Buggy's

Britax Römer

Britax Römer heeft een groot aanbod in buggy's. De Britax Römer buggy's zijn van goede kwaliteit en erg stijlvol. De kleuren die gebruikt worden zijn neutraal en geven een rustige uitstraling. Britax Römer biedt kwaliteit en comfort, en dat is precies wat een goede kinderwagen nodig heeft! Van een Britax Römer buggy heb je dan ook veel plezier.

Lees meer...

Britax Römer buggy's

De Britax Römer buggy's zijn stijlvol, praktisch en stralen ook nog eens luxe uit. Doordat er hoogwaardige materialen gebruikt worden voor de Britax Römer buggy's biedt dit comfort aan je kindje. De extra zachte stof voelt heerlijk aan voor je kindje. Met zoveel comfort kunnen jij en je kindje genieten van de mooiste wandelingen of dagjes uit. En door de uittrekbare zonnekap blijft je kindje beschermd tegen de zon, wind en regen.

Gebruiksgemak en veiligheid van de Britax Römer buggy's

De Britax Römer buggy heeft een smal ontwerp en beweegt erg flexibel. De Brtitax Römer buggy is gemakkelijk te verstellen en met een hand inklapbaar. Doordat je de Britax Römer buggy tot een compact pakket kan invouwen kan de Britax Römer buggy overal mee naartoe. Veiligheid is erg belangrijk daarom is de Britax Römer buggy voorzien van een 5-punts gordel zodat je kindje veilig in de Britax Römer buggy blijft zitten.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Britax Römer B-Agile R Buggy

  Met de Britax Römer B-Agile R Buggy kan je stijlvol en comfortabel op reis met je kindje! De buggy is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden tot maximaal 22 kg en wordt geleverd met een regenhoes en bekerhouder.
  309,90
 • Quick view

  Britax Römer B-Agile M Buggy

  Met de Britax Römer B-Agile M Buggy kan je stijlvol en comfortabel op reis met je kindje! De buggy is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden tot maximaal 22 kg en wordt geleverd met een regenhoes en bekerhouder.

  Normale prijs: 235,-

  Special Price 225,75

2 Resultaten
Trustpilot