Buggy's

Joolz buggy

Het populaire Nederlandse kinderwagenmerk richt zich nu ook op de categorie buggy’s. Wat direct opvalt bij de Joolz buggy’s is het strakke design. Er is veel nadacht over het comfort van de buggy. NIet alleen comfort voor de ouder die de buggy voortduwt, maar zeker ook voor het kindje die in de Joolz buggy rondgereden wordt. De buggy is zo ontworpen dat je kindje er jarenlang in past waardoor je lang plezier zult hebben van de Joolz buggy.

Lees meer...

Gebruiksvriendelijkheid van de Joolz buggy

Benieuwd hoe het in- en uitklappen van de Joolz buggy in zijn werk gaat? Bekijk dan de handige uitlegvideo waarin één van onze productspecialisten je precies laat zien hoe dit werkt. Omdat de Joolz buggy ingeklapt zelfstandig kan blijven staan, staat hij niet in de weg wanneer je hem tijdelijk niet gebruikt. De buggy is uit te breiden met diverse accessoires waardoor de Joolz buggy nog gebruiksvriendelijker wordt.

Joolz buggy bestellen

Het bestellen van een Joolz buggy kan op twee verschillende manieren. Je kunt de buggy van jouw voorkeur eenvoudig online bestellen via deze pagina. De buggy is meestal uit voorraad leverbaar wat betekent dat je de buggy de volgende dag al in huis wilt hebben. Wanneer je de buggy liever eerst wilt uitproberen voordat je een bestelling plaatst ben je van harte welkom in één van onze megastores. Hier vind je een testparcours waarop je de buggy op verschillende ondergronden kunt testen voordat je de besluit de Joolz buggy te bestellen.

Lees minder...
2 Resultaten
 • 10% korting
  Quick view

  Joolz Aer Buggy

  De Joolz Aer Buggy is met een druk op de knop in- en uitklapbaar en weegt slechts 6 kg. Zo kan je altijd direct op pad met je kindje! Het handige ontwerp biedt goede ventilatie en voldoende opbergruimte.
  359,-
 • Nieuw
  Quick view

  Joolz Aer Buggy 2-in-1

  De Joolz Aer Buggy 2-in-1 is met een druk op de knop uitklapbaar en weegt slechts 8 kg. Zo kan je altijd direct op pad met je kind. Het handige ontwerp biedt goede ventilatie en voldoende opbergruimte.
  598,10
2 Resultaten