Vrolijk wandelen met de Elodie Details accessoires

 

Geen koude of natte voeten tijdens het wandelen
Als je echt leuke accessoires wilt kopen voor de buggy dan moet je eens kijken naar de accessoires van het merk Elodie Details. Deze vrolijken de buggy helemaal op door de leuke kleurtjes en vrolijke streepjes en stipjes. De accessoires van Elodie Details die je online kunt kopen zijn bijvoorbeeld een hippe voetenzak of een trendy regenhoes. Zo kun je jouw kindje warm en droog vervoeren, waar je ook naartoe wilt lopen.

Lees meer...

 

Babypark heeft de mooiste accessoires voor de buggy
Als je een buggy koopt of hebt, dan moet je er wel aan denken dat er een aantal artikelen bij moeten komen. Hierbij kun je denken aan een parasol, een voetenzak of een hoes of schermpje voor als het regent of waait. De mooiste accessoires van Elodie Details heeft Babypark voor je in de aanbieding. Neem een kijkje in de online shop om te zien wat je nog allemaal nodig hebt. Dit merk biedt artikelen van een goede kwaliteit, zodat datgene wat je koopt jaren meegaat.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Elodie Details Parasol

  De Elodie Details Parasol heeft een opvallend, stijlvol design en is afgewerkt met een gouden logo. De parasol is universeel en is geschikt voor de meeste kinderwagens en buggy's. Laat de zomer maar komen!
  54,90
 • Quick view

  Elodie Details Golden Grey Regenscherm

  Het Elodie Details Golden Grey Regenscherm is geschikt voor de meeste kinderwagens en buggy's. De regenhoes is in een paar tellen te bevestigen. Zo is je kindje goed beschermd tegen weer en wind.
  55,-
 • Quick view

  Elodie Details Omkeerbaar Zitkussen Golden Grey

  Heb je een kinderwagen of buggy met een ouderwets stofje, of is de zitting eigenlijk versleten? Het Elodie Details Omkeerbaar Zitkussen Golden Grey zorgt voor de juiste oplossing. Dit stijlvolle, comfortabele kussen geeft jouw kinderwagen of buggy een eigentijdse, chique look.
  39,90
3 Resultaten