Beeld babyfoon

Tegenwoordig is het ook mogelijk een babyfoon met beeld aan te schaffen. Dit heeft uiteraard als voordeel dat je niet alleen hoeft af te gaan op je oren maar ook daadwerkelijk kunt zien dat alles ok is met je kindje. En dat geeft dan toch even meer gemoedsrust. Het bespaart je tevens een loopje naar de kinderkamer om toch voor de zekerheid te kijken of alles echt ok is. De babyfoon met beeld is erg populair en ons assortiment bestaat voor het grootste deel ook uit beeldbabyfoons. Zo vind je vele modellen van onder andere Alecto, Motorola en Babymoov. Allemaal prima beeld babyfoons om jouw kleine goed in het vizier te houden.

Lees meer...

Camerafuncties bij beeld babyfoon

Voor welke beeldbabyfoon je gaat, hangt natuurlijk af van jouw eigen voorkeuren. De straling van alle babyfoons die wij verkopen ligt uiteraard binnen de gestelde (strenge) marges. Wil je dit nog verder beperken dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een camera met VOX-technologie zodat het apparaat enkel aan gaat bij geluid. Door de camera verder van je kind af te zetten, kun je de straling nog verder verminderen. Zo kun je bij een aantal camera’s ook kiezen voor bevestiging aan de muur in plaats van op een nachtkastje dicht bij je kindje. Wanneer de camera een zoomfunctie heeft, kun je dan nog steeds een prima zicht hebben. Sommige camera’s kunnen zowel op en neer als heen en weer bewegen en door infraroodtechniek kunnen de meeste camera’s ook in het donker nog een goed beeld overbrengen.

Verbindingstechnieken babyfoon met beeld

Dat overbrengen kan op een ouderstation dat op verschillende manieren met de camera’s in verbinding kan staan zoals via FHSS, DECT en tegenwoordig ook WiFi. Met WiFi kun je een oogje in het zeil houden vanaf elke locatie met WiFi. Ideaal wanneer je op vakantie bent en toch even thuis wilt ‘inchecken’.

Beeldbabyfoon bestellen

Voor welke beeld babyfoon je ook gaat, je koopt ze voordelig bij Babypark. Door onze grote voorraden kunnen wij jouw babyfoon vaak nog dezelfde dag verzenden (mits voor 20:00 uur besteld). Je kunt er ook voor kiezen om langs te komen in een van onze 10 megastores om de babyfoons uit te testen.

Lees minder...
14 Resultaten
 • Exclusief bij Babypark
  Quick view

  Luvion Easy Plus Babyfoon

  De Luvion Easy Plus Babyfoon is een praktische babyfoon die eenvoudig en logisch in gebruik is. De babyfoon is storingsvrij zodat je je kindje altijd goed in de gaten kunt houden op het 2,4” kleuren LCD scherm.

  119,-

  99,95

 • Quick view

  Babymoov Yoo See Babyfoon

  De Babymoov Yoo See Babyfoon heeft een duidelijk scherm met touchscreen en diverse handige opties zoals een terugspreekfunctie en auditieve en visuele meldingen zodat je weet wanneer je nodig heeft.

  139,90

  118,42

 • Quick view

  Luvion Easy Babyfoon

  De Luvion Easy Babyfoon is eenvoudig in gebruik en wordt geleverd met een camera met nachtzicht. De camera kan worden opgehangen maar kan ook zelfstandig staan. Hierdoor heb je je kindje altijd goed in beeld.

  99,-

  89,-

 • Quick view

  Motorola MBP-67 Babyfoon

  De Motorola MBP-67 Babyfoon is een camera die de beelden van je kindje laat zien op je smartphone of tablet. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een handige app. Zo kun je altijd en overal je kindje zien.
  99,-
14 Resultaten