd ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje uit bed kan klimmen.
  49,95
 • Quick view

  Mies & Co Soft Feathers Zomerslaapzak Offwhite 6-24 Mnd

  Met de Mies & Co Soft Feathers Zomerslaapzak Offwhite 6-24 Mnd ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje uit bed kan klimmen.
  49,95
 • Quick view

  Mies & Co Classic No. 1 Zomerslaapzak Summer Blue 6-24 Mnd

  Met de Mies & Co Classic No. 1 Zomerslaapzak Summer Blue 6-24 Mnd ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje uit bed kan klimmen.
  49,95
 • Quick view

  Mies & Co Bold Dots Zomerslaapzak Dark Brown 6-24 Mnd

  Met de Mies & Co Bold Dots Zomerslaapzak Dark Brown 6-24 Mnd ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje uit bed kan klimmen.
  49,95
 • Quick view

  Mies & Co Cozy Dots Zomerslaapzak Offwhite 6-24 Mnd

  Met de Mies & Co Cozy Dots Zomerslaapzak Offwhite 6-24 Mnd ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje uit bed kan klimmen.
  49,95
5 Resultaten