Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Dubatti, Dubatti Smart, Smart buggy

Dubatti buggy

Met een Dubatti buggy haal je de meest praktische en gebruiksvriendelijke musthave in huis. De buggy's van Dubatti hebben alles wat je nodig hebt voor een comfortabele wandeling. De buggy's zijn luxe uitgevoerd met leren details en een stevig frame. Je kunt de buggy bestellen in verschillende stijlvolle kleuren.

Lees meer...

Gebruiksvriendelijkheid van de Dubatti buggy

Iedereen wilt gemakkelijk en moeiteloos met hun kindje op pad kunnen. De handige functies van de Dubatti buggy's maken dit mogelijk. Alle opties op de buggy zijn te bedienen met één hand. Bovendien laat de buggy zich eenvoudig in- en uitklappen waarmee je een hoop moeite blijft bespaard.

Dubatti buggy bestellen

Het bestellen van een Dubatti buggy kan op twee verschillende manieren. Je kunt de buggy van jouw voorkeur eenvoudig online bestellen via deze pagina. De buggy is meestal uit voorraad leverbaar wat betekent dat je de buggy de volgende dag al in huis wilt hebben. Wanneer je de buggy liever eerst wilt uitproberen voordat je een bestelling plaatst ben je van harte welkom in één van onze megastores. Hier vind je een testparcours waarop je de buggy op verschillende ondergronden kunt testen voordat je de besluit de Dubatti buggy te bestellen.

Lees minder...
 • Dubatti Smart Buggy
  Waardering:
  78%
  0,- 339,99
  Extra korting!
 • Filteren

  1 product

  Oval loader