boxkleed, boxkleed baby

UPPAbaby Buggy Accessoires

Vul jouw UPPAbaby buggy aan met bijpassende UPPAbaby buggy accessoires die het leven met je kindje een stuk leuker en gemakkelijker maken. Van sommige UPPAbaby buggy accessoires wist je misschien niet eens dat ze bestonden. Als je ze eenmaal hebt, wil je niet meer zonder. Kijk snel op deze pagina welke buggy accessoires van UPPAbaby jij nog mist en heel goed kunt gebruiken!

Lees meer...

Handige buggy accessoires van UPPAbaby

Een voorbeeld van een hele praktische buggy accessoire van UPPAbaby is de UPPAbaby snacktray. Met behulp van deze snacktray creëer je heel gemakkelijk een eetblad voor je kindje. Neem je de buggy mee in een restaurant, dan komt de snacktray heel goed van pas. Ook als je kindje tijdens het rijden even wat wil drinken, is een snacktray van UPPAbaby ideaal. In een snacktray van UPPAbaby zit meestal ook een bekerhouder. Meer informatie over de snacktray vind je in de uitgebreide productbeschrijving. Meestal staat hierin ook beschreven voor welk type UPPAbaby buggy de snacktray precies bedoeld is. Een andere handige buggy accessoire van UPPAbaby is de UPPAbaby basket cover. Dankzij deze hoes die je over de boodschappenmand onderin de UPPAbaby buggy legt, blijven de boodschappen droog.

Over UPPAbaby

UPPAbaby is een bekend Amerikaans bedrijf dat onder andere goede kwaliteit buggy’s en kinderwagens maakt. Steeds weer streeft UPPAbaby ernaar om deze buggy’s en kinderwagens nóg gebruiksvriendelijker en duurzamer te maken. Ook zoekt UPPAbaby voortdurend naar een zo groot mogelijk comfort voor je kindje. De vormgeving van UPPAbaby buggy’s en kinderwagens is stoer en hip. Met zo’n buggy wil je gezien worden! Jouw gewenste buggy accessoires van UPPAbaby bestel je heel eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen de bestelde artikelen zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  UPPAbaby Minu Snacktray

  De UPPAbaby Minu Snacktray is een handige accessoire voor de UPPAbaby Minu buggy. Dankzij de snack tray heeft je kindje een tafeltje voor zijn eten, drinken en speelgoed. De snack tray is eenvoudig te bevestigen.
  55,-
 • Quick view

  UPPAbaby Minu Basket Cover

  Met de UPPAbaby Minu Basket Cover blijven de boodschappen in jouw UPPAbaby Minu buggy altijd schoon en droog. De waterdichte cover is gemakkelijk te bevestigen over de boodschappenmand van de Minu buggy.
  24,95
2 Resultaten
Trustpilot